Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از بارگذاری 27 هزار شناسه درسی در استان آذربایجان شرقی که 6 هزار آن مربوط به واحد دانشگاهی تبریز است، خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، عزیز جوانپور با اشاره به شکل‌گیری ستاد آموزش مجازی پس از ابلاغ «شیوه‌نامه آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به‌منظور ارائه آموزش‌های غیرحضوری به دانشجویان اظهار کرد: «کلاس‌های آموزش مجازی پس از ابلاغ این شیوه‌نامه و فراهم‌کردن مقدمات و زیرساخت‌های لازم در این دانشگاه آغاز و با استقبال خوب دانشجویان و استادان روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه شیوه آموزش مجازی و غیرحضوری در دانشگاه آزاد اسلامی دارای محاسن بسیاری است، افزود: «قطعاً به‌دلیل اینکه در ابتدای کار هستیم و تجربه نسبتاً جدیدی است، مشکلاتی از قبیل سرعت اینترنت و ... داریم که با گذشت زمان تمام موانع موجود برطرف شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از برگزاری کلاس‌های جبرانی در تعطیلات عید نوروز خبر داد و بیان کرد: «برخی از دانشجویان و استادان بنابر دلایلی موفق به شرکت در کلاس‌های آموزش مجازی اسفند ماه سال گذشته نشدند که برای این دسته از افراد از پنجم الی پانزدهم فروردین ماه سال جاری کلاس جبرانی برگزار کردیم.»

جوانپور از بارگذاری 27 هزار شناسه درسی در استان آذربایجان شرقی که 6 هزار آن مربوط به واحد دانشگاهی تبریز است، خبر داد و عنوان کرد: «کلاس‌های آموزش مجازی در تمام واحدها و مراکز آموزشی و سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.»

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دارای 45 واحد دانشگاهی، مراکز آموزشی و سماست، تأکید کرد: «به‌طور متوسط روزانه 2 هزار کلاس آموزش مجازی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برای دانشجویان مقاطع مختلف برگزار می‌شود.»

انتهای پیام/4103/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا عزیز جوانپور آموزش غیرحضوری آموزش الکترونیک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی آموزش مجازی دانشگاه برخط دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند

علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی اظهار کرد: به عقیده من تعلیم و تربیت اجتماعی یک جریان پیوسته بین خانواده و آموزش و پرورش و دانشگاه است. این امر نیازمند برنامه‌ریزی‌های مناسب، ارائه راهکار است تا در واقع پاسخگویی نیازهای جامعه تاثیر گذار باشد.

بیشتر بخوانید: تببین نقش استادان در تعلیم و تربیت اجتماعی دانشجویان/ استاد نباید نسبت به بدحجابی بی‌تفاوت باشد

وی گفت: ما در یک جامعه اسلامی زندگی می‌کنیم، بنابراین آرمان‌های اسلامی و انقلاب اسلامی در آن موجود است. بنابراین زنجیره تعلیم از خانواده تا دانشگاه باید بر مبنای این آرمان‌ها باشد.

افروس با بیان اینکه به فرموده رهبر انقلاب اسلامی، دانشگاه سه وظیفه تولید علم، تربیت عالم و جهت دهی مناسب علم و عالم را برعهده دارد، گفت: این سه وظیفه ایجاب می‌کند که آموزش و پرورش و آموزش عالی در کنار خانواده فعالیت داشته باشند. در این مسیر الگوها و استانداردها باید اسلامی باشد. در نهایت بتوانیم عنوان کنیم که حدود ۸۰ درصد جامعه از یک الگوی اسلامی تبعیت می‌کند. با توجه به جایگاه تاثیرگذار دانشگاه در تربیت جوانان(دانشجویان)، این نهاد می‌تواند در توسعه و ساختار جامعه اثر بگذارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی اهواز برای اجرای تعلیم و تربیت اجتماعی دانشجویان بیان کرد: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی که قرار است به تعالی دانشگاه منجر شود، به مباحث تربیت و معنوی نیز پرداخته شده است. بنابراین ما باید تلاش کنیم تا از ظرفیت اعضای هیئت علمی و تشکل‌های دانشجویی برای جریان سازی در حوزه تعلیم و تربیت اجتماعی استفاده کنیم.

اشتغال به تحصیل ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز

وی گفت: دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی با هدف اجرای تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی اهواز تاسیس شده است. علاوه بر آن؛ دانشجویان می‌توانند مهارت‌های اجتماعی و زندگی را در مدارس عالی مهارت به دست آورند. بنابراین مجموعه‌ای از فعالیت‌ها باعث می‌شود تا دانشگاه نقش و وظیفه خود را حوزه تعلیم انجام دهد.

افروس درباره ارکان‌های مهم تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: اساتید در قالب طرح اساتید مشاور فرهنگی و تربیتی، دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی خانواده ها، تعالیم اسلامی و مفاهیم استخراج شده از آنها، دانشکده‌های تعلیم و تربیت جزو عناصر مهم حوزه تعلیم هستند. این ها ارکان، نقطه اتصال مدارس به دانشگاه‌ها نیز محسوب می‌شوند. همچنین تربیت معلمان واجد شرایط برای اعزام به مدارس سما است.

این مسئول بیان کرد: دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی ترکیبی از رشته‌های علوم تربیتی، روانشناسی، مدیریت آموزشی و آموزش ابتدایی را شامل می‌شود که از نیمسال اول ترم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ همچنین موضوعاتی که به حوزه آموزش مرتبط است در این دانشکده تدریس می‌شود. مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی نیز محلی برای به کار گیری، فارغ التحصیلان این دانشکده است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز مشغول به تحصیل هستند. تربیت نسل جدید که قصد دارند به عنوان معلم و مشاور و مربی بیار و روانشناس در مدارس، مهدکودک و آموزشگاه‌ها فعالیت کنند در این دانشکده رقم می‌خورد.

تعلیم و تربیت اجتماعی باید متناسب با زیست بوم باشد

افروس با بیان اینکه سال‌هاست که اسلامی شدن متون درس علوم انسانی در دانشگاه‌ها مطرح است، تصریح کرد: در این سال‌ها تغییراتی در محتوا و ساختار دروس ایجاد شده است. همچنین الهی شدن برخی دروس نیز از سوی کارشناسان مطرح شده است. مهمتر از این موارد، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نیز مورد تعلیم و تربیت اسلامی و اجتماعی ویژه قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه باید مطابق با سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی باشد. همچنین برنامه ریزی و مجموعه اقدامات بایدمتناسب با زیست بوم هر استان انجام شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1227010 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۲ آزمایشگاه مرزی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی
  • خدمات خوب دانشگاه آزاد اسلامی، سبب رفع انحصار در آموزش عالی شد
  • نشریه علمی «آموزش زبان دوم» دانشگاه آزاد مشهد مجوز انتشار گرفت 
  • نشریه علمی «آموزش زبان دوم» دانشگاه آزاد مشهد مجوز نشر گرفت 
  • عملیات «وعده صادق» نماد قدرت علمی کشور است
  • طهرانچی: عملیات «وعده صادق» نماد قدرت علمی کشور است
  • طهرانچی: معاونت فرهنگی باید نقش هدایت‌گری و جهت‌دهی در تربیت عالم داشته باشد
  • ورود دانشجویان هنجارشکن به این دانشگاه ممنوع شد | اساتید باید به کشف حجاب‌کننده‌ها در کلاس تذکر دهند
  • ساخت ۴۳۵ کلاس درسی در آذربایجان غربی
  • اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند