Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا اقدام به همکاری با بیمارستان‌ها و تهیه اقلام مورد نیاز این مراکز کرده است که از جمله آنها می‌توان به تهیه لباس ویژه کادر درمانی بیمارستان شهدای تجریش توسط اداره اوقاف شمیرانات اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: «سیدحسن میرکریمی» در زمینه همکاری این اداره با برخی بیمارستان‌ها در مقابله با ویروس کرونا گفت: با توجه به اینکه بیمارستان‌های مسیح دانشوری، بقیةالله (عج) و شهدای تجریش در منطقه شمیرانات به عنوان مراکز درمانی برای پذیرش بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است، اداره اوقاف این منطقه اقدام به همکاری با این مراکز درمانی کرده است و در همین راستا طی درخواست رئیس بیمارستان شهدای تجریش از اداره اوقاف شمیرانات مبنی بر همکاری در زمینه تهیه اقلام مورد نیاز در مواجهه با شیوع بیماری کرونا، اقداماتی از سوی این مرکز برای رفع مشکلات و نیازمندی های این بیمارستان صورت پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شمیرانات، اظهار کرد: با توجه به مواردی که از سوی رئیس بیمارستان شهدای تجریش عنوان شد، این بیمارستان در بخش های مختلف با مشکلاتی مواجه بود مثل کمبود تعداد سردخانه که ۸ کشو داشت و در این شرایط که گاهی تعداد فوت شدگان بیشتر است، به مشکل برمی خورند که البته رفع این مشکل کمی زمان بر است اما با همکاری یکی از خیرین تأمین چند کشو برای سردخانه این بیمارستان در نظر گرفته شده است.

 

میرکریمی افزود: بخشی از مشکلات مربوط به تهیه لباس ویژه پرسنل بیمارستان است که این لباس ها باید غیر قابل نفوذ باشد و در حال حاضر از لباس های یک بار مصرف استفاده می شود که این لباسها چند مشکل عمده دارد از جمله اینکه تا وقتی افراد این لباس ها را بر تن دارند استریل است اما به محض اینکه از تن بیرون آورند از استریل خارج می شود و دیگری هزینه این لباسهاست که هر کدام بالغ بر ۱۲۰ هزار تومان است و در هربار مصرف بلا استفاده می شود، بر همین اساس طبق هماهنگی که با سازمان اوقاف و امور خیریه انجام شد، تهیه لباس برای کادر درمانی این بیمارستان تقبل شد و برای کادر این بیمارستان که ۱۱۰۰ نفر هستند در چهار رنگ در سطوح مختلف خدماتی، بهورزی، پرستاری و پزشکی سفارش داده شد و لباسها شامل ست کامل از کلاه، پیراهن و شلوار یکسره است و یک پاپوش هم جداگانه تأمین شده، این لباسها قابل شستشو است و تا شهریورماه قابلیت استفاده را دارد.

 

وی بیان کرد: بیمارستان اختر که در محدوده شمیرانات قرار دارد نیز از جمله بیمارستان‌هایی است که درزمینه درمان بیماران کرونایی همکاری می کند و این بیمارستان درخواست تأمین ماسک داشته است که با همکاری اداره اوقاف منطقه ۵۰۰ ماسک n۹۵ به این بیمارستان تحویل داده شده است.

 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شمیرانات افزود: در بعضی محله ها، کوچه هایی وجود دارد که ماشین ها برای گندزدایی نمی توانند وارد شوند، برای این مراکز ۴ دستگاه پرتابلی که موتور ژنراتور سرخود و مخزن ۲۰ لیتری دارند در نظر گرفته شده که به صورت پرتابل روی دوش افراد حمل می شود و در اختیار گروه های جهادی گذاشته شده تا با هماهنگی که انجام می شود محدوده های مذکور توسط این دستگاه ها گندزدایی شود.

 

وی عنوان کرد: در برخی مراکز از جمله آشپزخانه آستان امامزاده قاسم(ع) در حال حاضر غذا تهیه می شود و آشپزخانه امامزاده علی اکبر(ع) چیذر به فضایی برای آبمیوه گیری تبدیل شده و آبمیوه ها بصورت بسته بندی و استریل به بیمارستان‌ها تحویل داده می شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا سازمان اوقاف و امور خیریه اوقاف و امور خیریه بیمارستان ها اداره اوقاف شهدای تجریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ پرونده تخلف پزشکی به اداره تعزیرات دزفول ارسال شد

محمدرضا ابیض معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: ۳۴ پرونده مربوط به تخلفات پزشکی در کمیسیون ماده ۱۱ تخلفات حوزه درمان در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد ۱۳ پرونده برای برخورد قانونی به تعزیزات ارسال شد.

وی صیانت از حقوق بیماران را خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی دزفول عنوان کرد و افزود: اضافه دریافت شامل زیرمیزی، وجه مازاد خارج از تعرفه و تحمیل خدمات درمانی غیر لازم در بررسی‌های انجام شده در این ۱۳ پرونده کشف و پرونده متخلفان به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.

ابیض با اشاره به پلمب سه مرکز درمانی در این شهرستان افزود: ۲ مرکز غیرمجاز دندانپزشکی و یک مرکز لیزر به علت فعالیت غیرمجاز پلمب و پرونده آنها به دادگاه انقلاب ارجاع داده شد.

وی همچنین از ارجاع پنج پرونده تخلف به سازمان نظام پزشکی خبر داد و گفت: یک پرونده قصور پزشکی و چهار پرونده رعایت نکردن حقوق بیمار به سازمان نظام پزشکی ارجاع داده شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به ابلاغ تعرفه‌های پزشکی سال ۱۴۰۳ به تمام مراکز درمانی و پزشکان این شهرستان اظهارکرد: هیچ پزشکی حق ندارد مبلغی مازاد بر تعرفه به عنوان حق ویزیت و یا خدمات درمانی از بیمار دریافت کند.

وی ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده چنین تخلفاتی می‌توانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس بگیرند یا به صورت حضوری با مراجعه به واحد رسیدگی به شکایات معاونت درمان دزفول، مراتب شکایت خود را اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • معرفی رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه فیروزکوه
  • ۱۳ پرونده تخلف پزشکی به اداره تعزیرات دزفول ارسال شد
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • پلمب اماکن غیرمجاز درمانی در اردبیل
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • ۸ شوال سالروز تخریب قبرستان بقیع و علم‌کشی در شمیران + فیلم و عکس
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • آماده باش نیروهای امدادی و درمانی برای یادواره عملیات بازی دراز