Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@19:56:25 GMT

بازنگری 34 هزار کیلومتر راه‌های شریانی در یک ماه

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۰۴۱۸

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نشست معارفه مدیرکل جدید دفتر نگهداری پل‌ها و ابنیه فنی این سازمان با حضور رضا اکبری عضو هیئت عامل و معاون راهداری همچنین شعبانعلی خاوری سرپرست معاونت راه‌های فرعی و روستایی برگزار و محمد رضا زمانیان به عنوان مدیرکل جدید این دفتر معرفی شد. در ابتدا رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار داشت: لزوم بازنگری 34 هزار کیلومتر راه‌های شریانی و جمع بندی ظرف یک ماه، همچنین توجه و اشراف کامل مدیران به آمار،‌ اطلاعات و شاخص‌های اصلی در حوزه جاده‌ها،‌ پل‌ها و ابنیه فنی در این دوره مورد تاکید قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اشراف کامل مدیران بر آمار،‌ اطلاعات و شاخص‌های 34 هزار کیلومتر راه‌های شریانی کشور موجب دقت نظر در زمان تخصیص اعتبارات نگهداری آنها بر اساس اولویت بندی پروژه‌ها می‌شود. عضو هیئت عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اهمیت دفتر نگهداری پل‌ها و ابنیه فنی گفت: با توجه به افزایش حجم بارش‌ها، سیلاب‌ها و بلایای طبیعی در چند سال گذشته میزان آسیب‌پذیری در این حوزه افزایش یافته است. لذا با در نظر داشتن محدودیت‌ها و کمبود اعتبارات باید همچون گذشته با تلاش مظاعف، نگاه ویژه‌ای  به مبحث نگهداری پل و ابنیه فنی داشت.  اکبری بر بارگذاری و تکمیل بانک اطلاعاتی سامانه الکترونیکی پایش و بازدید دوره‌ای پل‌ها تاکید و خاطرنشان کرد: تا کنون اطلاعات نزدیک به 70 هزار پل در این سامانه ثبت شده است و انتظار می‌رود علاوه بر ثبت اطلاعات تمامی پل‌های  بزرگ اطلاعات پل‌های کوچک نیز به طور کامل ثبت و بانک اطلاعاتی تکمیل شود.  در ادامه این نشست،‌ شعبانعلی خاوری سرپرست معاونت راه‌های فرعی و روستایی و مدیرکل سابق دفتر نگهداری پل‌ها و ابنیه‌فنی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بیان داشت: خوشبختانه حوزه نگهداری پل‌ها و ابنیه فنی از سرمایه انسانی با تجربه و متخصص در سطوح ستادی و استانی برخوردار است که می‌تواند بار سنگین مسئولیت در این حوزه را با توجه به محدودیت سقف اعتبارات به دوش بکشد.

در پایان، محمد رضا زمانیان خود را میراث دار تجربه عظیم مدیران سابق دفتر نگهداری پل‌ها و ابنیه فنی عنوان کرد و گفت: امید است با حمایت معاونت راهداری و معاونت نگهداری راه‌های فرعی  و روستایی سازمان ضمن تحقق اهداف و وظایف محوله، با فرهنگسازی در سطح استان‌ها نگاه سیستمی جایگزین نگاه سنتی شود. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزار‌های آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «ـ واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

در ادامه این نشست، سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد گویی به مدعوین حاضر در این جلسه و تشکر و قدردانی بابت خدمات ارائه شده به مسافران در سفر‌های نوروزی ۱۴۰۳، بر برگزاری عملیات جابه‌جایی زائران ابا عبدالله در اربعین حسینی (ع) امسال تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود.

وی افزود: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال (و قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

هادیان فر خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • تردد در محور هراز برقرار است
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • محور هراز بازگشایی شد
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود