Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، امیر کرمی مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه بیمارستان‌های استان از پیش از شیوع کرونا مجهز به دستگاه‌های بی خطرساز زباله‌های عفونی هستند، گفت : همواره تمام زباله‌های عفونی توسط این دستگاه‌ها در بیمارستان‌ها بی‌خطرسازی شده و سپس برای دفع انتقال داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به شیوع بیماری کرونا، گفت : از زمان شیوع این بیماری، حساسیت‌ها برای دفع پسماند‌های دو بیمارستان "گلستان" و "فارابی" که محل بستری بیماران کرونایی هستند افزایش یافته و در حال حاضر زباله‌های این دو بیمارستان توسط دستگاه‌های بی خطرساز، بطور کامل ویروس زدایی و بی خطر شده و سپس برای دفع منتقل می‌شوند.

او گفت: در دستگاه‌های بی خطرساز حرارت مرطوب وجود دارد که بطور کامل ویروس "کرونا" را از بین می‌برد و برای سنجش کارایی این دستگاه آزمایش‌های مکرر از پسماند‌های بی‌خطر شده گرفته می‌شود.

کرمی گفت: در این آزمایش‌ها با حساسیت بالا وجود ویروس "کرونا" در پسماند‌های بی خطر شده مورد بررسی قرار می‌گیرد که خوشبختانه نتایج حاکی از بی خطرسازی و ویروس زدایی کامل این پسماند‌ها در دستگاه‌های مذکور دارد.

کرمی با بیان اینکه در هر یک از این دو بیمارستان یک کارشناس بهداشت محیط بصورت مستمر حضور دارد، گفت: علاوه بر این، یک کارشناس دیگر نیز از زمان شیوع ویروس کرونا به نمایندگی از معاونت بهداشتی در این بیمارستان‌ها مستقر شده و بر کار بی خطرسازی زباله‌ها نظارت دارد.

او گفت: بعد از بی خطرسازی و ویروس زدایی زباله‌ها، این پسماند‌ها توسط دو شرکت خصوصی که از گذشته با آن‌ها قرار داد داشته‌ایم به محل دفع زباله‌ها برده شده و در یک گوشه دفن شده و روی آن نیز مجددا آهک ریخته می‌شود.

کرمی گفت: برای بی خطرسازی کامل، حتی لباسِ بیمارستانی اجساد بیماران مبتلا به کرونا نیز از غسالخانه به بیمارستان منتقل شده و در دستگاه زباله سوز امحاء می‌شود .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت علوم پزشکی درمان بیماری بیمارستان ها بی خطرسازی پسماند ها دستگاه ها زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن

به گزارش خبرگزاری مهر، عسگر جلالیان، معاون بین‌الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری در مورد پدیده زباله‌گردی و نقش اتباع خارجی در آن گفت: یکی از اقشاری که در پدیده زباله‌گردی نقش پررنگی دارند، اتباع بیگانه هستند. به طور کلی ما زباله‌گردی را نقض حقوق بشر می‌دانیم و معتقدیم که این پدیده به بهداشت عمومی و سلامت جامعه آسیب وارد می‌کند. لذا باید تدابیری در این خصوص در نظر گرفته شود. در همین راستا قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ تصویب و سال بعد از آن اجرا شده است.

وی در مورد قانون مدیریت پسماند اظهار کرد: بر طبق این قانون، همه مراحل مربوط به پسماند، از تولید گرفته تا جمع‌آوری مورد بررسی قرار گرفته است. از اواخر سال ۱۴۰۱ ما به صورت جدی به این موضوع ورود کردیم. در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ای برای پیدا کردن قانونی عملیاتی و اجرایی در خصوص پسماندها در نظر گرفته شد. در همین راستا دستگاه‌های متولی و ذیربط در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا مجریان را به اجرای قانون مدیریت پسماندها ملزم کنند.

جلالیان اظهار داشت: در پی اجرای قانون مدیریت پسماند، جلسات متعددی با افراد مختلف، از رئیس سازمان محیط زیست کشور گرفته تا معاون دادستان کل کشور، دادستان تهران و شهردار تهران در این جلسات حضور داشته‌اند. ماحصل این جلسات نقشه‌ای است که برای مدیریت پسماند به شکل صحیح طراحی شده است.

وی افزود: یکی از اقدامات شهرداری این است که دلیل زباله‌گردی افراد را قبل از هر چیزی کشف کند. بعد از آن کودک زباله‌گرد تحویل پدر و مادرش داده می‌شود و تعهدی برای عدم ادامه فعالیت او گرفته می‌شود. متناسب با شرایط کودک زباله‌گرد، اقدامات لازم در خصوص ساماندهی وی انجام می‌شود. با این حال باید این موضوع را در نظر داشت که بسیاری از این افراد به زباله‌گردی به عنوان شغل ثابت خود نگاه می‌کنند. اکنون بیش از ۵ هزار مجوز شغلی برای سازمان مدیریت پسماند کشور در نظر گرفته تا افراد رسماً به کار مشغول شوند. برای این افراد حقوق حدوداً ۱۵ میلیون تومانی با بیمه در نظر گرفته شده است.

جلالیان اظهار داشت: اکنون شهرداری به جای ۱۵۴ پیمانکار در سطح تهران، با ۱۴ پیمانکار مواجه بوده و بر کار آن‌ها نظارت دارد. به این شکل مافیایی در خصوص زباله‌گردی وجود نخواهد داشت و در صورت حضور زباله‌گرد خارج از منطقه هر پیمانکار، جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود. در همین راستا سامانه نوماند نیز طراحی شده است.

کد خبر 6085496 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • اکثر زباله گردها اتباع هستند
  • تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن