Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاد دانشگاهی درباره دستاورد‌ها و یافته‌های معاونت پژوهشی برای مقابله با بیماری کرونا توضیح داد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در برنامه رادیویی «گفتگوی علمی» درباره  دستاورد‌ها و یافته‌های کرونایی معاونت پژوهشی جهاد گفت: از زمانی که در چین این ویروس مطرح شد و این احتمال داده می‌شد این بیماری به ایران و سایر کشور‌ها سرایت کند، روش‌های تشخیص بیماری مورد ارزیابی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله پس از اینکه اعلام شد در ایران نیز این بیماری شیوع پیدا کرده است، این روند تسریع شد و کیت تشخیص در مجموعه جهاد دانشگاهی ساخته و تست شد. پس از آن نیز به پژوهشگاه پاستور برای تست نهایی ارسال شد که خوشبختانه آنجا نیز این کیت مورد تائید قرار گرفت.

طیبی افزود: کیت تشخیص کرونا در حال حاضر با کمک یکی از شرکت‌های دانش بنیان در حال تولید است و خدماتی که مرتبط با این کیت است توسط مجموعه پزشکی در جهاد دانشگاهی با کمک آزمایشگاه‌های خوبی که در اختیار دارد، صورت می‌گیرد. تصمیم گرفته شد بخشی از توانمندی جهاد دانشگاهی در آزمایشگاه‌های پژوهشگاه رویان و ابن سینا و همچنین چند واحد استانی برای تشخیص کرونا با استفاده از همین کیت‌ها اختصاص داده شود که این کار با هماهنگی وزارت بهداشت صورت می‌گیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه توانایی‌ها و ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه محصولات شیمیایی به تولید مواد بهداشتی و ضد عفونی کننده اختصاص داده شده است، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی واحد امیر کبیر که در حوزه نساجی فعالیت می‌کند، بر تولید لباس "گان" برای پزشکان متمرکز شدند که در این راستا تعداد زیادی لباس تولید شد.

وی اضافه کرد: کاری نیز با وزارت تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص ایجاد اشتغال خانگی انجام شده است؛ در همه استان‌های کشور تعداد زیادی از مشاغل خانگی، فعالیت خود را به تولید ماسک اختصاص داده‌اند و به این شکل حدود سه میلیون ماسک تولید شده است.

طیبی از وجود پارک‌های علم و فناوری در کرمانشاه و البرز گفت و اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری اقدام به تولید ماسک‌های N۹۵ و پارچه‌های نانو می‌کنند. همچنین تعدادی از شرکت‌های فناوری در پارک علم و فناوری البرز، به ساخت تجهیزات مشابه اقدام کرده اند. در جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر نیز دستگاه‌های تب سنجی را در گیت‌های ورودی نصب کرده اند و در حال حاضر در برخی نقاط مانند فرودگاه امام خمینی (ره) و بعضی از سازمان‌ها نصب شده اند.

رئیس جهاد دانشگاهی درباره دیگر اقدامات برای مقابله با کرونا توضیح داد و ابراز کرد: در حال حاضر در حال طراحی یک سیستم خدمات رسانی برای بیماران کرونایی هستیم. دو مجموعه درمان در منزل در جهاد دانشگاهی با وزارت بهداشت برای ارائه خدمات در حال همکاری هستند تا آزمایش‌ها در درب منازل انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمیدرضا طیبی جهاددانشگاهی کرونا گفتگوی علمی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • دستاورد‌های مهم موسسه تحقیقات خاک و آب در سه محور اساسی در تولید گندم