Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@08:43:49 GMT

داروی احتمالی کووید ۱۹ با بروز مشکلات چشمی مرتبط است

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۵۴۳۱

داروی احتمالی کووید ۱۹ با بروز مشکلات چشمی مرتبط است

 اگرچه داروی HCQ یکی از ایمن‌ترین دارو‌های مورداستفاده برای اختلالات خود ایمنی و روماتیسمی مزمن است، اما گزارشات موجود در مورد تأثیرات سمی احتمالی این دارو، به خصوص برای شبکیه چشم وجود دارد.
مهم‌ترین فاکتور پرخطر بروز مسمومیت شبکیه‌ای مرتبط با HCQ، مصرف دوز بالاتر و مدت طولانی‌تر این دارو است.
در حال حاضر هیچ اجماعی در مورد دوز مناسب HCQ در درمان بیماری کووید ۱۹ وجود ندارد، اما گزارشات اولیه حاکی از آن است که دوز مصرفی ۶۰۰-۸۰۰ mg در روز برای مدتی کوتاه (معمولاً بیش از ۱۰ روز نباشد) ممکن است برای درمان مطلوب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برآورد‌ها نشان می‌دهد شیوع مسمومیت شبکیه‌ای ناشی از مصرف HCQ در زمان مصرف طولانی مدت دارو ۷.۵ درصد است.
تحت نظر بودن بیماران از لحاظ ابتلاء به این مشکل حائز اهمیت است چراکه این آسیب غیرقابل بازگشت است. این آسیب می‌تواند منجر به نابینایی شود.
محققان تاکید می‌کنند در صورت تأیید مصرف طولانی مدت HCQ به منظور درمان کووید ۱۹، ارزیابی شبکیه چشم باید در نظر گرفته شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر ویروس کرونا دارو بیماری چشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر