Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: هر چند پس از تعطیلی، همه مدارس استان با تاکید استاندار و با همکاری شهرداری ها و دهیاری های استان ضدعفونی شده اند اما واقعیت آن است که برای ایجاد یک محیط امن بهداشتی مطابق با پروتکل های وزارت بهداشت با چالش ها و مشکلاتی در زمینه تامین ملزومات بهداشتی روبه رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیمراد کرمی روز جاری در نشست کارگروه شبکه اجتماعی دانش آموزی(شاد) گفت: رسالت اصلی ما آموزش است و در این شرایط خطیر از طریق آموزش مجازی نمی گذاریم فرایند آموزش تعطیل شود. البته آرامش و اطمینان خاطر خانواده ها و دانش آموزان برای ما اولویت دارد. 

وی افزود: در صورتی که تصمیمی برای بازگشایی مدارس باشد، قطعا در ستاد استانی پیشگیری، مقابله و مبارزه با کرونا کلیه جوانب بررسی و بهترین تصمیم اتخاذ خواهد شد. ولی فعلا با توجه به پروتکل پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تهیه و تامین ملزومات و امکانات لازم برای آموزش و پرورش عملا غیر ممکن می باشد و تا زمانی که این موارد تامین نشده که بتوانیم اطمینان لازم را برای خود، خانواده های محترم و مسئولین محلی ایجاد نمائیم، عملا بازگشایی مدارس منتفی است.

این مسئول اظهار کرد: هر چند پس از تعطیلی، همه مدارس استان با تاکید استاندار و با همکاری شهرداری ها و دهیاری های استان ضدعفونی شده اند اما واقعیت آن است که برای ایجاد یک محیط امن بهداشتی مطابق با پروتکل های وزارت بهداشت با چالش ها و مشکلاتی در زمینه تامین ملزومات بهداشتی روبه رو هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تاکید کرد: هر چند هیچ نوع مدل آموزشی نمی تواند جایگزین آموزش حضوری باشد اما با توجه به اینکه تا پیش از تعطیلی مدارس ۸۰ تا ۹۰ درصد دروس به صورت حضوری تدریس شده، تدریس مجازی برای محتوای باقیمانده پاسخگوی نیاز دانش آموزان است. 

کرمی تصریح کرد: در اسفندماه با راه اندازی شبکه اینترنتی-تلویزیونی شاد به عنوان نخستین استان گام مهمی در آموزش مجازی دانش آموزان برداشتیم. در ۱۰ روز فعالیت شبکه شتاب ۱۶۸ فیلم آموزشی معادل سه هزار و ۳۶۰ ساعت محتوای آموزشی تولید شده و در این مدت ۱۲۵ هزار نفر به صوت آنلاین و ۶۲ هزار و ۶۰۰ نفر به صورت آفلاین برنامه های این شبکه را دنبال کرده اند.

وی بیان کرد: برای رصد کردن نحوه عمیاتی شدن شبکه اجتماعی دانش آموزی در هر شهرستان و منطقه آموزشی یک معین تعیین می کنیم تا بتوانیم با شناسایی و رفع مشکلات، شرایط مناسب تری برای فرهنگیان و دانش آموزان فراهم کنیم. برای راه اندازی شبکه شاد سه گام تعریف شده است. گام اول مدیر مدرسه باید از سامانه ستاد بین ۵ پیام رسان داخلی روبیکا، سروش، بله، گپ و آی گپ یکی را انتخاب و نصب؛ سپس با ورود به سامانه شاد و ثبت کدملی، اطلاعات کلاس ها و معلمان را ثبت کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار کرد: در گام نخست تقریباً مدیران همه مدارس دولتی، غیردولتی و استثنایی استان این مرحله را انجام داده اند و از این حیث در کشور رتبه اول را داریم. در گام دوم معلمان باید پیام رسان انتخابی مدیر را نصب و اطلاعات کلاس خود را تایید کنند. در گام سوم دانش آموز پیام رسان را نصب و با ورود به بات و انتخاب گزینه دانش آموز و ثبث اطلاعات درخواستی وارد کلاس می شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به تصمیم وزارت آموزش و پرورش اجرای گام های دوم و سوم موقتا به تعویق افتاده و با دستور مجدد وزارتخانه، آمادگی اجرای سریع گام های بعد به منظور تسهیل در فرایند آموزش مجازی دانش آموزان را داریم. ۲۱۰۰ دانش آموز در استان بوشهر از نعمت دسترسی به اینترنت محروم هستند و برای جبران این موضوع محتوای مکتوب با عنوان درس نامه آماده و چاپ شده و از طریق راهبران آموزشی در اختیار آنها قرار داده می شود.

علیمراد کرمی با بیان اینکه با راه اندازی بانک محتوای آموزشی، معلمان را در انتشار محتوای مجازی کمک می کنیم، ادامه داد: معلمانی که به دستگاه گوشی هوشمند و یا رایانه شخصی دسترسی ندارند می توانند با حضور در مدارس از امکانات مدارس برای تدریس مجازی استفاده کنند. با شبکه شاد می توان میزان فعالیت معلم و دانش آموز را رصد کرده و در این خصوص همه معلمان و همکاران در چارچوب وظایف خود موظف به همراهی و همکاری با برنامه مزبور هستند.  

وی عنوان کرد: در موضوع کرونا پیش از این ۱۷ میلیارد ریال سرانه بهداشتی در بین مدارس استان توزیع شده بود. برای اجرای شبکه شاد و همچنین کمک به کارگاه های تولید ماسک در هنرستان ها بیش از یک میلیارد ریال دیگر نیز اختصاص داده ایم. همچنین با راه اندازی کارگاه های تولید ماسک و دستکش در مدارس و هنرستان های استان موفق به تولید بیش از ۶۰ هزار ماسک و دستکش شدیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تاکید کرد: رفتار جهادی در راه اندازی کارگاه ها توسط معلمان و دانش آموان ثابت می کند آموزش و پرورش نه تنها دستگاه مصرفی نیست بلکه در مواقع بحران می تواند بخشی از نیاز تولید کشور را جبران کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اینترنت وزارت آموزش وپرورش رایانه شخصی اينترنت وزارت بهداشت استان بوشهر استانی علمی و آموزشی شهرداری ها مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر دانش آموزان راه اندازی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد

فرشید کرمی گفت: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 


وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 


معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 


فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 


وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم