Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مهران قربانی معاون حمل و نقل این سازمان در خصوص بسته‌های حمایتی دولت از رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای در شرایط شیوع کرونا گفت: بسته‌های حمایتی ویژه کسب و کارهای آسیب دیده مرتبط با حمل و نقل جاده‌ای در شرایط  شیوع کرونا فعلا شامل پنج بسته است که سه بسته آن نهایی شده و دو بسته آن نیز در آینده نزدیک نهایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسته اول: کاهش هزینه تهیه اسناد فعالیت حمل و نقل

وی اظهار داشت: بسته اول ،بسته حمایتی شامل کاهش هزینه ناشی از تهیه اسناد فعالیت حمل و نقل همچون ایجاد امکان تمدید غیر حضوری کارت‌های هوشمند فعالیت راننده و تمدید مجوز فعالیت شرکت‌های حمل و نقلی است که توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام شده است.

بسته دوم: پرداخت بیمه بیکاری راننده و عوامل حوزه حمل و نقل تا اردیبهشت۹۹

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: دومین بسته شامل پرداخت بیمه بیکاری از اسفند ماه ۹۸ تا اردیبهشت ۹۹ است که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر گرفته و ابلاغ شده است و هر یک از رانندگان یا عوامل حوزه حمل و نقل می‌توانند وارد سامانه مورد نظر شده و موضوع بیمه بیکاری خود را‌‌‌ آنجا اعلام کنند.

بسته سوم: کارت های خرید یک و دو میلیون تومانی با سه ماه تنفس برای راننده‌های سرویسی

قربانی ادامه داد: سومین بسته، بسته حمایتی ارائه کارت‌های اعتباری خرید یک و دو میلیون تومانی است که توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: این بسته مربوط به اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت از قبیل راننده‌های اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه بین شهری است و مقرر شده است کارت خرید اعتباری یک میلیون تومانی برای خانواده‌های تا یک نفر و دو میلیون تومانی برای خانوارهای دو نفره و بیش از دو نفر باشد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای توضیح داد: برای کسانی که درآمد ثابت ندارند و سرویسی حقوق می‌گیرند، نظیر راننده‌های سرویسی اتوبوس از آن منظر که ۷۰ درصد سرویس‌ها به دلیل کاهش تقاضای سفر، کاهش یافته است، این رانندگان، سرویسی مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند که البته ۱۲ درصد کارمزد دارد که چهار درصد آن سهم راننده و هشت درصد هم سهم دولت است و بازپرداخت ۲۷ ماهه و سه ماه تنفس دارد.

وی افزود: رانندگان می‌توانند در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد شوند که پس از ورود اطلاعات، معرفی آنها به بانک‌ها انجام می‌شود.

بسته چهارم: کمک هزینه قرض الحسنه برای ۱۱۱ هزار راننده

قربانی گفت: چهارمین موردی که جزء بسته‌های حمایتی و در دست پیگیری است، کمک هزینه قرض الحسنه برای حدود ۱۱۱ هزار راننده حمل و نقل مسافری فعال در حوزه بین شهری است. در این راستا فهرست این راننده‌ها به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شده است و به محض نهایی شدن مراحل اجرایی اطلاع‌رسانی کامل انجام می‌شود که راننده‌ها به چه طریق می‌توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.

بسته پنجم: ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌های حمل و نقل مسافر و مجتمع های خدماتی-رفاهی

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: همچنین بسته پنجم که در حال پیگیری است ، اختصاص تسهیلات برای شرکت‌های حمل و نقل مسافری و مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین راهی است، تسهیلات هشت هزار میلیارد تومانی برای همه شرکت‌های حمل و نقلی اعم از ریلی، جاده ای، دریایی و هوایی در نظر گرفته شده است که ۱۰ درصد از این رقم برای شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای خواهد بود.

قربانی اضافه کرد:‌ در این راستا اسامی و تعداد شرکت‌ها ارسال شده است که به محض جمع‌بندی نهایی و ابلاغ، شرکت‌ها می‌توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.

 بسته‌های حمایتی فقط برای بخش حمل و نقل جاده ای مسافری

وی یادآور شد: سه بسته اول به مرحله اجرا رسیده و امکان ثبت‌نام دارد اما دو بسته آخر شامل تسهیلات قرض الحسنه برای ۱۱۱ هزار راننده و اختصاص هشت هزار میلیارد تومان برای همه شرکت‌های حمل و نقلی در دست مکاتبه و پیگیری است.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: از آن منظر که در شیوع کرونا بخش حمل و نقل مسافری جاده‌ای زیان بیشتری دید و ۷۵ درصد حمل مسافر کاهش یافت، این بسته‌های حمایتی فقط برای حمل و نقل جاده‌ای مسافری است.

قربانی اظهار داشت: بخش حمل و نقل جاده‌ای بار در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ کاهشی از نظر تردد و تقاضا نداشته است و با آهنگ جا به جایی‌های سال گذشته همخوان است، بنابراین در این بسته‌های حمایتی حمایت از بخش حمل و نقل کالا مطرح نیست و متناسب با عدم نفع بخش حمل و نقل مسافری بسته‌ها اختصاص می‌یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جاده حمل و نقل دولت راهداری و حمل و نقل جاده ویروس معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شرکت های حمل و نقل حمل و نقل مسافری بسته های حمایتی میلیون تومانی بخش حمل و نقل راننده ها بسته ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند

تین نیوز

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد افزایش نرخ کرایه تاکسی در سال جدید توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شادی مالکی در مورد گلایه برخی شهروندان نسبت به افزایش بیش از ۴۵ درصدی نرخ کرایه در برخی خطوط تاکسیرانی گفت: براساس مصوبه شورای شهر تهران این اجازه داده شده است که به صورت میانگین تا ۴۵ درصد نسبت به افزایش نرخ کرایه در سال جدید اقدام شود.

وی با بیان اینکه در برخی از خطوط به دلیل متناسب سازی نرخ کرایه و ماندگاری راننده در خط افزایش یافت گفت: از ۶ خط تاکسی که در قالب ۵۹ پایانه تاکسی فعالیت می کنند، صرفا در کمتر از ۵ درصد، نرخ کرایه از ۴۵ درصد بیشتر بوده و حتی در بسیاری از خطوط کمتر از ۴۵ درصد رشد نرخ کرایه را داشتیم که دقت داشته باشید که خطوط تاکسی نیاز به تغییرمهندسی و حتی تغییر مد دارند.

مالکی ادامه داد: طراحی سامانه جامع برخط در سازمان تاکسیرانی در حال طراحی است و کلیه رانندگان تاکسی می توانندنسبت به ارائه خدمات اقدام کنندو نظارت هوشمندی نیز بر آنها می شود که به زودی این مهم در سطح شهر محقق می شود.

وی در مورد وضعیت بیمه رانندگان تاکسی با بیان اینکه تاکسی ها سهم ۱۸ درصدی در چرخه حمل ونقل عمومی تهران دارند بگونه ای که روزانه حدود۳ و نیم میلیون مسافر جابجا می کنند گفت: سال گذشته ۲۲ هزار راننده تاکسی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتند و حتی در سازمان تمام رانندگان بالای ۷۰ سال سن نیز به ثبت نام شدند چراکه تصورمان بر این بود که ممکن است این افراد به روند ثبت نام و نحوه ثبت نام مطلع نشوند و خودمان راسا آنها را بیمه تکمیلی کردیم.

مالکی ادامه داد: ۱۰ هزار راننده تاکسی در شهر تهران فعال هستند که این رانندگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند و ما به صورت جدی در مورد بیمه تامین اجتماعی این رانندگان پیگیر هستیم و امیدواریم از ظرفیت های دولت بهره ببریم تا این مهم محقق شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تشریح جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین و اسرائیل در سنا
  • بسته شدن موقت جاده خور- اصفهان
  • بسته شدن موقت جاده خور-اصفهان
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • جاده هراز تا اطلاع ثانوی بسته است
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند