Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری ویدیو کنفرانسی با خبرنگاران با بیان اینکه بیش از ۷۰ میلیون نفر در سامانه وزارت بهداشت غربالگری شده اند، اظهار کرد: ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار صنف باید در سامانه غربالگری وزارت بهداشت ثبت نام و تعهد نامه الکترونیک را برای آغاز به کار صنف امضا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
   معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: وزارت بهداشت پروتکل بهداشتی هر صنف را ارسال خواهد کرد و ۷ هزار و ۲۰۰ کارشناسی بهداشتی داریم که طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی را اجرا خواهند کرد؛ مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰ ، تخلف‌ها را گزارش کنند. در گام دوم برای همه صنوف برنامه ریزی شده است او با اشاره به گام دوم وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: مراکز تولیدی و اصنافی که مایحتاج مردم را تامین کردند، باز بودند و فعالیت داشتند. برنامه‌ای که اکنون در گام دوم داریم این است که صنوف مختلف را بر اساس ریسک انتقال عفونت به صنوف کم ریسک و پر ریسک تقسیم بندی کردیم و مقرر شد بازار کسب و کار فعال شود و بازگشایی از کسب و کار‌های کم ریسک باشد و این ریسک بر اساس تماس مردم در نظر گرفته می‌شود.   رییسی گفت: ۵۰ پروتکل بهداشتی تدوین کرده بودیم و پروتکل‌هایی برای صنوف مختلف تدوین خواهیم کرد که در سایت مرکز سلامت محیط کار پروتکل‌ها در دسترس است. این پروتکل ها با مشارکت اصناف تدوین شده است و تا ۴۸ ساعت آینده همه پروتکل‌ها بارگذاری خواهد شد. نقش اصلی را مردم در کاهش انتقال بیماری و اجرای پروتکل‌ها دارند و بزرگترین برگ برنده در خانه ماندن است. مشاغل پر ریسک همچنان بسته هستند معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: مشاغل پر ریسک مثل استخر، سینما، رستوران و ... همچنان بسته هستند. حذف مراکز تجمعی که حذف آن‌ها تاثیر در زندگی افراد ندارد، اولویت بازگشایی نداریم و این مراکز باید بسته بمانند. همچنین تردد بین استانی فعلا متوقف خواهد بود. نکته بسیار مهم این است که در طول مدت بیماری، جلسات متعدد برگزار خواهد شد بنابراین هر گونه تغییر در روند بیماری، موجب تغییر در تصمیمات خواهد شد و امیدواریم مردم مثل گام قبلی با ما مشارکت فعالی داشته باشند.   رییسی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تغییر میزان سن فوت و ابتلا به کرونا در ایران اظهار کرد: درصد ابتلا در سنین زیر ۲۰ سال، بسیار کم است و در آمار بزرگی که اعلام می‌شود اصلا چشم گیر نیست. ما ۱۶ میلیون نفر افراد زیر ۱۵ سال را غربالگری کردیم و این آمار تایید کننده این موضوع است که موارد بسیار کمی علامت دار بودند و به پزشک ارجاع شدند.

او با اشاره به سه اقدام جدید در بسیج ملی مقابله با کرونا گفت: ما غربالگری افراد پر ریسک مثل بیماران دیابتی، پرفشار خون و مبتلایان به بیماری‌های کلیوی و تنفسی را اجرایی کردیم. بیش از ۵ میلیون نفر بالای ۶۰ سال، زیر ۱۵ سال و مادران باردار را غربالگری کرده‌ایم. میانگین سن ابتلا در ایران ۵۰ سال است معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: ۱۰ تا ۱۵ درصد بیماران کرونایی به شکل شدید بیماری مبتلا شدند و میانگین سن ابتلا در ایران ۵۰ و میانگین فوت بین ۵۷ تا ۵۹ سال بوده است. این اعداد از آمار‌های اپیدمیلوژیک استخراج شده و مشابه سایر کشور‌های دنیاست.   در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا در ایران معاون بهداشت وزارت بهداشت میلیون نفر پروتکل ها پر ریسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تعرفه پزشکان اعلام شد

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ تعرفه‌های پزشکی از سوی هیئت دولت خبر داد.

به گزارش تسنیم، پدرام پاک‌آیین؛ سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ تعرفه‌های پزشکی از سوی هیئت دولت خبر داد و اظهار کرد:‌ بیشترین افزایش تعرفه خدمات درمانی، تشخیصی و پزشکی با هدف تأمین هزینه‌های مراکز درمانی و ماندگاری پزشکان برای سال 1403  صورت گرفته که اعم از هزینه‌های خدمات بیمارستانی و سهم پزشکان است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: محاسبه تعرفه خدمات درمانی و تصویب آن در دولت با رویکرد تعادلی مبنی بر حمایت از سبد معیشتی مردم، تأمین حق  جامعه در دسترسی آسان و ارزان به خدمات درمان و ماندگاری پزشکان در بخش دولتی صورت گرفته است.

