Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در تشریح اقدامات این سازمان در خصوص مقابله با کرونا و کمک سازمان به دستگاه‌های اداری کشور به‌خصوص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رفع موانع و مشکلات برای مقابله با بیماری کرونا توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، حجت‌الاسلام‌ درویشیان با تشریح اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در مقابله با کرونا اظهار داشت: این سازمان از اواسط بهمن‌ماه نسبت به پیگیری نصب دستگاه تب‌سنج در فرودگاه‌ها و مبادی ورودی کشور اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به نقش سازمان بازرسی کل کشور در پیگیری تأمین داروهای مؤثر در درمان کرونا دو هفته قبل از شروع بحران، کمک به رفع مشکلات شرکت‌های دارویی و شرکت‌های تجهیزات پزشکی زیرمجموعه انجمن تولیدکنندگان و اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی اشاره نمود و افزود: علاوه بر این موضوعات، سازمان بازرسی کل کشور از ابتدای شیوع بیماری کرونا حضوری فعال در مجامع، کمیته‌ها و ستادهای مقابله با کرونا در مرکز و 31 استان و همچنین ستاد تأمین داروی سازمان غذا و دارو و هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی و دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی داشته است و با برگزاری جلساتی در سازمان بازرسی کل کشور و یا استان‌ها و دعوت از مسئولان ذی‌ربط در حوزه‌های مختلف تذکر لازم به سازمان غذا و دارو و پیگیری لازم در خصوص تأمین مواد اولیه داروی این بیماری، پیگیری مشکل کمبود ماسک و مواد ضدعفونی و رفع مشکلات برخی از شرکت‌های تولید دارو و ملزومات طبی انجام داده است.

 رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به نتایج پیگیری‌های سازمان در تصویب و تخصیص 200 میلیون یورو از بانک مرکزی، پیگیری تخصیص 600 هزار یورو برای تهیه مواد اولیه تولید داروی مؤثر در درمان بیماری کرونا، کمک به هدایت بخشی از 3 هزار میلیارد تومان پرداختی مطالبات دانشگاه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی به تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی و پیگیری و تخصیص هزار میلیارد تومان برای تأمین اقلام موردنیاز از طریق سازمان برنامه‌وبودجه اشاره کرد.

درویشیان در ادامه پیگیری منتج به نتیجه تأمین دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن برای مراکز با ابتلای بالا و نیز پیگیری تجهیز آزمایشگاه و خرید کیت‌های آزمایشگاهی لازم را از دیگر اقدامات این سازمان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه همکاری‌های لازم با اداره کل تعزیرات در استان‌ها برای برخورد با سوءاستفاده کنندگان از این وضعیت در رابطه با احتکار و دلالی اقلام مورد نیاز بیماری کرونا انجام شده است، گفت: در پی گزارش‌های ارائه‌شده در خصوص توزیع اقلام بهداشتی، ترخیص و تحویل به‌موقع تجهیزات هشدارهای به برخی از دستگاه‌ها و همچنین بعضی از استانداری‌ها و مقامات ذی‌ربط داده شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه در خصوص موضوع تغسیل (غسل دادن) جان‌باختگان بیماری کرونا که رویه واحدی در کشور ندارد، اظهار کرد: جلسه‌ای در سازمان با حضور مسئولان ذی‌ربط در حوزه آرامستان‌ها، شهرداری‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی و برخی از مسئولان وزارت بهداشت و درمان به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد که مسئولان وزارت بهداشت به‌عنوان نمایندگان ستاد عالی مبارزه با کرونا، پروتکل این فرآیند را اعم از تغسیل یا تیمم و همچنین تدفین و نحوه آن‌ها را تبیین کردند.

وی افزود: این جلسه نتایج خوبی داشت از جمله اینکه براساس اظهارنظر کارشناسی مسئولان وزارت بهداشت قرار شد استان‌هایی که تیمم می‌دادند با توجه به پروتکل بهداشتی و رعایت نکات غسل، این کار را انجام دهند.

درویشیان با تأکید بر اینکه بنای سازمان بازرسی کمک و همکاری و رفع موانع است، گفت: این سازمان در زمینه‌های مختلف به‌خصوص در بحث تأمین و توزیع اقلام موردنیاز ورود کرده و همکاران ما بازدیدهایی از بیمارستان‌ها و مراکز تولید و توزیع این اقلام در سراسر کشور داشته و مواردی را پیشنهاد و تذکر داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور تجهیزات پزشکی بیماری کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری پرونده فوت متخصص قلب طرحی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، در اولین جلسه شورای‌عالی نظام پزشکی در سال جدید، گفت: پیگیری فشرده تعرفه‌های خدمات سلامت، مشکلات قضائی و حقوقی برخی همکاران در روزهای پایانی سال، پرونده فوت مرحومه بخشی متخصص قلب و عروق طرحی در لرستان) و نیز ارتباط با منتخبین مجلس شورای اسلامی، از کارهای سازمان نظام پزشکی در یک ماه گذشته بوده است.

وی با اشاره به اینکه پیگیری امور بدون تعطیلی و در تمام ایام نوروز ادامه داشته است، افزود: علاوه بر آن تعمیرات اساسی ساختمان نظام پزشکی برای اخذ تائیدیه ایمنی هم در همین ایام در جریان بود و می‌توان گفت که روزهای پایانی سال و ایام نوروز پرکارترین ایام سازمان نظام پزشکی بوده است.

رئیس زاده با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی برای تصویب و ابلاغ تعرفه‌ها، تصویب آن در اولین جلسه هیأت دولت در ۵ فروردین و ابلاغ جداول آن در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ را حرکتی رو به جلو دانست که نتیجه پیگیری‌های وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی و نیز توجه دولت بوده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن توضیح پرونده فوت مرحومه بخشی، از اشراف کامل سازمان نظام پزشکی به این پرونده و پیگیری جدی آن در مراجع ذی ربط تا حصول نتیجه نهایی خبر داد.

کد خبر 6082311 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند
  • مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی
  • تاثیر دلار تلگرامی روی کالاهای وارداتی چه قدر است؟
  • پرونده فوت متخصص قلب طرحی به کجا رسید؟
  • پیگیری پرونده فوت متخصص قلب طرحی
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین