Web Analytics Made Easy - Statcounter

محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا تا حالا ۲۹ درصد تولید روزانه آمریکا را از بین برده است. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، موسسه تحقیقاتی مودیز آنالیتیکس هشدار داد در حالیکه سیاست ماندن در خانه برای مبارزه با ویروس کرونا در اکثر ایالت های آمریکا موثر بوده ولی محدودیت های ناشی از این ویروس تا حالا 29 درصد تولید روزانه آمریکا را از بین برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فاجعه اقتصادی ناشی از بسته شدن تمامی کسب و کارها در صنایع مختلف از سرگرمی گرفته تا خرده فروشی، تا سال ها بی سابقه خواهد بود. اولین تخمین ها زده شده و دورنمای اقتصاد کاملاً تیره و تار است.

 طبق مطالعات موسسه تحقیقاتی مودیز که در زمان بسته شدن فعالیت های غیر ضروری در 41 ایالت انجام شد، کالیفرنیا به تنهایی 2.8 میلیارد دلار در روز از دست داده  که برابر با بیش از 31.5 درصد تولید ناخالص داخلی روزانه این ایالت است.

 کاهش تولید در 15 ایالت دیگر که تقریباً 70 درصد کل تولید ناخالص داخلی روزانه آمریکا را در اختیار دارند، 12.5 میلیارد دلار است و 30 ایالت دیگر به همراه واشنگتن 4.9 میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی روزانه را از دست می‌دهند.

 پیامدهای اقتصادی بحران ویروس کرونا از نظر کاهش تولید همین حالا هم بدتر از عواقب حمله‌های تروریستی یازدهم سپتامبر است. تولید در آمریکا در نتیجه تعطیلی سه هفته‌ای  350 میلیارد دلار کاهش یافته است در حالی که کاهش تولید پس از حمله‌های یازدهم سپتامبر 111 میلیارد دلار بود.

نابودی 10 میلیون شغل در آمریکا به دلیل شیوع کرونااقتصاد آمریکا امسال وارد عمیق ترین رکود تاریخ خود می شود

مارک زندی، اقتصاددان ارشد مودیز آنالیتیکس گفت:« مثل این می‌ماند که ایالت ایندیانا برای یک سال ناپدید شود. این یک فاجعه طبیعی است. هیچ چیز در رکود بزرگ دهه 1930 شبیه آنچه امروز تجربه می کنیم نبود».

 اگر این کاهش تولید ادامه داشته باشد، 75 درصد تولید ناخالص داخلی سالانه آمریکا از بین می رود. البته این استراتژیست اعتقادی به طولانی شدن این وضعیت ندارد و انتظار دارد شرایط قبل از پایان سه ماهه دوم بهبود یابد. این تحلیلگر اقتصادی پیش‌بینی می‌کند بسیاری از کشورها قبل از آغاز تابستان باز شوند.

 طبق اطلاعات دانشگاه جانز هاپکینز، تا روز یک شنبه بیش از 310 هزار نفر در سراسر آمریکا مبتلا به ویروس کرونا شده بودند که حدود 25 درصد کل موارد ابتلا به این ویروس در سراسر جهان است.

 انتهای پیام/14

R7586/P/S7,85,77/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ناخالص داخلی میلیارد دلار ویروس کرونا کاهش تولید درصد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا سقوط کرد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت طلا در بازار جهانی با کاهش ۲.۵ درصدی، به زیر کانال ۲ هزار و ۳۴۰ دلار رفت.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی روند نزولی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا

بر همین اساس، قیمت اونس طلا افت ۶۰دلاری را تجربه کرد و در بازار جهانی ۲ هزار و ۳۳۰ دلار قیمت خورد.

کاهش قیمت طلا از اولین معاملات روز دوشنبه آغاز شد و بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی یک هفته گذشته اونس طلا ۴۳ دلار کاهش داشته است. اما همچنان عملکرد یک ماهه بازار، افزایش ۱۷۷ دلاری طلا را نشان می‌دهد.

براساس گزارش بلومبرگ، قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در آسیا به‌دنبال آرام شدن تنش‌های ژئوپولیتیکی در خاورمیانه و تعدیل شدن تقاضا برای این فلز گرانبها به عنوان یک پشتوانه ایمن کاهش یافته است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که می‌تواند دورنمای سیاست پولی این کشور را مشخص کند.

پیش بینی می‌شود شاخص هزینه‌کرد فردی در آمریکا ۲.۶ درصد در ماه گذشته میلادی افزایش یافته باشد، در حالی که در فوریه برابر با ۲.۵ درصد بود. بدین ترتیب احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته که می‌تواند قیمت طلا را تحت تاثیر قرار دهد.

افزایش نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228116 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • قیمت طلا کاهش یافت