Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@23:58:30 GMT

حرکت ویروس کرونا بر روی نقشه‌های آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۷۵۵۳

حرکت ویروس کرونا بر روی نقشه‌های آنلاین

 اطلاعات در بلد (پرنصب‌ترین نقشه آنلاین فارسی) نمایش‌دهنده این است که جست‌وجو و مسیریابی مراکز خرید و سینماها در این مدت تا ۹۶ درصد کاهش یافته است. اگر شروع قرنطینه را همزمان با تعطیلی مدارس درنظر بگیریم، حدودا از ابتدای اسفندماه جمعیت زیادی از افراد خانه‌نشین شدند. در این مدت مسیریابی پارک‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها و جایگاه‌های سوخت هم به ترتیب ۸۶، ۹۱ و ۸۶ درصد کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش این مسیریاب که با هدف اقدامات پیشگیرانه در برابر ویروس کرونا منتشر شده نشان می‌دهد سیاست فاصله‌گذاری اجتماعی برای کاهش تردد افراد در شهرها به ترتیب ۹۳ و ۹۲ درصد باعث کاهش مسیریابی آنها به سمت مساجد و ایستگاه‌های مترو شده است.

همچنین بر اساس این گزارش که الگوهای حرکتی افراد را در دسته‌بندی‌های مختلف نمایش می‌دهد، میزان جست‌وجو و مسیریابی سوپرمارکت‌ها در بین کاربران این نرم‌افزار با ۶۳ درصد کاهش همراه بوده است. بر اساس این اطلاعات که می‌تواند برای بازبینی در سیاست‌های اجتماعی دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های فعال بهداشتی مفید باشد، می‌توان گفت که با وجود کاهش کلی تردد به سمت سوپرمارکت‌ها، رفت‌وآمد شهروندان به این اماکن بیشتر از مکان‌های عمومی دیگر بوده است.

روند کاهشی در تردد افراد به شعب بانک در روزهای کاری هم حاکی از این است که به طور کلی مسیریابی افراد به بانک‌ها سیر نزولی داشته اما تا قبل از تعطیلات نوروز با سرعت کمتری نسبت به مکان‌های عمومی دیگر خلوت شده است. یعنی اگرچه افراد رفت‌وآمد به رستوران‌ها، پارک‌ها و سینماها را کاهش دادند اما همچنان برای انجام فعالیت‌های بانکی وارد فضای عمومی شده‌اند.

آمار جست و جوی مراکز درمانی هم در این مدت نوسان‌های زیادی را نمایش می‌دهد. به طور کلی مراجعه به مراکز درمانی و داروخانه‌ها در این مدت نسبت به قبل کاهش یافته اما تطبیق این نقشه با آمار منتشر شده وزارت بهداشت حاکی از این است که هر زمان در بلد مراجعه به بیمارستان‌ها افزایش یافته، نمودار شناسایی بیماران در آن روز هم بیشتر شده است.  

ویروس کرونا چگونه کشورها را قرنطینه کرد؟

هم‌زمان با انتشار این آمار، سایت گوگل‌مپ هم اطلاعات مشابهی از نحوه مسیریابی افراد در کشورهای مختلف منتشر کرد که نام ایران در میان اطلاعات آن دیده نمی‌شد. با این حال حتی بر روی نقشه‌های آنلاین بلد و گوگل مپ هم می‌توان شاهد مسیر حرکت ویروس کرونا در بین کشورهای درگیر این بیماری بود. بر اساس مقایسه الگوی مسیریابی افراد دوران قرنطینه بین ایران و ایتالیا می‌توان گفت که حدودا یک هفته بعد از گسترش ویروس در ایران، رفت‌وآمدها در ایتالیا هم کاهش یافته است. آمار گوگل‌مپ از ۲۷ بهمن تا دهم فروردین حاکی از این است که تردد افراد در این کشور حدودا از نوزدهم اسفند روند کاهشی پیدا کرده است. یعنی اتفاقی که بر اساس نقشه بلد در ایران حدودا از ششم اسفند خیابان‌ها را به مرور خلوت کرد، در ایتالیا از نیمه اسفندماه شروع شد. همچنین گزارش گوگل مپ درباره آمریکا می‌گوید که تردد افراد در فضاهای عمومی این کشور از بیست و سوم اسفند به مرور کاهش یافته است.

 در این ۴۰ روز محاسبه شده گوگل مپ، تردد افراد در ایتالیا و آمریکا به رستوران‌ها، کافه‌ها، مراکز خرید، سینما، موزه و کتابخانه به ترتیب  ۹۶ و ۴۶ درصد کاهش یافته است. رفت و آمد به خوار و بار فروشی، داروخانه، همچنین مسیریابی به پارک‌ها و باغ‌های عمومی هم بین ایتالیایی‌ها و آمریکایی‌ها با ۹۰ و ۲۲ درصد کاهش همراه بوده است.

برچسب‌ها مسیر یاب بَلَد ایالات متحده آمریکا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسیر یاب ب ل د ایالات متحده آمریکا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مسیر یاب ب ل د ایالات متحده آمریکا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد

جام جم آنلاین اصفهان؛ نخستین بانک قرض‌الحسنه کشور به پشتوانه اعتماد مشتریان خود توانست بیشترین درصد رشد منابع را در سال ۱۴۰۲ ثبت کند.

منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تا پایان سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۲۷۴ همت رسیده است. این در حالی است که منابع این بانک در پایان سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۵۶ همت بود و بانک موفق شده در سال ۱۴۰۲ منابع خود را حدود ۷۶ درصد افزایش دهد.

این درصد رشد منابع بهترین عملکرد در سطح شبکه بانکی کشور به شمار می‌رود و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به‌عنوان نخستین و بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور، این دستاورد را کسب کرده است.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در خنک ترین روز بهاری | نقشه میزان آلاینده ها در هر منطقه را ببینید
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است