Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@22:18:14 GMT

آشنایی با «سیلیا» (Celia) دستیار صوتی هوشمند هوآوی

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۳۱۳۷

آشنایی با «سیلیا» (Celia) دستیار صوتی هوشمند هوآوی

به گزارش گروه بازرگانی ایسکانیوز، شرکت هوآوی پیش از این دستیار صوتی دیگر خود را با نام «ژیایی» (Xiaoyi) را ارائه کرده بود، اما مسئولان این شرکت همواره تاکید داشته‌اند که نسخه بین‌المللی دستیار صوتی هوشمند هوآوی جهت استفاده در بازارهای جهانی نیز به زودی ارائه خواهد شد.

«سیلیا» (Celia) نام این دستیار صوتی هوشمند است که هم‌زمان با رونمایی از پرچمدار هوآوی یعنی سری Huawei P40 در شش کشور از بازار جهانی ارائه شده و آماده استفاده توسط علاقه‌مندان به این فناوری نوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوآوی طبق برنامه‌ریزی انجام شده در آینده‌ای نزدیک این محصول را در کشورهای بیشتری نیز ارائه خواهد کرد اما در حال حاضر کاربران در کشورهای بریتانیا، فرانسه، اسپانیا، شیلی، مکزیک و کلمبیا می‌توانند از «سیلیا» به سه زبان انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی استفاده کنند.

همان‌طور که پیش از این و در دستیارهای هوشمند دیجیتالی مشابه نیز دیده بودیم، «سیلیا» نیز با گفتن جمله “Hey Celia” فعال می‌شود. البته کاربران می‌توانند با فشردن و نگه‌داشتن کلید «پاور» (Power) گوشی به مدت یک ثانیه نیز این دستیار هوشمند را فعال کنند. بعد از به کار بردن جمله “Hey Celia” می‌توان درخواست‌های متفاوتی نظیر برقراری تماس صوتی، ارسال پیام، تنظیم هشدار، خاموش و روشن کردن بلوتوث، تنظیم یک قرار ملاقات در تقویم، مشاهده وضعیت آب و هوا و موارد مشابه بسیاری را به «سیلیا» اعلام و پاسخ مورد نیاز را دریافت کرد.

هوآوی قابلیت جذاب دیگری به نام ترجمه چهره به چهره (Face to Face Translate) را نیز در دستیار صوتی هوشمند خود برای کاربران فراهم کرده است. با استفاده از این قابلیت «سیلیا» به عنوان یک مترجم مجازی بین دو شخص که در یک محیط حضور دارند قرار گرفته و مکالمات دو طرف را برای دیگری ترجمه خواهد کرد. در این حالت هر کاربر بدون تاخیر کلماتی که توسط شخص مقابل ادا می‌شود را به صورت ترجمه شده روی صفحه گوشی هوشمند خود مشاهده خواهد کرد. در حال حاضر این قابلیت نیز از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی پشتیبانی می‌کند.

«سیلیا» با قابلیت لنز هوش مصنوعی هوآوی (Huawei AI Lens) هم سازگار است. این فناوری بسیار پیشرفته قابلیت‌های محاسباتی قدرتمندی در اختیار شما قرار می‌دهد، مانند اینکه کاربر می‌تواند با گرفتن دوربین گوشی به سمت یک غذا و گفتن جمله‌ای مانند «سلیا، این غذا چقدر کالری دارد؟» البته به زبان‌های پشتیبانی شده «سیلیا»، می‌تواند پاسخ خود را دریافت کند.

هوآوی وعده داده تا «سیلیا» را برای پشتیبانی از قابلیت‌ها و زبان‌های جدید ارتقا داده و در کشورهای جدیدی نیز عرضه کند. علاوه بر این و بر اساس برنامه‌ریزی‌ گسترده‌ی هوآوی، این دستیار صوتی دیجیتالی در آینده‌ای نه چندان دور در طیف متفاوتی از دستگاه‌های الکترونیکی از جمله اسپیکرها، تلویزیون‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

هوآوی پیش از اعمال محدودیت‌های ایالات متحده آمریکا نیز قصد داشت دستیار صوتی دیجیتالی خود را برای عرضه در بازارهای بین‌المللی آماده کند، اما به نظر می‌رسد شرایط فعلی باعث سرعت گرفتن اجرای این برنامه شده است.

انتهای پیام/

20 / 20 هوآوی شرکت هوآوی «سیلیا» (Celia) ترجمه چهره به چهره لنز هوش مصنوعی هوآوی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هوآوی شرکت هوآوی دستیار صوتی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسماعیلی: سند ملی سبک پوشش ایرانی و اسلامی تصویب شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محمد مهدی اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب اولیه سند ملی سبک پوشش اسلامی-ایرانی را داشتیم که یک مطالبه چندساله بود.

وی افزود: ویژگی این سند، قابلیت اجرایی شدن آن است؛ ما اسنادی را می نویسیم که از همان زمان تصویب، قابلیت اجرا داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی با جزیره پالم جمیرا، جزیره مصنوعی جدید دبی
  • آشنایی با انواع قهوه و شیوه آماده کردن هر یک
  • عکس‌| افشای مکالمات جنجالی ژاوی با داور لیگ قهرمانان
  • کلمه به کلمه دعوای ژاوی با داور: سریالی از فحش!‏
  • آشنایی با اولین گلزن ایران در جام ملت‌های ۲۰۲۴ تایلند
  • دستمزد اجرا و نصب انواع ساندویچ پانل های سقفی و دیواری چه قدر است؟
  • رونمایی از مصحف صوتی به روایت ورش از نافع در الجزایر
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن
  • کتری هوشمند شیائومی چه قابلیت‌هایی دارد؟
  • اسماعیلی: سند ملی سبک پوشش ایرانی و اسلامی تصویب شد