Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@22:39:46 GMT

همه کرونا می‌گیرند، پیشگیری بهترین درمان است

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۵۷۴۷

متخصص بیماری های عفونی: همه گروه های خونی و همه افراد از نوزاد تا مسن به کرونا مبتلا می شوند اما 80 درصد مبتلایان فرم سبک آن را می گیرند و به آسانی خوب می شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   دکتر مسعود مردانی در برنامه تیتر امشب با بیان این مطلب گفت: بهترین راه مقابله با کرونا پیشگیری با رعایت بهداشت عمومی و فردی و شستن مرتب دست هاست، زیرا امکانات و تجهیزات پزشکی هر چقدر هم باشد نمی‌تواند تکافوی جمعیت کثیری از مبتلایان را بکند الان مشاهده می‌کنید به همین علت، محشر واقعی در آمریکا و شهر نیویورک رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متخصص بیماری‌های عفونی گفت: کودکان هم کرونا می‌گیرند، اما بیشتر فرم سبک آن را می‌گیرند، اما طبق تجربه‌ها افراد مسن و داری بیماری‌های زمینه‌ای به علت ضعیف‌تر بودن سیستم ایمنی مرگ و میرشان بیشتر است و علائم بیماری در آن‌ها شدیدتر است.

مردانی با بیان این که زدن ماسک همچنان برای عموم مردم ضرورت ندارد افزود: زدن الکل به ماسک و سر و صورت و گرفتن سشوار به ماسک و بینی و دهان کار‌های علمی‌ای نیست و هیچ تاثیری هم روی کرونا ندارد.

متخصص عفونی شستن مرتب دست‌ها و دوری از تجمعات را بسیار مهم بر شمرد و گفت: باید ۲۰ ثانیه دست را با صابون شست و بعد زیر آب گرفت و نباید بیش از حد آب مصرف کرد.

او با تکذیب این موضوع که معتادان مبتلا نمی‌شوند گفت: معتادان و سیگاری‌ها و اهل دود همه به کرونا مبتلا می‌شوند و این حرفی غیر علمی است و این گونه شایعه‌ها را سوداگران مرگ شایعه می‌کنند برعکس معتادان به علت ضعف ریه و سیستم ایمنیشان زودتر و شدیدتر مبتلا می‌شوند.

دکتر مردانی گفت: مردم برای درمان‌های غیر ضروری به هیچ وجه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه نکنند، اما آن‌هایی که نیاز به درمان فوری دارند باید مراجعه کنند نمی‌شود زنی که وقت زایمانش رسیده یا کسی که زخم معده دارد یا آپاندیسش ترکیده و یا سکته کرده به بیمارستان مراجعه نکند.

متخصص عفونی با بیان این که هنوز دارویی برای کرونا ساخته نشده گفت: دارو‌هایی که چینی‌ها استفاده کردند و ما هم استفاده کردیم همه دارو‌های ضد ویروس و ضد ایدز است و تا حدودی برخی از آن‌ها تاثیر داشته اند، ولی این دارو‌ها در بیمارستان و برای آن‌هایی که در آی سی یو هستند استفاده می‌شود و قابل تجویز برای دیگران نیست.

دکتر مردانی گفت: کسی که کرونا بگیرد تا موقعی که ویروس جهش ژنتیک پیدا نکرده دیگر به کرونا مبتلا نخواهد شد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بهداشت فردی کرونا متخصص عفونی مردانی کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی

سهیلا پیدا در گفت و گو با خبرنگار جام جم اظهار کرد: در واقع رفت و آمد بیماران مبتلا به ام اس به انجمن رو به افزایش است. وی افزود: ۷۰۰ بیمار مبتلا مبتلا به ام اس تحت پوشش این انجمن هستند که ۶۰۰ بیمار از این تعداد دارای پرونده هستند و ۱۰۰ نفر نیز به دلیل درخواست خود آن ها پرونده تشکیل نشده است. پیدا با اشاره به اینکه تعداد زیادی از بیماران مبتلا به این بیماری زنان هستند، ادامه داد: اما متاسفانه همسران این افراد بعد از اینکه بیماری آن افزایش می یابد، آن ها را ترک می کنند. وی بیان کرد: وجود یک همراه سرا در استان یکی از نیازهای اساسی این بیماران است و ما به دنبال ساخت این مکان هستیم تا آن را برای بیماران بسازیم. مدیر انجمن بیماران ام اس خراسان شمالی تصریح کرد: یکی از بزرگترین مشکلات این انجمن پوشینه بزرگسال است و خیران بیماران این انجمن را در این زمینه یاری کنند. وی خاطرنشان کرد: فضای خود انجمن ام اس به هیچ عنوان مناسب نیست به شدت با کمبود فضا مواجه است بطوریکه به عنوان مثال جایی برای صحبت روانپزشک با بیمار و ... وجود ندارد. پیدا تصریح کرد: استرس یکی از عواملی است که سبب می شود تا شدت بیماری افزایش یابد و تعدادی از بیماران ‌در زمینه هایی همچون اشتغال دچار مشکل هستند که به آن ها استرس وارد می شود و در این زمینه باید به این افراد کمک شود./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد