Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@10:38:44 GMT

راه اندازی واحدهای تولیدی استان قزوین

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۸۶۶۰

راه اندازی واحدهای تولیدی استان قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین با صدور بیانیه ای خواستار بازگشایی واحدهای تولیدی استان با رعایت پروتکل های بهداشتی شد.
درمتن این بیانیه آمده است:
بسمه تعالی
همانگونه که مردم شریف استان، فعالان اقتصادی و مدیران دستگاه های اجرایی مستحضرند؛ بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا، تاثیر جدی بر روند اقتصادی دنیا داشته که میهن اسلامی ما نیز از این معضل مستثنی نمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رغم اینکه اکنون درحال مبارزه برای نابودی این ویروس منحوس هستیم، می بایستی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانات نوروزی ایشان که امسال را سال جهش تولید نامگذاری نمودند، اهتمام جدی داشته باشیم تا با حفظ تولید به عنوان شریان اصلی اقتصاد کشور مانع از توقف چرخه اقتصادی در شرایط کنونی باشیم چرا که اگر این چرخه متوقف گردد به حرکت درآوردن مجدد آن کاری بسیار دشوارتر از کنترل ویروس کرونا است.
باتوجه به شیوه ویروس کوئید۱۹درسطح جهان ومنطقه که بالطبع اقتصادکشورعزیزمان رانیز تحت تاثیر قرارداده وبااجرای طرح فاصله گذاری درهفته های اخیر که نقش مهمی درجلوگیری ازشیوع وفراگیرشدن این ویروس مرگبار وقطع زنجیره انسانی به همراه داشته است؛اتاق بازرگانی قزوین به عنوان پارلمان بخش خصوصی استان ،ضمن تشکرویژه ازکادردرمانی ومدافعان سلامت که باایثاری جهادگونه  ،به حفظ سلامتی آحادمردم کشور پرداخته اند؛ذکرنکات ذیل راضروری می داند:
۱-ضرورت جلوگیری ازتوقف چرخه تولید درسال جهش تولید باتوجه به تحریم های ظالمانه آمریکا و بروزبیماری کروناویروس در جامعه.
۲-حفظ تولید به عنوان قلب اصلی و شریان واقعی اقتصاد کشور واستان درشرایط کاهش بی سابقه قیمت نفت و عدم صادرات نفت وهرگونه محصولات وابسته به آن.

۳-باتوجه به تمایل مدیران وفعالان واقعی بخش خصوصی مبنی برایجادشرایط آغازتولید دراستان قزوین،بازگشایی این واحدها می تواند دررونق مجدد تولید وکسب وکارها نقش خطیری ایفانماید ومشکل تامین مجددمحصولات واقلام حیاتی موردنیاز رانیز رفع نماید.
۴-همچنین ازمدیران کارخانجاتی که به هردلیل قادربه تامین وانجام پروتکلهای بهداشتی نیستند،تقاضا می گردد نسبت  به تداوم توقف فعالیت واحدهای خودتاپایان طرح فاصله گذاری اجتماعی اقدام کنند.
۵- اتاق بازرگانی قزوین  وبخش خصوصی استان ،آمادگی خودرا درخصوص مشارکت وکمک به انجام طرح غربالگری درمحیط های صنعتی وتولیدی اعلام می کنند.
۶- ازتمامی دستگاه های ذیربط استان درخواست می شود   باحفظ تعامل مناسب موجود بابخش خصوصی وفعالان اقتصادی ،نسبت به انجام  همکاری های  زیرساختی  باواحدهای فعال شده تولیدی همچون پیشنهادایجاددوپایگاه برای ضدعفونی کردن سرویس های حمل ونقل کارگران درهریک ازشهرها وشهرکهای صنعتی استان اهتمام ورزند.
۷-اتاق بازرگانی قزوین درحال تعیین خسارات وارد شده به کسب وکارهای اعضای خودناشی از بحران کرونا ویروس  می باشد که انشالله دراولین فرصت پس ازتدوین نهایی اعلام خواهد شد واختصاص سهم استان قزوین از بودجه ۱۰۰هزار میلیارد تومانی مبارزه با آثار اقتصادی کرونامی توانددراین راستا بسیارراهگشا باشد.
قطعا در سایه همراهی ها وهمدلی ها به زودی شاهدرویش مجددوپویش عظیم  اقتصادی کشورباکنترل شرایط موجودخواهیم بود.

46

کد خبر 1373442

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در نشست خبری که شامگاه سه‌شنبه شب در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: موضوعاتی همچون کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه‌گذاری،  گردشگری و فناوری قرار است  در کمیسیون‌های مجمع ACD موردبحث و گفتگو قرار بگیرد.

وی ادامه داد: توسعه پایدار از دیگر موضوعاتی است که  در این مجمع  مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.  

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  استان اصفهان تصریح کرد: اصفهان هر چند از لحاظ صنعتی رشد پیدا کرده اما سطح آلودگی هوا در آن بالا است و  مشکلات زیست‌محیطی دارد. این در حالی است که بسیاری از شهرهای جهان که  از ما صنعتی‌تر هستند، میزان آلایندگی‌های کمتری دارند.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، گفت: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان نیز یک فرصت بی‌نظیر جهانی از لحاظ فرهنگی و اقتصادی برای کشورمان است و کسانی که دل در گرو ایران دارند باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه  هم‌زمان با برگزاری این مجمع، نمایشگاه اکسپو  نیز  در تهران برگزار می‌شود و مهمانان از این نمایشگاه هم بازدید می‌کنند، ابراز امیدواری کرد با برگزاری این رویداد مهم، فضای تجاری، اقتصادی و بین‌المللی شهر تغییر می‌کند.

در ادامه این جلسه، سعید ابراهیمی قائم‌مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا گفت: هدف اجلاس گفت‌وگو بین کشورهای آسیایی عضو است که از ۴۶ کشور که در این قاره قرار دارند، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی افزود: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع، برای ۳۲ کشور دعوت‌نامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها برای حضور مهمانان از طریق وزارت‌ امور خارجه و سفارتخانه‌های مربوطه انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ""Asia cooperation dialogue باهدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در " چا آم" تایلند تأسیس شد. این مجمع تلاش دارد تا فارغ از مباحث و مشاجرات سیاسی، راه‌های جدیدی را برای ایجاد همکاری با تمرکز بر مسائل توسعه‌ای و اقتصادی، شناسایی و تقویت کند.

ایران در سال ۱۳۸۳ عضو مجمع شد و در سال ۱۳۸۸ به‌عنوان کشور پیش‌گام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست مجمع را برعهده دارد.

هدف مجمع به طور خلاصه شامل ترویج همکاری کشورهای آسیایی برای تقویت نقاط قوت و شناسایی فرصت‌های بالقوه است که بتواند فقر را کاهش دهد و از طریق  توسعه زیرساخت‌های علمی باعث بهبود کیفیت زندگی مردم آسیا شود. توسعه اقتصاد و بازارهای مالی  باهدف  افزایش توان رقابت در بازارهای بین‌المللی از دیگر اهداف مجمع است. همچنین  تلاش برای تمرکز کشورهای عضو در یک‌رشته فعالیت اقتصادی، بر اساس نقاط قوت و توانایی‌ها جهت تبدیل‌شدن اعضاء به شرکای قابل‌اطمینان و تبدیل‌شدن قاره آسیا به " جامعه آسیایی " از اهداف مهم این مجمع است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!