Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@05:13:23 GMT

شرایط زایمان در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۰۳۵۳

درحالیکه بیماری کووید-۱۹، جهان را در بر گرفته و همچنان پیش می‌رود و بسیاری از مردم هر روز اقدام‌هایی را برای پیشگیری از مبتلا شدن به این بیماری انجام می‌دهند؛ از قرنطینهٔ خانگی گرفته تا شستشو و ضدعفونی کردن بدن و محیط زندگی.اما بسیاری از زنان باردار با شیوع گسترده ویروس کرونا در سطح جهان نگران انتقال این ویروس به جنین خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: آیا زنان باردار در خطر بیشتری هستند؟ آیا اگر آلوده به این ویروس شوند، امکان انتقال ویروس به جنین وجود دارد؟

 
در صورت مثبت بودن تست ویروس کرونا در اولین اقدام به پزشک و مامای خود خبر دهید. اگر علایم شما خفیف است در خانه بمانید و اقدامات مراقبتی را در منزل انجام دهید. اگر علایم شدیدی دارید باید به بیمارستان مراجعه کنید.

 
برای جداسازی شخصی  زنان باردار مبتلا به کرونا به مدت ۱۴ روز باید در خانه خود را ایزوله کرده و از تماس با دیگران خودداری کنید. به محل کار یا مدرسه نروید. از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نکنید.

 

در خانه بمانید و دیگران را ملاقات نکنید. از دوستان و آشنایان خود بخواهید که به عیادت شما نیایند.در اتاقی با تهویه‌ی مناسب و دارای پنجره استراحت کنید.

 
تا جایی که امکان دارد خود را از دیگر اعضای خانواده دور نگه دارید. از حوله، قاشق و چنگال و بشقاب جداگانه استفاده کنید و جدا از دیگر اعضای خانواده غذا بخورید.

 
از دوستان و آشنایان خود بخواهید که خریدهای شما را انجام دهند و وسایل خریداری شده را بیرون از در منزل قرار دهند.

 
با کمک اپلیکیشن‌ها و سایت های مختلف برنامه‌های یوگا و پیلاتس را به صورت آنلاین دنبال کرده و سعی کنید که از نظر بدنی فعال بمانید

 
در حال حاضر اعلام نشده که در صورت ابتلای مادر کدام یک از دو روش زایمان طبیعی یا سزارین امن‌تر است. بنابراین بنا بر خواست مادر یکی از این دو روش انجام خواهد شد.

 
در صورت داشتن مشکلات تنفسی زایمان سزارین توصیه می‌شود. در مورد استفاده از بی‌حسی اپیدورال هم محدودیتی وجود ندارد.

 
بعد از بهبودی چگونه روند مراقبت بارداری  برای احتیاط ۱۴ روز بعد از بهبودی سونوگرافی می‌تواند انجام شود. این مدت زمان ۱۴ روز با افزایش اطلاعات ما در مورد ویروس ممکن است کم‌تر هم شود.

 
اگر بیماری کووید ۱۹ بهبود پیدا کرد و قبل از زایمان تست فرد منفی بود، فرد به راحتی و به هر روشی که میخواهد می‌تواند زایمان را انجام دهد و دیگر خطری برای کادر درمان و اطرافیان وجود ندارد.

 
اگر در زمان جداسازی شخصی فرایند زایمان شروع شود، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید و به او اطلاع دهید که به کرونا مبتلا هستید. اگر علایم بیماری خفیف باشد، در مراحل اولیه‌ی زایمان و شروع درد آن بهتر است در خانه بمانید.

 

در صورت مراجعه به بیمارستان نکات زیر را رعایت کنید:

- از وسایل نقلیه شخصی یا آمبولانس برای رفتن به بیمارستان استفاده کنید.

- در صورت ورود به بخش عمومی ماسک جراحی بزنید و تا زمانی که در اتاق خصوصی قرار نگرفتید ماسک خود را بر ندارید.

- همسر فرد می‌تواند در تمام مراحل کنار او باشد ولی حضور سایر افراد اصلا توصیه نمی‌شود.


این ویروس جدید است و اطلاعات ما در مورد آن اندک است. در حال حاضر می‌دانیم که ویروس از طریق قطرات تنفسی منتقل می‌شود و در حال حاضر شواهدی در مورد انتقال ویروس از مادر مبتلا که در ماه سوم بارداری است به نوزاد  منتشر نشده است.  اگر در هنگام تولد نوزاد، مادر مبتلا و یا مشکوک به ابتلا باشد باید از نوزاد تست ویروس گرفته شود.
برچسب ها: زایمان ، بارداری ، کرونا ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زایمان بارداری کرونا ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم

زایمان سزارین به دلیل مشکلاتی که منشاء مادری یا جنینی دارند در زمان طبیعی آن ۳۹ هفته و دو روز انجام می‌شود ولی اگر نوزاد به بهانه تاریخ رند زودتر از موعد معمول یعنی در ۳۷ یا ۳۸ هفتگی به دنیا بیاید، نارس است و در بیشتر موارد در بخش‌های ویژه تحت مراقبت قرامی‌گیرد.

این نوزادان جانشان در خطر است و در صورت بستری در بخش‌های ویژه نوزادان علاوه بر دریافت دارو، احتمال ایجاد مشکلاتی در سیستم مغز و اعصاب و بیماری‌های تنفسی و خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها وچود داشته و فرآیند رشد این نوزادان هم دچار اختلال می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • هوس لاکچری در ۰۳/۰۳/۰۳