Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مینو محرز در گفت و گو با ایسنا، درباره شدت بیماری زایی کووید۱۹ نسبت به آنفلوانزا، گفت: بیماری زایی بیماری کووید۱۹ نسبت به آنفلوانزا بسیار بالاتر است. از طرفی آنفلوانزا واکسن دارد و با تزریق واکسن، جمعیت کمتری به آن مبتلا می شوند، در حالیکه شدت بیماری زایی کرونا فوق العاده بیشتر بوده و حتی از سارس و سایر ویروس های هم خانواده خودش نیز شدت بیماری زایی بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرعت انتقال کووید۱۹ بسیار بالاست و اصلا با سرعت انتقال آنفلوانزا قابل مقایسه نیست، افزود: البته بیماری آنفلوانزا هم می تواند در مواردی شدید بوده و حتی ریه را درگیر کند، اما نه به شدتی که کووید۱۹ ریه را درگیر می کند. بنابراین شدت و سرعت انتقال کرونا ویروس جدید از آنفلوانزا بسیار بیشتر است.

محرز ادامه داد: در عین حال اطلاعات نشان می دهد که ظاهرا میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کووید۱۹ نیز بیش از آنفلوانزا است، اما هنوز در این رابطه نمی توان دقیق اظهارنظر کرد. البته به نظر می آید میزان مرگ‌ ناشی از این بیماری از دو درصد مرگ و میری که چین اعلام کرده، بیشتر است.

محرز درباره وضعیت کرونا ویروس جدید در کشور نیز گفت: ما پیش از این در جلساتمان از دولت خواسته بودیم که محدودیت ها تا پایان فروردین ادامه یابد و ادارات به میزان کم آغاز به کار کنند. البته به نظر می آید که طی چند روز اخیر خیابان ها شلوغ شده اند. همچنان از مردم‌ می خواهیم که در خانه بمانند.

محرز تاکید کرد: اگر این محدودیت ها تا پایان فروردین در تهران ادامه یابند و مردم هم رعایت کنند، بسیار کمک کننده خواهد بود. در حال حاضر طبق گزارشی که از بیمارستان ها داریم، تعداد مراجعین کرونایی به بیمارستان ها کاهش یافته است و شرایط بهتر شده است. حال اگر محدودیت ها تا پایان فروردین ادامه یابد و مردم نیز رعایت کرده و جز به ضرورت از خانه خارج نشوند، بهتر می توان وضعیت بیماری را کنترل کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: بیماری زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت
  • روایت متخصص مصری از اوضاع فاجعه بار غزه
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید