Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی همتی تصریح کرد: نا متعارف شدن عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی، عدم تعادل در بازار و کمبود نیروی انسانی به دلیل لزوم رعایت مسائل بهداشتی باعث شده است تولید کنندگان زیر بخش‌های مختلف از شیوع کرونا متضرر شوند.

او با اشاره به اینکه محصول شیر یکی از مواد فساد پذیر بوده و در شرایط امروز نیازمند حمایت است، تصریح کرد: اپیدمی کرونا در کشور و تبلیغات سوء علیه مصرف لبنیات موجب کاهش مصرف مواد لبنی توسط مردم شد که این کاهش مصرف ضمن تهدید سلامتی عموم افراد جامعه، باعث متضرر شدن دامداران نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته همتی، با وجود توصیه‌های مکرر متخصصان تغذیه مبنی بر استفاده از مواد لبنی، کاهش تمایل مردم برای مصرف و خرید شیر، زیان ۱۵۰ میلیون تومانی برای تولید کنندگان شیر در قیروکارزین برآورد می‌شود.

او به زیر بخش تولیدات گوشتی نیز گریزی زد و با بیان اینکه تعطیلی رستوران ها، لغو مراسم، مجالس و کاهش سفر‌های نوروزی از عوامل مهم در کاهش خرید مرغ و گوشت از سوی مردم است، اظهار کرد: این موضوع موجب شد تا مرغداران و دامداران به اجبار جوجه‌های گوشتی و دام‌های پرواری خود را به قیمت پایین‌تر روانه بازار کنند که خسارت ناشی از آن افزون بر ۹ میلیارد تومان ارزیابی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه شهرستان قیروکارزین قطب زنبورداری و تولید عسل در جنوب استان فارس است، گفت: قسمت اعظمی از نیروی کار در قیروکارزین غیر بومی و مهاجر از سایر شهرستان‌ها و استان‌ها هستند که وقوع این بیماری امکان حضور آنان را در زنبورستان‌ها محدود و بر تولید اثر گذار بوده است.

او ابراز کرد: عسل بهاره از شهد مرکبات قیروکارزین از انواع با کیفیت و بازار پسند است که عدم امکان بازار یابی خارجی برای آن و و نبود بازار مناسب داخلی به علت شرایط اقتصادی جامعه موجب کاهش ۳۰ درصدی قیمت فروش شده و قریب به ۱۷ میلیارد تومان این صنعت را متضرر کرده است.

همتی به کاهش فروش محصولات گلخانه‌ای و سبزی‌های فضای باز ناشی از وقوع بیماری کرونا نیز اشاره و بیان کرد: قسمتی از محصولات خیار گلخانه‌ای و کاهو با توجه به شرایط همه گیری کرونا و نیاز به نیروی کارگری برداشت نشده یا بازرار رسانی مطلوب آن مقدور نبوده که بیش از ۶ میلیارد تومان خسارت به این محصولات ارزیابی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین با اعلام اینکه خرید محصولات دامی توسط شرکت‌های پشتیبانی امور دام به عنوان یک راهکار کاهش اثرات این ویروس منحوس بر بازار است، بیان کرد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت یا کمک‌های بلاعوض به بهره برداران خسارت دیده و معافیت‌های بانکی و بیمه‌ای ویژه به عنوان حمایت‌های پیشنهادی قابل طرح و بررسی است.

قیروکارزین در ۱۶۹ کیلومتری جنوب غربی شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کرونا ویروس محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ

ضرر خالص بوئینگ در سه ماهه اول سال میلادی کنونی، ۳۵۵ میلیون دلار اعلام شد.

به گزارش ایسنا، غول هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ میزان ۳۵۵ میلیون دلار ضرر خالص داشته است.

بوئینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد درآمد این شرکت ازجمله فروش محصولات و خدمات با کاهش ۷.۵ درصدی به ۱۶.۶ میلیارد دلار در دوره ژانویه تا مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل رسیده است.

درآمد این شرکت از فروش هواپیماهای تجاری به ۴.۶۵ میلیارد دلار رسید، در حالی که درآمدهای دفاعی، فضایی و امنیتی ۶.۹۵ میلیارد دلار ثبت شد.

درآمد خدمات جهانی نیز در این دوره سه ماهه بالغ بر پنج میلیارد دلار بوده است.

همچنین شرکت بوئینگ اعلام کرد که درآمد سه ماهه اول مالی سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۶.۵۷ میلیارد دلار بوده است. نتیجه بهتر از حد انتظار این شرکت زمانی حاصل شد که اقدامات جامع را در راستای تقویت کیفیت و ایمنی تجارت خود در نظر گرفت.

کل سفارشات معوقه این شرکت به ۵۲۹ میلیارد دلار افزایش یافت که شامل بیش از ۵۶۰۰ هواپیمای تجاری می‌شود. این شرکت کاهش سرعت تولید بوئینگ ۷۳۷ خود را به زیر ۳۸  فروند اعلام کرد که هدف از این اقدام ایجاد بهبود در سیستم مدیریت کیفیت آن است.

دیو کالهون، رئیس و مدیرعامل بوئینگ، اظهار کرد نتایج سه ماهه اول ما منعکس‌کننده اقدامات فوری برای کاهش سرعت تولید ۷۳۷ برای بهبود کیفیت آن است. ما برای تقویت سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی خود زمان بیشتری صرف خواهیم کرد و این اقدام آینده‌ای قوی‌تر و با ثبات‌تری را رقم خواهد زد.

به گزارش بیزنس، پس از انتشار این گزارش در پیش بازار نیویورک، سهام بوئینگ ۳.۷۰ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۵ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تداوم کاهش قیمت شاهین در بازار
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا