Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: اعتبار پروژه‌های راه‌سازی استان در ۲ سال اخیر بیش از چهار برابر افزایش یافته و در سفر زمستان رییس‌جمهوری نیز ۳۰۰ میلیارد تومان منابع به توسعه راه‌های منطقه پیش‌بینی شده است.

به گزارش برنا،داود شایقی  در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: قرار است سالانه ۵۰ کیلومتر بزرگراه در این استان اجرایی و عملیاتی شود تا در بحث حمل و نقل در کنار راه‌آهن وضعیت استان اردبیل ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مهم‌ترین شاخص در توزیع و ابلاغ اعتبارات شاخص جمعیت می‌باشد، افزود: در سال گذشته نیز بر اساس شاخص جمعیتی بودجه کشور در بین استان‌ها توزیع شد که ما حتی بیشتر از سهم جمعیتی خود تخصیص منابع را به استان شاهد بودیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: سالانه بودجه استانی با حضور اعضای شورای برنامه‌ریزی استان و مدیران ۲۲ دستگاه اجرایی و ۲ نماینده استان در مجلس به عنوان عضو ناظر توزیع می‌شود تا در شهرستان‌ها نیز با اولویت تکمیل پروژه‌ها این منابع در بین دستگاه‌های مختلف اجرایی توزیع و تقسیم شود.

شایقی بیان کرد: بخش دوم بودجه‌های اختصاص یافته مربوط به بودجه ملی است که ۴۹ پروژه عمرانی ملی در استان اردبیل در اولویت تکمیل قرار دارد.

وی گفت: مجموع اعتباراتی که سالانه به استان براساس شاخص جمعیتی اختصاص می‌یابد، ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان است که تا پایان سال ۴۰ تا ۵۰ درصد این منابع تخصیص یافته و در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: با این بودجه‌های اندک و محدود نمی‌توان کاری از پیش برد و از همین روی برای توسعه استان جذب اعتبارات ملی در اولویت مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته تا زمینه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نظیر راه‌آهن، توسعه بزرگراه‌ها، تکمیل سدها و پروژه‌های حوزه آب و خاک در اولویت قرار گیرد.

شایقی با بیان اینکه سالانه ۳۰ درصد اعتبارات کشور بین استان‌ها توزیع می‌شود، گفت: ۷۰ درصد اعتبارات کشور به صورت متمرکز و در اختیار وزارتخانه‌هاست که با پیگیری مدیران دستگاه‌های اجرایی زمینه جذب این منابع وجود دارد.

وی درباره پروژه راه‌آهن اردبیل و روند تکمیل آن اظهارداشت: این پروژه تا سال ۹۷ بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه کرد داشته اما از همین سال ۱۰۰ میلیارد تومان در فاز اول و ۱۳۰ میلیارد تومان در سال گذشته به این پروژه اختصاص یافت و قرار است امسال نیز ۱۵۰ میلیارد تومان برای راه‌آهن اختصاص یابد.

او  به تامین ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق فاینانس بانک ملی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه خط ریلی اردبیل – میانه پنجمین اولویت دولت بود اما به عنوان مطالبه مردم این استان اهتمام جدی انجام شد تا در کنار اعتبارات سالانه از طریق بانک ملی نیز منابعی به این پروژه تخصیص یابد که امیدواریم در پایان سال مالی ۱۴۰۰ بتوان راه‌آهن را تکمیل و به بهره‌برداری رساند.

شایقی از ریل‌گذاری این پروژه به طول ۸۰ کیلومتر از سمت اردبیل به میانه خبر داد و بیان کرد: از محل سفر رییس‌جمهوری و اعتبارات تجمیعی بانک ملی و سایر منابع ۵۰۰ میلیارد تومان جذب این پروژه خواهد شد.

وی درباره چهارخطه راه‌های استان به عنوان یک زیرساخت اساسی در مسیر توسعه استان افزود: تنها یک پروژه استان آن هم محور اردبیل – مشگین‌شهر ردیف ملی داشت اما با تلاش و پیگیری ۲ سال اخیر مدیران استانی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه در حال حاضر همه راه‌های مواصلاتی استان دارای ردیف ملی هستند.

رییس  سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: از سال گذشته چهارخطه گرمی – بیله‌سوار، بیله‌سوار – پارس‌آباد، پارس‌آباد – سربند و مشگین‌شهر، نمین – آستارا و اردبیل – سرچم به عنوان پروژه‌های اولویت‌دار در این باب در دستور کار قرار گرفته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: راه آهن اردبیل میانه راههای استان اردبیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل میلیارد تومان پروژه ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم

تین نیوز

فردا (پنجشنبه) آیت الله رئیسی رییس جمهور و هیات همراه در ادامه دور دوم سفرهای استانی به استان سمنان سفر می کنند. بازدید از پروژه آزادراه حرم تا حرم (حدفاصل گرمسار- لاسجرد) از جمله برنامه های پیش بینی شده در این سفر است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، پروژه آزادراه حرم تا حرم با مشارکت دولت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ع) اجرایی می شود که یکی از کریدورهای شمالیِ شرق به غرب کشور محسوب می شود. همه ساله بیشترین تعداد زائران کشور از این مسیر تردد می کنند و از جمله اهداف اصلی اجرای آن، تامین ایمنی کافی برای مسافران و زائران و کاهش مصرف سوخت آنان است.

در این رابطه، اسماعیل احمدی مجری پروژه افزود: پروژه آزادراه حرم تا حرم از قم تا مشهد به طول ۹۰۰ کیلومتر تعریف شده است. قطعه قم- گرمسار به عنوان بخش نخست این پروژه به طول ۱۵۰ کیلومتر در سال ۹۴ افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

وی بیان داشت: اکنون قطعه گرمسار- سمنان این پروژه به طول ۱۱۴ کیلومتر در حال اجراست که قرارداد آن در سال ۹۶ منعقد شده بود که خود در سه زیرقطعه تعریف شده است. این قطعه برای تکمیل و بهره برداری نیازمند ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

احمدی ادامه داد: این قطعه به دلیل مشکلات تامین اعتبار، تاکنون فقط به میزان ۱۶ کیلومتر پیشرفت داشته است و مقرر شده قسمتی از قطعه ۲ آن به طول ۳۶ کیلومتر تا پایان سال جاری افتتاح شود.

وی اظهار داشت: تکمیل و بهره برداری از ۳۶ کیلومتر یاد شده نیازمند یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که نیمی از آن سهم دولت و نیمی دیگر سهم قراردگاه خاتم الانبیا است.

مجری پروژه آزادراه حرم تا حرم خاطرنشان کرد: بخش دیگر این پروژه از مشهد به سه راهی تربت حیدریه به طول ۳۳ کیلومتر در حال اجراست. قرارداد این قطعه در سال ۹۷ منعقد شده و تاکنون ۱۴ درصد پیشرفت داشته و هزینه اجرای آن ۶ هزار میلیارد تومان است.

وی گفت: همچنین مطالعات قطعه سه راهی تربت حیدریه به نیشابور انجام شده است. اما هنوز مجوز «ماده ۲۳» قطعه نیشابور تا سمنان دریافت نشده است.

مجوز ماده ۲۳ لازمه شروع پروژه هایی است که اجرای آنها با اعتبارات دولتی آغاز می شود که پیش نیاز آنها مطالعات فنی و اقتصادی، زیست محیطی و غیره است.

احمدی با اشاره به پیشرفت ۲۰ درصدی این پروژه، تصریح کرد: اجرای کامل ۹۰۰ کیلومتر این پروژه به قیمت امروز نیازمند ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است، در حالی که قیمت به روز شده عملیات اجرایی تا امروز فقط ۱۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

سفر «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان در قالب دومین سفر دولت سیزدهم است.

همزمان با سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان سمنان، باند دوم محور سرخه- سمنان به طول ۱۲ کیلومتر و با اعتباری افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال افتتاح شده و به بهره برداری می رسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۲۲۲۴ میلیارد اعتبار سفر رئیس جمهور به اردبیل تخصیص یافت
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار متر مکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • افزایش ۲ برابری سرانه ورزشی آذربایجان‌غربی در دولت سیزدهم
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار مترمکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • محرومیت‌زدایی سپاه با ۶۵ کیلومتر راه‌سازی در اردبیل
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • ساخت ۲۲ هزار مسکن ملی در شهرهای یزد/رشد ۳ برابری مقاوم‌سازی روستا