Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤولان شهری رشت نسبت به بحرانی که کرونا برای شهر و شهروندان ایجاد کرده ابراز نگرانی کرده و خواستار توجه بیش‌ازپیش دولت به بازاریان و کسبه صدمه‌دیده در بحران کرونا شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ناصر حاج محمدی امروز در نشست مقابله با کرونا گیلان در تالار غدیر استانداری با اشاره به اقدامات شهرداری رشت در حوزه مقابله با کرونا اظهار کرد: طبق ابلاغ کشوری، شهرداری رشت نسبت به گندزدایی سطح معابر و ضدعفونی سطوح اقداماتی را به‌صورت مستمر انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش درآمد شهرداری رشت و ابراز نگرانی از عدم تحقق درآمدهای شهرداری، افزود: تا پایان وقت اداری دیروز درآمد شهرداری رشت کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بود درحالی‌که تا چند روز دیگر باید ۲۹ میلیاردتومان به مجموعه‌های مختلف ازجمله کارکنان حقوق پرداخت شود.

شهردار رشت با اشاره به چالش‌های ایجادشده برای دست‌فروشان، گفت: ۳۰۰ دست‌فروش دچار شکل شده و با حضور در شهرداری درخواست و تقاضای وجه دارند که باید برای آن‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.

نگرانی از وضعیت کرونای اقتصادی 

رئیس شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست با بیان اینکه در روز هفدهم شیوع کرونا، شش نفر از مجموعه شهرداری فوت شدند، اظهار کرد: نمی‌دانم علت رفت آمد مردم در طی این چند روز چیست اما مطمئنم آمدوشدها از روی نافرمانی نیست بلکه این افراد ناچار هستند برای درآمد از خانه بیرون بزنند.

حاجی پور از کرونای اقتصادی پیش رو ابراز نگرانی کرد و افزود: همچنان بانک‌ها به کسبه و اصناف فشار می‌آورند و چک‌های بازاریان ما برگشت می‌خورد.

وی با بیان اینکه مردم ما گدا نیستند و بسیار شرافتمندند، افزود: مردم ما افتخار ارسال یک هزار و ۵۰۰ کامیون به جبهه‌ها در بدترین شرایط را دارند و این رویه را وظیفه خود می‌دانند اما امروز وظیفه مسؤولان است که به مردم کمک کنند.

رئیس شورای شهر رشت با تأکید بر اینکه باید به کسانی که در دوران بحرانی کرونا صدمات اقتصادی دیده‌اند تسهیلات ارزان‌قیمت داده شود، گفت: دشمن هیچ‌گاه از ضربه زدن به دین و انقلاب غافل نمی‌شود و یقیناً در این بحران نیز برای ما دسیسه کرده‌اند و باید قبل از اینکه اقتصاد ما ضربه مهلک بخورد به فعالان اقتصادی کمک کرد.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری شهر رشت رشت درآمد شهرداری رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌روزرسانی سامانه جامع درآمد شهرداری قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: با به‌روزرسانی سامانه جامع درآمد به بخش ملی، شهرسازی و حوزه پسماند به این سامانه متصل شده است.

محمد وحیدنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم از طراحی و به‌روزرسانی تحلیل سامانه جامع درآمد خبر داد و اظهار کرد: سامانه درآمد گذشته با توجه به نیازهای جدید، پاسخگوی امور نبود.

وی افزود: به سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم پیشنهاد شد تا با طراحی سامانه جامع درآمد و اتصال به مرکز داده شهرسازی، فرایندهای مالی را به صورت الکترونیکی انجام دهیم.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با بیان اینکه بخش چک‌ها از مهم‌ترین و اصلی‌ترین بخش‌های این سامانه است، خاطرنشان کرد: ثبت چک بخش بسیار مهم و پر چالشی بود که از دی سال ۱۴۰۲ این بخش اجرا شد و بخش‌های دیگر این سامانه همچون بخش بودجه، کمسیون ماده ۷۷، عوارض شغلی و صنفی و سایر بخش‌های برای اجاره در حال راه‌اندازی است.

وحیدنیا مهم‌ترین بخش‌های این سامانه را اصناف، مشاغل و چک دانست و عنوان کرد: در حوزه‌های پسماند نیز اقداماتی انجام شده و سازمان مدیریت پسماند نیز به این سامانه متصل شده است.

وی با تاکید بر اینکه اتصال به سامانه سرای هشت و شهرسازی انجام و تکمیل شده است، اضافه کرد: در تلاش هستیم تا سه ماه آینده شاهد بهره‌برداری کامل از این سامانه باشیم و بتوانیم به بخش‌های دیگر شهرداری و دیگر فرایندهای مالی متصل شویم.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با بیان اینکه با بهره‌برداری از این سامانه دیگر کار به صورت دستی انجام نمی‌شود و همه چیز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، گفت: بخش دیگر مربوط به شهروندان است، برای مثال در بخش اصناف و مشاغل قبوض صادر می‌شد اما در حال حاضر به صورت الکترونیکی در بازه‌های زمانی خاص به مودیان ارسال می‌شود.

کد خبر 744826

دیگر خبرها

  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • جزییات بودجه شهرداری همدان در دسترس مردم قرار گرفت
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • کاهش ۰.۴۷ درصدی قیمت جهانی نفت
  • ضرورت تاسیس و توسعه تعاونی‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است
  • به‌روزرسانی سامانه جامع درآمد شهرداری قم
  • قاطعانه با زمین‌خواری و ویژه‌خواری در استان بوشهر برخورد می‌شود
  • ضرورت اطلاع رسانی وضعیت زمین‌هایی تفکیک شده ی غیرقانونی