Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: به اندازه کافی وسایل و تجهیزات حفاظت فردی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در اختیار بهیاران استان قرار گرفته است. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

دکتر محمد طاهری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه در این هفته تمرکز خود را بر روی سلامت بهیاران قرار داده و وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم، اظهار داشت: ماسک، دستکش و تجهیزات حفاظت فردی به اندازه کافی در اختیار این عزیزان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در زمینه تامین ماسک با مشکل کمبود مواجه نیستیم، تصریح کرد: با چندین شرکت دانش بنیان قرارداد بسته شده و تجهیزات مورد نیاز کادر بهداشتی و درمانی از این راه تامین می‌شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه نیروهای سپاه و ارتش نیز در بحث کنترل و پیشگیری از کرونا به کمک ما آمده‌اند، ابراز کرد: مردم هم باید در قطع زنجیره کرونا ما را یاری کنند.

تهران| بیش از15000 ماسک بهداشتی توسط جهادگران اسلامشهر تهیه و توزیع شدساماندهی 30 گروه جهادی در الیگودرز برای انجام ضد عفونی؛ روزانه 5 هزار ماسک در کارگاه سپاه تولید می‌شودرزمندگان دیروز، یاوران امروز عرصه سلامت / دوخت ماسک در گلزار شهدای دستگرد به روایت تصاویر

طاهری با گلایه از اینکه در روز های گذشته شاهد حضور و تردد مردم در خیابانها و اماکن تفریحی همدان بودیم، تصریح کرد: وقتی به توصیه‌های ما برای در خانه ماندن عمل نشود و مردم مانند روزهای عادی در سطح شهر حاضر شوند بدون شک دوره شیوع این  بیماری طولانی تر می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در خانه ماندن بهترین راه پیشگیری و قطع زنجیره ابتلا به کرونا ویروس است، گفت: شستوشوی مرتب دست‌ها، پرهیز از برگزاری میهمانی و دورهمی، حفظ فاصله  از افرادی که دارای علائم سرماخوردگی هستند از دیگر راه‌های پیشگیری از این بیماری است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سامانه 4030 برای غربالگری کرونا ویروس و کنترل وضعیت بیماران دارای علائم سرماخوردگی طراحی شده است، ابراز کرد: کارشناسان بهداشت به وسیله این شماره با مردم تماس می‌گیرند. بنابراین از هم استانی های عزیز می‌خواهیم حتما تماس این سامانه را پاسخگو باشند.

انتهای پیام/743/ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۹۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند

 رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن برشمردن راهکار‌هایی برای محافظت مالی از خانواده‌ها در برابر مخارج کمرشکن سلامت، گفت: در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایرانی به میزان ۲.۴۲ درصد با این هزینه‌ها مواجه شده‌اند.

به گزارش ایلنا؛ بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. 

وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. 

نگاهداری گفت: براساس آمار منتشر شده، در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایران به میزان ۲.۴۲ درصد با هزینه‌های کمرشکن سلامت مواجه شده اند که این میزان با هدف تعیین شده در برنامه ششم توسعه یک درصد فاصله دارد بنابراین، با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. 

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. 

وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فردی که متهم به قطع درختان بود در گرگان دستگیر شد
  • اعتراف کاپیتان آرسنال: برای صعود خوب نبودیم
  • وسایل حفاظت فردی در کار با برق
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ایکس از کاربران جدید پول می‌گیرد
  • ایکس از کاربران جدید کارمزد می گیرد
  • پیشنهاد غافلگیرکننده ایلان ماسک/ توییت زدن برای چه کسانی پولی می‌شود؟
  • رفع کلسیم از بدن یکی از مضرات مصرف زیاد نمک