Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

دستورالعمل اصلاحی نحوه توزیع طرح ترافیک خبرنگاران، روزنامه نگاران و عکاسان خبری و سایر موارد خاص در کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر تهران مصوب شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر جلسه مشترک کمیسیون عمران و حمل و نقل و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در روز ۱۷ فروردین ماه، در خصوص موضوع نحوه توزیع طرح ترافیک خبرنگاران، روزنامه نگاران و عکاسان خبری و سایر موارد خاص به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه دستور العمل اصلاحی نحوه توزیع طرح ترافیک خبرنگاران، روزنامه نگاران و عکاسان خبری و سایر موارد خاص مصوب شد.

این دستورالعمل به موجب مصوبه شماره ۲۶۲۳ شورای اسلامی شهر تهران با عنوان «تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و کاهش تقاضای سفر و کنترل آلودگی هوا در سال ۱۳۹۹» تهیه شده که در ماده سوم آن به شهرداری تهران (سازمان حمل و نقل و ترافیک) اجازه داده شده است عوارض طرح ترافیک را برای خبرنگاران، روزنامه نگاران و عکاسان خبری در سقف تعیین شده با تخفیف (ضریب یک دهم) مصوب شورای اسلامی شهر تهران محاسبه کند.

در ماده یکم این دستورالعمل آمده است: دو سوم از مجموع ۳ درصد کل مجوزهای طرح ترافیک که به «موارد خاص» اختصاص یافته است، به جامعه خبری شامل خبرنگاران، روزنامه نگاران، عکاسان خبری و مدیران مسئول رسانه‌ها اختصاص می‌یابد.

تبصره یکم آن نیز تاکید شده است: بقیه موارد خاص (یک سوم) با تأیید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری به موارد ویژه ای اختصاص می‌یابد که به جهات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیاز اضطراری به تردد با تخفیف در محدوده طرح ترافیک دارند.

در ماده دوم این آئین نامه آمده است: منظور از خبرنگار و روزنامه نگار در این آئین نامه کسی است که مسئولیت و یا شغل اصلی و مستمر او، فعالیت در زمینه رسانه‌ها و تهیه، تنظیم و انتشار خبر و گزارش از وقایع جاری و نگارش تحلیل و تفسیر آنها در رسانه‌های جمعی است.

در تبصره ماده دوم اشاره شده، انتشار رسانه‌های جمعی پیش گفته شده می‌تواند به هریک از صورت‌های مکتوب روزانه یا دوره‌ای، تصویری و اینترنتی باشد؛ اما باید از مراجع ذیربط مجوز قانونی داشته باشد.

بر اساس این آئین نامه، اولویت در تخصیص طرح ترافیک با خبرنگاران، روزنامه نگاران و عکاسان خبری است که به موجب قرارداد کار معین (دائمی یا موقت) در یک نشریه، خبرگزاری یا پایگاه خبری اشتغال داشته باشند و مدرکی دال بر اشتغال مستمر به مشاغل مذکور در این آئین نامه ارائه دهند.

خبرنگاران و عکاسانی که قرارداد مستقیم با رسانه‌ای ندارند اما فعالیت مستمر رسانه‌ای دارند، تنها به شرط ارائه تصویر آثار منتشرشده به نام خود (و یا بدون نام که انتساب آن به تأیید کتبی مدیر رسانه برسد) در رسانه‌ها (حداقل ۱۰ اثر در شش ماه قبل از زمان ثبت نام) که نشانگر همکاری مستمر آنها با رسانه‌های مکتوب یا اینترنتی باشد، مشمول این آئین نامه می‌شوند. معرفی نامه این متقاضیان باید از سوی یکی از تشکل‌های صنفی صادر شود.

همچنین افرادی که شغل تمام وقت دیگری غیر از روزنامه نگاری یا مدیر مسئولی دارند، اگر به صورت پاره وقت، حق التحریری یا حق الزحمه ای با رسانه‌ها همکاری داشته باشند، مشمول این آئین نامه نمی‌شوند.

در ماده چهارم یادآوری شده است: خبرنگاران و عکاسانی که با توجه به شرایط مندرج در آئین نامه، متقاضی دریافت مجوز موارد خاص باشند، باید بعد از ثبت نام در سامانه طرح ترافیک مدارک زیر را به سازمان حمل و نقل و ترافیک ارائه کنند:

الف) تصویر شناسنامه، کارت ملی و سند مالکیت خودروی سواری به نام خود یا همسر

ب) معرفی نامه از سوی رسانه و مؤسسه محل اشتغال یا تشکل‌های صنفی خبرنگاران، عکاسان و مدیران مسئول

پ) مدرک دال بر اشتغال مستمر به کار خبری (بیمه تأمین اجتماعی با عنوان خبرنگار یا بیمه خبرنگاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا تصویر آثار منتشرشده به نام خود در شش ماه قبل از ثبت نام)

در ماده پنجم این آئین نامه نیز ترکیب کارگروه تعیین سهمیه اشاره و آمده است: کارگروه «تعیین سهمیه» با حضور هفت نفر، ۱- مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران (به عنوان دبیر کارگروه) و نمایندگانی از ۲- کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ۳- کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ۴- معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۵- انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران ۶- انجمن صنفی مدیران رسانه‌های غیر دولتی ۷- انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران، تشکیل می‌شود و وظیفه تعیین تعداد سهمیه طرح ترافیک قابل تخصیص به خبرنگاران هر یک از مؤسسات رسانه‌ای را بر عهده دارد. جلسات کارگروه با حضور پنج نفر رسمیت می‌یابد.

بر اساس این آئین نامه، سهمیه خبرنگاران رسانه‌ها با توجه به سه شاخص ۱- آخرین رتبه بندی رسانه‌ها که از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام می‌شود ۲- میزان و کیفیت فعالیت رسانه در عرصه تولید خبر و گزارش و تعداد نیروی انسانی ۳- اولویت رسانه‌های بخش خصوصی بر رسانه‌های وابسته به دولت و ارگان‌ها و نهادهای عمومی تعیین می‌شود.

کارگروه تعیین سهمیه مجاز است برای هدفمند کردن توزیع مجوزهای طرح ترافیک خبرنگاری، سهمیه گروه‌های مشخصی همچون عکاسان، مدیران مسئول و خبرنگاران آزاد را در سقف مجوزهای صادره جدا از مؤسسات رسانه‌ای تعیین و با همکاری تشکل‌های صنفی مرتبط با آنها توزیع کند.

تعیین و واگذاری سهمیه‌ها و تشخیص واجدین شرایط توسط هر فرد حقیقی و حقوقی خارج از کارگروه تعیین شده تخلف محسوب می‌گردد و شهرداری تهران مجاز به عقد قرارداد جهت تعیین سهمیه‌ها و تشخیص صلاحیت خبرنگاران و رسانه‌های دریافت کننده طرح ترافیک نمی‌باشد.

سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران موظف است حداکثر تا پایان خرداد ماه نام و نهاد معرفی کننده و اسامی کلیه دریافت کنندگان طرح ترافیک سهمیه خبرنگاری را در سامانه شفافیت شهرداری تهران منتشر کند.

به گزارش مهر، این آئین نامه پس از تصویب در صحن علنی شورای شهر تهران نهایی می‌شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: طرح ترافیک رسانه ها روزنامه نگاران و عکاسان خبری شورای اسلامی شهر تهران نحوه توزیع طرح ترافیک شهرداری تهران آئین نامه عکاسان خبری سازمان حمل نقل و ترافیک تعیین سهمیه حمل و نقل موارد خاص رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی فراهم شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، براساس مصوبه شورای پول و اعتبار این اصلاحیه با هدف توسعه ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین و تأمین مالی کارآمد بنگاه‌های اقتصادی و افزایش سهم اوراق گام در تأمین مالی اقتصاد، بیست نهم فرودین ماه ۱۴۰۳ به شبکه بانکی ابلاغ شده است، همچنین امکان استفاده شخص حقیقی از اوراق گام بابت خرید کالا به عنوان متعهد صرفاً در قالب کارت رفاهی متصل به اوراق گام فراهم شد.

علاوه براین براساس این اصلاحیه امکان انتقال به بازار سرمایه یا خرید دین اوراق گام (طبق ماده ۵ دستورالعمل) توسط دارنده اوراق گام به صورت ۲۵ درصد توسط متقاضی اول ،‌۵۰ درصد توسط متقاضی دوم و ۷۵ درصد توسط متقاضی سوم و بعد از آن فراهم شد.

مشروح این اصلاحیه به شرح ذیل است:

با توجه به بازخوردهای دریافتی از شبکه بانکی و فعالان اقتصادی و با هدف تعمیق استفاده از اوراق گام در زنجیره‌های اقتصادی و همچنین افزایش سهم اوراق گام در تأمین مالی اقتصاد، اصلاحیه دستورالعمل ناظر بر گواهی اعتبار مولد (گام)، در بیست و هفتمین جلسه کمیسیون عملیات پولی و اعتباری مورخ ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ و در یک‌هزار و سیصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار مورخ ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۲ به تصویب رسید.

همچنین در راستای ماده (۱۷) دستورالعمل مزبور و وفق آئین‌نامه اجرایی پذیرش اوراق گواهی اعتبار مولد (گام) در دستگاه‌های اجرایی موضوع تصویب نامه شماره ۲۲۸۹۲۶‌/ ت ۶۲۱۹۹ ه مورخ ۱۳‌/۱۲‌/۱۴۰۲ هیئت وزیران، اصلاحیه «ضوابط کنترل و مدیریت اوراق گام» نیز در اولین جلسه کمیسیون عملیات پولی و اعتباری مورخ ۱۹‌/۱‌۰‌/۱۴۰۳ مطرح و تصویب شد. اهم تغییرات در دستورالعمل و ضوابط کنترل و مدیریت اوراق گام به شرح ذیل است:

۱‌- امکان استفاده شخص حقیقی از اوراق گام بابت خرید کالا به عنوان متعهد صرفاً در قالب کارت رفاهی متصل به اوراق گام.

۲‌- امکان انتقال به بازار سرمایه یا خرید دین اوراق گام (طبق ماده ۵ دستورالعمل) توسط دارنده اوراق گام به صورت ۲۵ درصد توسط متقاضی اول ،‌۵۰ درصد توسط متقاضی دوم و ۷۵ درصد توسط متقاضی سوم و بعد از آن.

۳‌- امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی به دستگاه‌های اجرایی توسط متقاضی دوم و بعد از آن.

با توجه به تمهیدات پیش بینی شده جهت افزایش سهم ابزارهای تعهدی تأمین مالی زنجیره تولید از جمله تصویب و ابلاغ آئین نامه اجرایی پذیرش اوراق گام بابت تسویه مطالبات دستگاه-های اجرایی (تصویب¬نامه شماره ۲۲۸۹۲۶‌/ ت ۶۲۱۹۹ ه مورخ ۱۳‌/۱۲‌/۱۴۰۲ هیأت وزیران) و همچنین بازنگری دستورالعمل ناظر بر اوراق گواهی اعتبار مولد (گام) در شورای پول و اعتبار انتظار می‌رود در سال ۱۴۰۳ این اوراق از عملکرد مناسبی برخوردار شود.

لازم به توضیح است که در سال جاری ۳۵۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین مالی از طریق ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین تعهدی پیش‌بینی شده است که این رقم شامل ۲۰۰ هزار میلیارد اوراق گام برای بنگاه‌های اقتصادی، ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق گام برای شرکت‌های دانش‌بنیان، ۵۰ هزار میلیارد تومان کارت رفاهی متصل به اوراق گام و ۸۰ هزار میلیارد تومان در چارچوب برات الکترونیکی و سایر ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین است.

در کنار توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی و پرداخت تسهیلاتی که در سنوات گذشته بوده و همچنان استمرار دارد، موضوع تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق اعتبار اسنادی داخلی ریالی همچون سال‌های گذشته در دستور کار نظام بانکی قرار دارد. بر همین اساس، برای سال ۱۴۰۳، در کنار پرداخت تسهیلات بانکی به بنگاه¬های اقتصادی، تأمین مالی از طریق اعتبار اسنادی داخلی ریالی به مبلغ ۸۰۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است و امیدواریم با تمهیدات پیش بینی شده توسط بانک مرکزی و حضور پر رنگ تر بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاههای اقتصادی، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اقتصادی کشور فراهم شود.

کد خبر 6084168 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • وزیر کار درباره تغییر در نحوه تعیین حقوق کارگران چه گفت؟
  • چرا ثبت اظهارنامه برای مقامات و سران ممنوع شد؟!
  • ابلاغ دستورالعمل نحوه تدوین مقررات محیط کسب‌وکار
  • ابلاغ دستورالعمل تدوین پیش‌نویس مقررات مرتبط با کسب و کار
  • پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک
  • وزیر کار : لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در مراحل پایانی تدوین
  • لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در مراحل پایانی تدوین
  • لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران از سال 1404 در مراحل پایانی تدوین!
  • آغاز تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی فراهم شد