Web Analytics Made Easy - Statcounter

طالبی آخرین اقدامات و برنامه های استان برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا به ریاست استاندار یزد و با حضور ویدیو کنفرانسی فرمانداران، به منظور بحث و بررسی در خصوص وضعیت مناطق مختلف استان در طرح « فاصله گذاری اجتماعی» و اقدامات آتی ستاد در این زمینه، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی در این جلسه عنوان کرد :همکاری خوب مردم طی هفته گذشته و کاهش تردد ها، موجب کاهش روند ابتلا به بیماری کرونا در استان شده است.

وی افزود: نگرانی های جدی برای افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا در هفته جاری و آینده داریم و در همین راستا در این نشست بر تداوم اجرای طرح تاکید شد.

استاندار یزد بیان کرد: از تمامی شهروندان می‌خواهیم همکاری خود در روزهای آتی و بخصوص جشن نیمه شعبان ادامه دهند و از تردد های غیر ضروری جدا خودداری کنند.

وی گفت: شیوه نامه فعالیت برای بازگشایی احتمالی اصناف از هفته آینده در حال تدوین است تا تمامی فعالیت های اصناف در چارچوب موازین بهداشتی صورت گیرد.

طالبی ادامه داد: مواردی در کمیته اقتصادی ستاد کرونا برای حمایت از اصناف و کسب و کار های متضرر از این  بیماری به تصویب رسیده است.

وی بیان کرد: علاوه بر تدابیر ملی، در قالب کمیته ای در سطح استان پیگیری های ویژه ای برای حمایت از اصناف ( در حوزه های مالیاتی، تسهیلات بانکی و مطالبات دستگاه های خدمت رسان) خواهیم داشت.

طالبی گفت: برای حمایت از اصنافی که در لیست حمایتی دولت نیستند، پیگیری هایی را صورت خواهیم داد.

وی افزود: پیشنهادات خود را برای کمک و حمایت بیشتر اصناف به منظور اجرا در سطح ملی، به مرکز منتقل میکنیم.

استاندار یزد بیان کرد: فعالیت واحدهای صنعتی و معدنی استان منوط به رعایت پروتکل های بهداشتی است.

طالبی خاطرنشان کرد: پایش کارگران واحدهای صنعتی و معدنی با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: باید با همکاری سازمان های خیری و مردم نهاد و دستگاه های مرتبط، شاهد ساماندهی و یکپارچگی در زمینه ارائه کمک های خیری باشیم.

استاندار یزد بیان کرد: به پیشنهاد استان، تصمیمات خوبی برای درمان اتباع بیگانه  در سطح کشور گرفته شد و بر این اساس اتباع مبتلا به بیماری کرونا بدون دریافت هزینه درمان می‌شوند.

وی بیان کرد: افزایش تردد در ورودی استان طی روزهای اخیر، مربوط به ورود هم استانی هایی است که به دیگر مناطق کشور سفر کرده بودند و به زودی این تردد ها کاهش خواهد یافت.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا شبستان یزد استاندار یزد بیماری کرونا استاندار یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسف‌پور در نشست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با مدیران کل و اعضای شورای عالی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد اظهار کرد: محیط زیست این استان به لحاظ طبیعی دارای ارزش‌های زیاد از جمله ۳۲ منطقه حفاظت شده، چهار پارک ملی، ۳۶ منطقه شکار ممنوع، ۵۰ تالاب و بیش از ۱۱ هزار واحد صنعتی، تولیدی و کشاورزی است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری گفت: صنایع آسفالت و کشتارگاه‌های که در اختیار شهرداری‌ها قرار دارد، سگ‌های بدون صاحب به عنوان چالش جدی برای سلامت، بهداشت عمومی، مدیریت پسماند، ترافیک و همچنین ساماندهی صنوف آلاینده در هسته مرکزی شهرها از مهمترین چالش‌های زیست محیطی در سطح استان است.

یوسف پور با اشاره به اینکه شکار و صید غیرمجاز، حریق جنگل و مراتع، تعارض به باغات و تعارض بین انسان و حیات وحش، تخریب جنگل از مهمترین تهدیدها در حوزه محیط‌زیست است گفت: برای رفع و کاهش این مشکلات به همکاری بیشتر بین اداره کل حفاظت محیط‌زیست و شوراها و همچنین مردم و سایر ارگان‌ها نیاز است.

وی اظهار داشت: برای افزایش تعامل با شورای‌عالی استان مهرماه پارسال تفاهمنامه همکاری منعقد شد که این تفاهم‌نامه امروز در سراسر کشور با هدف حفظ کاربری، ارتقای سرانه فضای سبز در شهرها، راه‌اندازی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، و توانمندسازی تشکل‌ها و سمن‌های محیط زیست منعقد شده است.

یوسف پور تشریح کرد: مدیریت و سامان‌دهی پسماندها در مرحله نخست با همکاری دفتر امور روستایی استانداری و اداره کل حفاظت محیط‌زیست پیش‌بینی شده که این طرح در ۱۰ روستا و پنج شهر استان به صورت آزمایشی، اجرا و در صورت موفقیت، در تمام مناطق روستایی و شهری عملیاتی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این طرح دهیاران و شوراها می‌توانند به ما کمک کنند تصریح کرد: این طرح با آموزش دهیاران و شوراها در روستاها، مراحل بازیافت پسماند و تهیه کود کمپوست در یک محل کوچک در حاشیه روستا اجرا می‌شود.

یوسف‌پور با اشاره به اینکه تسهیل برای پرداخت تسهیلات از محل صندوق ملی محیط‌زیست در راستای اجرای طرح مدیریت پسماند یک ضرورت است گفت: در راستای مدیریت پسماندها هر کمکی لازم باشد انجام خواهیم داد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین معضلات استان‌های زاگرس‌نشین موضوع پسماند است گفت: این استان با توجه به توپوگرافی و کوهستانی بودن و همچنین قرار گرفتن در مسیر رودخانه‌ها و چشمه‌ها، پسماندهای بیشتری را تولید می‌کند، اما متأسفانه مکان دفن اصولی برای آن وجود ندارد و اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های مدیریت پسماند از ضروریات است.

یوسف‌پور خاطرنشان کرد: منطقه پنج در حوزه محیط‌زیست استان‌ها همدان، کرمانشاه، ایلام، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری را شامل می‌شود که بخش عمده زاگرس را شکل داده‌اند، زاگرس با تولید ۴۰ درصد منابع آب شیرین کشور، نقش بی‌بدیلی در تمدن ایرانی و همچنین زیست بسیاری از استان‌ها و کلان شهرهای کشور دارد.

کد خبر 6086707

دیگر خبرها

  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد