Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-18@03:38:09 GMT

تئاتری ها رادیوی اینترنتی راه اندازی کردند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۸۷۹۱

تئاتری ها رادیوی اینترنتی راه اندازی کردند

در ایام تعطیلی فعالیت‌های تئاتری و بسته بودن سالن‌های نمایش، هنرمندان تئاتر هم منفعل نیستند و هر کدام با ایده‌هایی فردی یا گروهی اقداماتی را در خصوص بالا بردن روحیه مخاطبان و علاقه مندان به تئاتر و همچنین فعال کردن هم صنفی‌های خود انجام می‌دهند.

به تازگی تبلیغاتی در فضای مجازی مبنی‌بر راه‌اندازی رادیوی اینترنتی «رادیو تراس» منتشر شده و شماره صفر این برنامه نیز در فضای مجازی بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تبلیغ این برنامه رادیویی نام هنرمندان و فعالان تئاتری دیده می‌شود؛ حمید پورآذری، عباس جمالی، حسین جمالی، آرش عزیزی، مازیار سیدی و امیر قالیچی.

حضور حمید پورآذری سرپرست گروه تئاتر «پاپتی‌ها» و کارگردانی که همیشه با جوانان آثار مختلفی را در فضاهای تئاتری و غیر تئاتری روی صحنه برده است در این برنامه رادیویی که همراه با صدای وی نیز هست، جالب توجه است.

عباس جمالی از دست‌اندرکاران برنامه «رادیو تراس» درباره این برنامه و شکل‌گیری آن، به خبرنگار مهر گفت: «رادیو تراس» نتیجه روزهای قرنطینه خانگی و ویدئوکال‌هایی بود که با بچه‌های تئاتر داشتیم. تصمیم گرفتیم رادیویی اینترنتی را با هدف جذب مشارکت حداکثری خانواده تئاتر در شرایط و وضعیت فعلی راه بیاندازیم.

وی درباره سوژه‌های مدنظر در این برنامه، توضیح داد: هر فصل «رادیو تراس» روی موضوعات مختلف متمرکز است؛ به‌عنوان مثال موضوع فصل اول «خواب و رویا» است. قرار است در فصل‌های بعدی هم به موضوعات متنوع دیگری بپردازیم که در این راستا پذیرای ایده‌ها و نظرات اهالی و خانواده تئاتر هستیم. به طور حتم در یکی از فصل‌های «رادیو تراس» به خود موضوع تئاتر هم خواهیم پرداخت.

این بازیگر و کارگردان تئاتر در ادامه درباره گروه سازنده و اجرای «رادیو تراس» افزود: حسین جمالی مسئول تیم ساخت، بنده مسئول تیم نویسندگان و حمید پورآذری، آرش عزیزی، مازیار سید و امیر قالیچی هم اعضای تیم ایده «رادیو تراس» هستیم.

جمالی درباره زمان پخش «رادیو تراس» گفت: این برنامه هفته‌ای یک بار، روزهای شنبه، ساعت ۲۲ روی فضای اینستاگرام و تلگرام منتشر می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: منتظر مشارکت هنرمندان تئاتر و ارائه ایده‌ها و نظرات شان برای هر چه بهتر شدن «رادیو تراس» هستیم.

لوگوی «رادیو تراس» توسط صالح تسبیحی طراحی شده است./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رقابت میان برنامه سازان با جشنواره پژواک رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری سومین دوره جشنواره ملی مستند پژواک رادیو، سهیلا باقری، تهیه کننده رادیو سلامت و برگزیده دومین دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک درباره فعالیتش گفت: از سال 1397 بعد از اتمام تحصیلاتم در دانشکده تولید صدا و سیما وارد سازمان شدم و فعالیتم را در رادیو سلامت آغاز کردم در دومین دوره از جشنواره رادیویی پژواک با اثر «جانِ مریم» موفق شدم در بخش مستند پرتره مقام اول را کسب کنم. مستند پرتره از دکتر مریم رزاقی آذر، فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان بود.

وی با اشاره به این که در سومین دوره از جشنواره پژواک با دو اثر و در دو بخش شرکت کرده، افزود: با اثر «درآغوش پدر» در بخش اصلی و اثر «قصه فرزاد و مادرم» در بخش ویژه شرکت کردم که خوشبختانه هر دو اثر در مرحله اول انتخاب آثار امتیاز لازم را کسب کردند. برگزیده دومین جشنواره پژواک معتقد است: پس از برگزاری این جشنواره، توجه به قالب مستند در رادیو احیا شد و مورد توجه برنامه سازان و مدیران شبکه ها قرار گرفت. بعد از مرحله اول، رقابت برای دور دوم سخت تر و تلاش همکاران برای تولید آثار فاخر بیشتر شد.

باقری در ادامه تصریح کرد: در گذشته برخی مستندها از رادیو مستند پخش می شد و از آثار الگوبرداری شد. معتقدم برای الگو سازی صحیح باید برنامه ریزی مدون صورت بگیرد تا بیشتر مورد استفاده برنامه سازان قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از مصحف صوتی به روایت ورش از نافع در الجزایر
  • رادیو صبا با برنامه‌ها و تغییرات جدید
  • «بگو بخند» در رادیو صبا
  • می خواهم زنده بمانم در برنامه گل یا پوچ
  • راه‌اندازی موزه تئاتر و اختصاص بودجه ویژه برای بخش موسیقی
  • وزیر ارشاد از راه‌اندازی موزه تئاتر و اختصاص بودجه ویژه برای بخش موسیقی خبر داد
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه ۲۹ فروردین
  • افزایش رقابت میان برنامه سازان با جشنواره پژواک رادیو
  • برنامه «سرزمین من» از رادیو فرهنگ
  • شناخت جامعه هدف برای تولید محتوا اهمیت دارد