به گزارش تسنیم، سعید کریمی؛ معاون درمان وزارت بهداشت در حاشیه نشست شورای معاونین وزارت بهداشت با اشاره به تعرفه ویزیت پزشکان در بخش خصوصی، اظهار کرد: تعرفه پزشکان عمومی در سال جاری، 126 هزار تومان، پزشکان متخصص، 189 هزار تومان، پزشکان فوق تخصص و فلوشیپ 241 هزار تومان، متخصصان روانپزشکی 251 هزار تومان، پزشکان فوق تخصص روانپزشکی 286 هزار تومان است.

وی جزء حرفه‌ای اعمال جراحی و خدمات را در بخش خصوصی 101 هزار تومان و برای تمام وقت جغرافیایی و بخش دولتی، 30 هزار تومان دانست و گفت: تعرفه های پزشکی امسال نسبت به سال گذشته به طور متوسط 35 درصد افزایش داشته که جای قدردانی از دولت دارد چراکه در دوران گذشته هیچگاه شاهد رشد 35 درصدی تعرفه ها نبوده ایم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به عقب ماندگی تاریخی در تعرفه های پزشکی نسبت به نرخ تورم، خاطرنشان کرد: در سال 1390، یک واحد جزء حرفه ای در بخش خصوصی، 36 هزار تومان بوده و بعد از گذشت یک دهه و در سال 1400 به 52 هزار تومان رسیده در حالیکه در آن دهه تورم و ارزش پول ملی، تغییرات زیادی داشته است.

کریمی از جبران عقب‌ماندگی‌های تعرفه پزشکی توسط دولت مردمی در دو سه سال گذشته در مسیر حفظ نخبگان و افزایش انگیزه های کاری آنها خبر داد و گفت: از نمونه های توجه دولت به جبران عقب ماندگی ها می توان به افزایش یک واحد جزء حرفه ای در بخش خصوصی از 52 هزار تومان در سال 1400 به 101 هزار تومان در سال جاری اشاره کرد.

وی افزایش ضریب کا از 20 به 30 هزار تومان را مبنای تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز عنوان کرد و افزود: پرستاران خدوم دریافتی پایین تری داشتند و با این مساعدت، کارانه گروه پرستاری تا حدودی ترمیم می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاربه نرخ 44 هزار تومانی ویزیت پزشکان عمومی در سال 1400، تاکید کرد: نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری 126 هزار تومان تصویب و نسبت به سال 1400 حدود سه برابر افزایش یافته است البته عدد 126 هزار تومان نسبت به هزینه های کنونی، زیاد نیست اما جبران عقب ماندگی ها در این دولت، قابل توجه است.

کریمی با بیان اینکه تعرفه های پزشکی ابتدا در شورای عالی بیمه تصویب می شود که افزایش 46 درصدی در نظر گرفته شده بود، گفت: پس از بررسی و تایید این مصوبه در سازمان برنامه و بودجه و طرح آن در هیات دولت، در نهایت افزایش 35 درصدی تعرفه ها ابلاغ شده که مورد حمایت و پوشش بیمه ها نیز قرار می گیرد.

وی یادآور شد: اعمال جراحی بر اساس "ضریب کا" ثبت می شود که به عنوان نمونه عمل آپاندیسیت، 31 کا، آب مروارید 32 کا، سزارین40 کا و زایمان طبیعی 50 کا است و "کا" که واحد دستمزد و به جزء حرفه ای معروف است و هر سال توسط هیات دولت ابلاغ می شود که مبنای قانونی پرداخت است. در بخش خصوصی "کا" از 36 هزار تومان در سال 1390 به 52 هزار تومان در سال 1400 و 101 هزار تومان در سال جاری رسیده است.

معاون وزیر بهداشت از ابلاغ سراسری تعرفه های پزشکی سال 1403 توسط معاونت درمان وزارت بهداشت، در روز جاری خبر داد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعلام تعرفه های جدید ویزیت پزشکان ۱۴۰۳ (جدول) تعرفه پزشکان عمومی مورد تایید وزارت بهداشت نیست

دیگر خبرها

  • خطر قطعی برق بیمارستان‌ های غزه را تهدید می‌کند
  • خطر قطعی برق بیمارستان‌های غزه را تهدید می‌کند
  • اجاره سالن سمینار در سلام حرفه‌ای + مشاوره رایگان
  • برگزاری یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران
  • ◄ معرفی کتاب پروتکلهای دانشوران صهیون(برنامه عمل صهیونیسم جهانی)
  • جزئیات تعرفه پزشکان اعلام شد
  • یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران برگزار می‌شود
  • کمبود نیروی پرستاری در شبکه بهداشت و درمان هشترود
  • کاهش کلسترول با جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ
  • جایگزینی مناسب برای گوشت