Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده مریم حسینی روانشناس و مشاور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره روابط مادر و دختری و تاثیر آن بر آینده دختران اظهار کرد:اولین رابطه مادر با دختر در بدو تولد رخ می‌دهد؛ همچنین باید آگاه باشند که این رابطه در کودکی اگر آگاهانه نباشد در بزرگسالی اثرات منفی بوجود می‌آورد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با انوع روابط مادر دختری آشنا می‌شویم.

مدل خواهرانه

حسینی تصریح کرد: در این مدل روابط مادر و دختر مانند دو خواهر است؛ دختری که توسط این مادر تربیت می‌شود معمولا مسئولیت پذیر بار می‌آید؛ و در اداره کردن امور مثبت عمل می‌کند که این خود از نتایج این مدل از رابطه است؛ همچنین او به حریم دیگران احترام می‌گذارد و حریم خصوصی برایش از اهمیت بالایی برخوردار است در این مدل از رابطه دختر از نادیده گرفته شدن و طرد شدن واهمه دارد.

مدل دوستانه

این روانشناس و مشاور گفت:زمانی که مادر با دختر رابطه دوستانه برقرار می‌کند، او بهترین دوست دختر می‌شود؛ همچنین این رابطه بر پایه صداقت شکل می‌گیرد و مادر اولین فردی است که در جریان مشکلات دختر قرار می‌گیرد.

او ادامه داد:دخترانی که با مادرانشان رابطه دوستانه دارند از روبرو شدن با چالش‌ها و مشکلات ترسی ندارند و احساس دوست داشته شدن و درک شدن دارند، همچنین اگر زمانی این دختران نادیده گرفته شوند ترسی برایشان به وجود نمی‌آیند و هراسی از این مسئله ندارند.

بیشتر بخوانید:گوشه گیری فرزندتان را جدی بگیرید

مدل غریبه

حسینی افزود: دخترانی که با مادران خود احساس غریبگی دارند، بیشتر دچار اضطراب و استرس می‌شوند و همین امر باعث می‌شود در زندگی آینده خود با مشکلات فراوانی رویرو شوند، این افراد با اینکه عزت نفس پایینی دارند، ولی مستقل هستند و تمام کار‌ها را خودشان انجام می‌دهند.

مدل نادیده گرفتن

او ادامه داد:در این مدل مادر همه دستاورد‌های دخترش را نادیده می‌گیرد، در این حالت دختر کاملا احساس بی ارزشی می‌کند، و به توانایی‌های خود شک دارد و حتی در روابط آینده خود اعتماد به نفس کافی را ندارند.

مدل مشوق

این روانشناس و مشاور با بیان این که در این مدل رابطه مادر همیشه مشوق و پشتیبان دختر است، ادامه داد:مادر دراین رابطه بیش از اندازه خود را درگیر زندگی دختر می‌کند همچنین دائم در کنار دخترش است، و اجازه تصمیم گیری را از او سلب می‌کند؛ دختر در این مدل رابطه همیشه وابسته به اطرافیان است و منتظر تایید آنهاست.

مدل مقتدر

حسینی اظهار کرد:در اینم مدل مادر کنترل بسیار زیادی روی دختر دارد و مطمئن است که دختر بدون او شکست می‌خورد و اجازه هیچ انتخابی شخصی را به او نمی‌دهد، اصولا دختران این مادران اعتماد به نفس پایینی دارند و عقیده خود را بی ارزش می‌دانند. در عین حال این افراد بسیار مسئولیت پذیر بار می‌آیند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روانشناسی خانواده حریم خصوصی روابط مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۹۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات رئیسه مجلس آینده

معاون رییس‌جمهور در امور مجلس تاکید کرد ۴۵ نفری که در دور دوم انتخابات به «خانه ملت» راه می‌یابند، تاثیر بالایی روی ترکیب هیات‌رییسه مجلس آینده خواهند داشت.

به گزارش مشرق، «سید محمد حسینی» معاون رییس‌جمهور در امور مجلس ، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: ۴۵ نماینده در دور دوم انتخاب می‌شوند و تأثیر این ۴۵ نفر می‌تواند در ترکیب هیأت‌رییسه و کمیسیون‌های مجلس آینده، بسیار بالا و مهم باشد.

وی افزود: امیدواریم با مشارکت مردم شاهد باشیم که این ۴۵ نفر انتخاب شوند؛ امکان انتخاب در دور دوم راحت‌تر است؛ البته در تهران برخلاف شهرستان‌ها ۱۶ نفر باید انتخاب شوند که تعداد قابل توجهی است.

حسینی گفت: معمولاً نمایندگان تهران تأثیر به سزایی در مجلس دارند چون کمتر درگیر کارهای روزمره هستند و از این منظر، بیشتر می‌توانند به مسائل کلان رسیدگی کنند.

معاون رییس‌جمهور در امور مجلس تصریح کرد: از این جهت، هر چه افراد کارآمدتر و با انگیزه‌تر انتخاب شوند، می‌توانند برای مجلس نقش مهم‌تری ایفا کنند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • اشتباهات نابخشودنی ستاره بارسا: باید بروی!
  • جشنواره ورزشی مادر و دختری در آزادشهر + فیلم
  • جشنواره ورزشی مادر و دختری در آزادشهر
  • دختران جوان در معرض تهدید سندروم «ددی ایشو»!
  • خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی
  • خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید
  • ابتلای ترانه علیدوستی به بیماری سخت / مادر: برایش دعا کنید
  • ابتلای ترانه علیدوستی به بیماری سخت / مادر: دعا کنید
  • ۱۸ دختر برتر استان قم در جشنواره شمیم ریحان تجلیل می‌شوند
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات رئیسه مجلس آینده