Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه از فعالیت 1920 تخت بیمارستانی و نقاهتگاهی سپاه در درمان بیماران مبتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: اکنون بیش از 100 هزار بسته معیشتی در استانها بین افراد بی بضاعت توسط بسیج توزیع شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد عبدالهی، معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه در پاسخ به این پرسش که «سپاه در مبارزه با ویروس کرونا چه اقداماتی در کشور انجام داده است؟»، اظهار داشت: از ابتدا شروع بیماری کرونا پابه پای مجموعه  وزارت بهداشت حرکت کردیم و با حضور تمام و کمال مراکز درمانی خود را در اختیار این موضوع گذاشته ایم که اوج آن در قم بود و  بیمارستان علی ابی ابی طالب(ع)  به صورت کامل در اختیار بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*فعالیت 1920 تخت بیمارستانی و نقاهتگاهی سپاه در درمان بیماران کرونا

وی ادامه داد: بیش از یکصد تخت بیمارستانی در شروع بیماری در قم زیر بار بیماران کرونایی قرار گفت؛البته در روزهای اول شرایط خاصی حاکم بود و امروز بالغ بر 800 تخت بیمارستان صحرایی و 1120 تخت نقاهتگاهی در سراسر کشور ایجاد کرده‌ایم.

*ضد عفونی کردن معابر همه شهرهای کشور

معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه افزود: البته از تمام ظرفیت استفاده نشده و حدود 300 تخت بیماران کرونایی از این نقاهتگاه‌های ما استفاده می‌کنند. در کنار این ما با توجه به اینکه نیاز به ضد عفونی و گند زدایی معابر وجو داشت، این کار را با سامانه‌هایی که در جنگ نوین داریم و به مدد تجربه‌ای که از دوران دفاع مقدس داشتیم، تقریباً اقدام به ضد عفونی کردن خیابانها و معابر همه شهرهای درگیر کردیم.  

سردار عبداللهی یادآور شد: در کنار این اقدام، مهمترین اقدامی که می‌توان گفت در موضوع بیماری کرونا تأثیرگذار بود، موضوع غربالگری است. اکنون با کمک بسیج قریب 70 میلیون  نفر از هموطنان ما غربالگری شدند که بخش قابل توجهی از آن توسط بسیجیان  و با  مشارکت و مدد وزارت بهداشت انجام شده است.

*اختصاص 70 درصد تخت‌های بیمارستانی سپاه به بیماران کرونا

وی تصریح کرد: 70 درصد تخت‌های بیمارستانی سپاه را برابر ابلاغ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  اختصاص به بیماران کرونایی داده‌ایم و بیمارستان بقیة الله نیز بیش از 500 تخت اختصاص داده است و اکنون بیش از 2700 بیمار کرونایی در تخت‌های مراکز درمانی سپاه بستری شده و بخشی از این بیماران نیز بهبود پیدا کرده‌اند.

*اختصاص 550 تخت بیمارستان بقیة الله به بیماران کرونا

معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه متذکر شد: اکنون در بیمارستان بقیة الله (عج) سه حرکت مهم انجام شده است؛ اول اینکه بخش‌های خود را به تدریج تا 550 تخت بیمارستان به بیماران کرونا اختصاص پیدا داده است. از طرف  دیگر نیاز به بخش ICU  بود و این بیمارستان 30 تخت ICU  داشت که در روزهای اول به 70 تخت ظرفیت رساند و در فاز دوم به 100 تخت رساند.


سردار عبداللهی خاطرنشان کرد: اکنون که شرایط مدیریتی شیوع کرونا را داریم، فشارهای اولیه وجود ندارد و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تکلیفی که مردم دارند مبنی بر اینکه در منزل بمانند تا متولیان حوزه سلامت بتوانند اقدامات خود را انجام دهند.

*راه اندازی 2 سامانه جدید برای بیماری کرونا

 وی درباره «برنامه‌های آینده سپاه در مبارزه با کرونا در کشور»، بیان داشت: در روزهای آینده و کمتر از یک هفته دیگر دو سامانه جدید رونمایی می‌کنیم  که خاص بیماران کرونایی است و جزئیات آن بعد از اینکه نتایج تحقیقاتی آن به ثمر نشست و اکنون نیز بیش از 90 درصد نتیجه رضایت بخش بوده و پس از  تأیید مراجع قانونی از جمله سازمان غذا و دارو، جزئیات را اعلام می‌کنیم.

*انجام 100 پروژه تحقیقاتی در دانشگاه بقیة الله (ع)

معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه درباره «ساخت واکسن و دارو کرونا توسط مجموعه‌های وابسته به سپاه»، افزود: اکنون  بیش از 100 پروژه تحقیقاتی در حوزه دارو، داروی خاص بیماران کرونایی، وسائل و تجهیزات و نیز محلول‌های ضد عفونی کننده که جایگزین الکل بوده و ارزان تر و سهل الوصول تر هستند انجام می‌دهیم و در مرکز تحقیقاتی دانشگاه بقیة الله در دست بررسی است و در روزهای آینده اخبار امیدوارانه تری اعلام می‌کنیم.

*وارد شدن حوزه سلامت به برنامه نواحی سپاه

سردار عبدالهی درباره «برنامه سپاه در نواحی بسیج شهرستانهای استان تهران در مبارزه با کرونا»، گفت: کرونا به ما یادآوری کرد که نسبت به تقویت نواحی و پایگاه‌های بسیج در حوزه سلامت و اینکه توانمندی در نواحی در حوزه سلامت ایجاد شود و این را عملیاتی می ‌کنیم و در فرصت خود، اطلاع رسانی خواهد شد.

*ابتلا 80 درصد مردم به کرونا درصورت عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی

وی درباره «تحلیل شرایط و پایان کرونا در کشور»، ابراز داشت:اینکه بخواهیم بگوییم 20 روز دیگر این شرایط  تمام می‌شود، چنین چیزی را  متخصصان در حوزه اپیدمیلوژی اعلام نمی‌کنند؛  به نظر می‌رسد اگر فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود، بیش از 80 درصد مردم در کل کشور در روزهای آینده  به کرونا مبتلا می‌شوند.

معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه تصریح کرد: باید دستندرکاران و متولیان امر توصیه‌های متخصصان حوزه سلامت را باور داشته و بپذیرند. اگر این فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود، شک نکنید دوباره اوج افزایشی بیماری کرونا را می‌بینیم.

 اتکای به اینکه فصل گرما باعث می‌شود بیماری ریشه کن و از بین برود، یک باور فریبنده‌ای است 

*کرونا با گرم شدن هوا هم وجود دارد

سردار عبداللهی افزود:اگر چه گفته می‌شود ممکن است تا اردیبهشت و خرداد  کرونا باشد و با آمدن فصل گرما ویروس غیر فعال می‌شود، اما اکنون مطالعات نشان می‌دهد ویروس کرونا در شرایط گرما نیز فعال است؛ به طوری که در کشورهای آفریقایی که اکنون گرم است، این بیماری دیده می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین اتکای به اینکه فصل گرما باعث می‌شود بیماری ریشه کن و از بین برود این یک باور فریبنده‌ای است و باید ما فاصله گذاری را در یک فاصله زمانی را بپذیریم. وقتی متخصصان بهداشت و اپیدمیلوژی اعلام کردند که خطر گذشته است، می‌توان فعالیت‌ها را آغاز کرد.

*توزیع 100 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان

معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه درباره «کمک‌های  سپاه به مناطق محروم در زمان شیوع کرونا»،ابراز داشت: در حال حاضر بیش از 100 هزار بسته معیشتی در هر استانی بنا به دستور فرمانده کل سپاه در استانها به افراد کم و بی بضاعت مانند دستفروش و کسانی که ممر درآمدی شان روزانه بود، توسط بسیج توزیع شده و می‌شود.

سردار عبدالهی متذکر شد: سپاه مشابه کاری که در محرومیت زدایی انجام می‌دهد، این بخش اکنون در قالب بسته معیشتی و در بین مردم کم بضاعت توزیع می‌شود و این یکی از دغدغه‌های فرمانده سپاه است که دقیقا به این موضوع توجه ویژه داشته و اعتبارات خاصی برای این موضوع پیش بینی کرده‌اند؛ ضمن اینکه چند هزار گروه جهادی نیز داریم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فاصله گذاری اجتماعی بیماران کرونا بیماران کرونایی تخت بیمارستانی تخت بیمارستان بیماری کرونا معاونت سلامت بسته معیشتی حوزه سلامت بقیة الله ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،طی مراسمی از خانواده جاجرمی که به وصیت پدر مرحوم خود ۵دستگاه دیالیز پیشرفته ۵مانیتور علائم حیاتی و ۵ تخت دیالیز به ارزش ۵۳ میلیارد را به بخش دیالیز این مرکز اهداءکرد، با اهدای لوح تجلیل شد.
 در این مراسم، احمد جاجرمی نماینده خانواده خیر سلامت گفت: پدر مرحوم من زمانی که در قید حیات بودند مقداری از دارایی خود رابرای خرید تجهیزات پزشکی وقف حوزه سلامت کردند که با اتفاق نظر تمامی ورثه این تصمیم قطعی و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های دیالیز خریداری و به جهت استفاده بیماران دیالیزی به بیمارستان واسعی اهدا شد.
وی افزود: اگر درد دردمندی تسکین پیدا کند و جان بیماری از مرگ نجات یابد رضایت خداوندی را در بر دارد که از پدر مرحوممان در این خصوص متشکریم که با این اقدام نیکو علاوه بر کمک به بیماران، حال خوب را نیز به فرزندان خود هدیه داد.
دکتر شوریده یزدی معاون درمان دانشگاه هم از حضور پررنگ خیرین در کنار جامعه پزشکی قدردانی کرد و گفت: حضور خیرین بخش مهمی از کمبودات و تجهیزات درمانی بیمارستان‌ها را رفع و امکانات خدمت رسانی به بیماران بیش از گذشته فراهم می‌شود.
وی افزود: بیمارستان واسعی به عنوان تنها مرکز ژنرال غرب خراسان جمعیت یک میلیون نفری را در غرب خراسان رضوی زیر پوشش قرار داده که امیدواریم با برنامه ریزی انجام شده با کمک خیرین پروژه درمانی تروما سنتر راه اندازی و این مرکز به یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در کشور تبدیل شود.

دکتر شیرخانی سرپرست بیمارستان واسعی نیز گفت: تمام دغدغه کادر درمان در مراکز و بیمارستان‌ها بهبود بیماران و کم کردن درد ناشی از بیماری آنهاست اقدام نیکوکارانه خانواده خیر سلامت نه تنها باعث شد تا بخشی از مشکلات بیماران حل شود بلکه باقیات الصالحات است که اجر دنیوی و اخروی برای مرحوم جاجرمی و خانواده محترمشان در بر دارد.
وی افزود: قدردانی از این اقدام خیرخواهانه از توان ما عاجز است آنچه بر عهده ماست ارج نهادن به قدم‌های خیرین است که مال خود را در راه سلامت بیمارانی که هیچ فریادرس و دستگیری جزء خداوند ندارند بخشش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • دستگیری سارقان حرفه ای در اهواز
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شهید مطهری یعنی مبارزه با تفکر تحریف
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • راه اندازی دستگاه پیشرفته پلاکت خون در پایگاه انتقال خون خوی
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار