Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@19:05:00 GMT

هشدار سیل برای کشاورزان قمی

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۰۳۵۲

هشدار سیل برای کشاورزان قمی

محسن اوروجی روز دوشنبه در گفتگو با ایرنا گفت: بر اساس اعلام هواشناسی از روز سه شنبه تا شنبه آینده شاهد رگبار باران و گاهی رعد و برق همراه با وزش باد شدید در قم خواهیم بود، از این رو کشاورزان باید ضمن حفاظت از باغات و مزارع، از استحکام سازه ها و پوشش پلاستیکی گلخانه ها اطمینان حاصل کنند. 
وی بر ضرورت لایروبی کانال‌ها و زهکش‌های مزارع و باغات تأکید کرد و گفت: چرای دام در حاشیه رودخانه‌های فصلی و حاشیه دره‌ها نیز نباید انجام شده و ورود آب باران به استخرهای پرورش ماهی و میگو باید کنترل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
مدیرکل مدیریت بحران استان قم با اشاره به کاهش دمای هوا، تمهیدات لازم جهت مقابله و جلوگیری از خسارت سرمازدگی در مزارع و باغات را مورد توجه قرار داد و گفت: خودداری از انجام عملیات هرس درختان، ایجاد پوشش روی نهال‌های جوان و انجام تغذیه کمکی در کندوهای زنبور از توصیه‌های دیگر سازمان هواشناسی است.
وی در پایان با اشاره به احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، بارش برف و تگرگ و لغزندگی جاده‌های مواصلاتی کوهستانی، تصریح کرد: از همه شهروندان تقاضا می کنیم با توجه به ضرورت ماندن در خانه در این ایام از سفرهای غیرضروری به شدت اجتناب کنند./

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا پرورش ماهی رعد و برق سازمان هواشناسی سیل قم بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، جریان آب ساعت یک بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین به اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی این شهر جاری شد.

خروجی سد زاینده‌رود با هدف توزیع سومین نوبت آب برای آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان از عصر روز سه‌شنبه افزایش یافت.

هنوز مشخص نیست که آب قرار است چند روز برای اراضی کشاورزی اصفهان رهاسازی شود و جریان آب در شهر اصفهان ادامه داشته باشد.

در این ارتباط احمدرضا صادقی سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به خبرنگار مهر گفت که تعداد روز و حجم رهاسازی آب طی جلساتی با نمایندگان کشاورزان و مسؤولان استانداری در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

ذخیره سد زاینده‌رود روز گذشته ۳۸۳ میلیون مترمکعب و میانگین بارش‌ها در ایستگاه (چلگرد) سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود یکهزار و ۲۰ میلیمتر اعلام شد.

پیش از این در سال زراعی امسال ۲ نوبت آب برای اراضی کشاورزی شرق و غرب اصفهان توزیع شد. نخستین نوبت از رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان شرق و غرب اصفهان ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۱۷ روز انجام شد و دومین نوبت از سوم فروردین ماه امسال به مدت ۱۲ روز (تا ۱۵ فروردین) آب در زاینده رود اصفهان و کانال‌های کشاورزی شرق و غرب جریان داشت.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، آبان سال گذشته بین ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات رفته است.

نرسیدن یا کم‌رسیدن آب به برخی کانال‌های کشاورزی در دومین نوبت توزیع آن، سبب خساراتی به کشت کشاورزان شرق و غرب اصفهان شده است.

کد خبر 6081628

دیگر خبرها

  • صدور هشدار زرد هواشناسی در چهارمحال و بختیاری
  • مبارزه علیه آفت‌ سن‌ گندم در مهاباد به ۱۵ هزار و ۴۰۰ هکتار رسید
  • آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • تجمع کشاورزان مقابل استانداری قزوین+ فیلم
  • هشدار جدی به ۴ استان؛ سیل و طوفان در راه است
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • هواشناسی ایران / هشدار رگبار و وقوع سیلاب برای ۴ استان
  • هشدار جدی هواشناسی به ۴ استان ؛ سیل و طوفان در راه است
  • سیل و بارندگی‌ و قطع ارتباط با ۷۳ روستا در قصرقند
  • کشاورزان بقایای هرس شده درختان خود را جمع آوری نمایند