Web Analytics Made Easy - Statcounter

خالد جعفری دوشنبه در جلسه ویدئو کنفرانس با فرمانداران استان که به منظور بررسی تاثیر بیماری کرونا بر اقتصاد و واحدهای تولیدی استان به صورت برگزار شد، با بیان اینکه فرمانداران به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستانها باید با مردم و اقشار مختلف صحبت کرده و آنان را قانع کنند که همه مدیران در تلاش برای بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی هستند، اظهار داشت: تلاش برای رفع مشکل بیمه ای واحدهای تولیدی، اقدامات موثر در حوزه های مالیاتی و بانکی از جمله مواردی است که در جهت حمایت از تولید در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری افزود: موضوع علی الرس شدن مالیات برای تمام مشاغل و صنوف منتفی شده و بی گمان اداره امور مالیاتی شرایط اقتصادی در وضعیت بیماری کرونا را لحاظ خواهد کرد بنابراین فعالان اقتصادی از این لحاظ نگرانی نداشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود واحدهای تولیدی را به تلاش برای تولیدات بیشتر فراخواند و گفت: فعالیت واحدهای تولیدی با رعایت ضوابط و پروتکل های بهداشتی بلامانع است و اگر کسی در این شرایط توان تولید دارد و این کار را نکند کوتاهی کرده است.

خالد جعفری افزود: دولت برای حمایت از واحدهای تولیدی ضربه دیده از بیماری کرونا ۷۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته است و ما باید تلاش کنیم دراستان سهم خود را از این تسهیلات در کمترین زمان ممکن پرداخت شود.

وی یادآور شد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به سال جهش تولید نامگذاری شده است و همه همت ما باید در راستای تحقق عینی و عملی این شعار باشد و همه برنامه ها و تدابیر باید در این راستا قرار بگیرند.

جعفری افزود: در سال جهش تولید ما باید با اتخاذ سیاست های انبساطی بازار تقاضا و صادرات را تحریک کنیم و بازارهای صادرات خود را حفظ کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان به نقش حیاتی و اثر گذار دو شهرستان مریوان و بانه اشاره کرد و گفت: دو مرز سیرانبند بانه و باشماق مریوان برای کشور و استان بسیار حایز اهمیت است و در واقع چشم امید ما برای صادرات، توسعه و رونق اقتصادی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان سنندج دولت استانداری کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان سنندج دولت استانداری کردستان ویروس کرونا کردستان سنندج دولت استانداری کردستان واحدهای تولیدی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بعد از ناکامی تلاش سه دولت گذشته، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی‌ها در دولت سیزدهم واگذار شد.

به گزارش سایت سازمان خصوصی سازی، دکتر سید احسان خاندوزی درباره واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، اظهار داشت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه پر طرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال در فرابورس به بخش غیر دولتی واگذار شد.

وی افزود: دولت سیزدهم زمانی بر سر کار آمد که این دو باشگاه دچار محرومیت‌هایی شده بودند. در سال ۱۴۰۰ ستادی به عنوان ستاد واگذاری بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورسی تشکیل شد و در اسفند ماه همان سال اولین گام برداشته شد؛ این در حالی بود که سه دولت قبل در این زمینه ناکام بودند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد.

دکترخاندوزی با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم اصلاح اقتصادی و مالی است، گفت: تلاش دولت بر این بود تا مساله اتحاد مالکیت و بحث مدیریت و انضباط مالی را بتواند حل و فصل کند.

وی ابراز داشت: همزمان مساله جریمه آسیایی، فرصت اصلاح اقتصادی و مالی و مدیریت این دو باشگاه را فراهم کرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری مزایده گفت: در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و صنایع پتروشیمی این مساله حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال نهایی شد.

دکترخاندوزی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی پرداخت می‌شود.

واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی طی مراسمی در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه، انجام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خاندوزی: ۱۰ میلیون فرصت فساد، از طریق درگاه ملی مجوزها خشکانده شد سخنگوی اقتصادی دولت : ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ های دولت گذشته را پرداخت کردیم

دیگر خبرها

  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • شناسه «یکتا» برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است
  • تلاش خود را برای رفع مشکلات تولیدکنندگان به کار می‌گیریم
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد