Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان از تصمیم جدید دولت برای اعطای تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی به بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: نحوه پرداخت و سهم هرکدام از استان‌ها هنوز اعلام نشده است. ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

آرش فرزام‌صفت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، تصمیم دولت برای اعطای تسهیلات 75 هزار میلیارد تومانی به بنگاه‌های اقتصادی و امهال حق بیمه کارفرمایان آسیب دیده از ویروس کرونا تا پایان اردیبهشت را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: نحوه پرداخت تسهیلات و سهم هرکدام از استان‌ها از جمله گیلان هنوز اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان استمرار تولید در برخی از کارخانجات با وجود شیوع ویروس کرونا در استان را با رعایت دقیق موازین بهداشتی اجتناب ناپذیر خواند و عنوان کرد: به لحاظ نیاز جامعه و تأمین مایحتاج اساسی مردم، یکسری از کارخانجات نظیر واحدهای تولید اقلام بهداشتی و مواد غذایی باید به تولید خود ادامه دهند.

فرزام‌صفت با بیان اینکه در صورت تعطیلی کارخانجات تولید مایحتاج اساسی، مواد غذایی و مواد اولیه، مشکلات زیادی برای مردم، اصناف و سایر واحدهای تولیدی به وجود می‌آید تصریح کرد: به همین علت چاره‌ای به غیر از باز شدن واحدهای تولیدی در گیلان نداریم، با این‌حال چندین شرط را جهت ادامه فرآیند تولید برای کارخانجات وضع کرده‌ایم.

مهلت پرداخت سهم حق بیمه کارفرمایان در 10 رسته شغلی تا پایان سال 99 مجاز شددلایل رشد 25درصدی حق بیمه شخص ثالث از نگاه بیمه مرکزی/ تمدید بیمه‌نامه‌ها تا 15 اردیبهشت 99نرخ حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال 99+جدول

وی کاهش تعداد کارگران در هر شیفت کاری، کاهش ساعت کار و شیفت بندی کردن آنان را از جمله این شروط اعلام کرد و گفت: کاهش ساعات کاری و تعداد کارگران مانند همان اتفاقی که در سطح ادارات دولتی رخ داد از دیگر اقداماتی است که در راستای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در سطح کارخانجات و واحدهای تولیدی باید اجرایی شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان ضمن استقبال و ابراز خرسندی از اقدام برخی از کارخانجات استان در جهت تعطیل کردن چرخه تولیدشان به جهت حفظ سلامت کارگران ابراز داشت: تولید این کارخانجات آن،چنان ضروری نبود و چنین واحدهایی می‌توانند عقب‌ ماندگی‌های تولیدشان را در روزهای دیگر سال جبران کنند.

فرزام‌صفت امهال حق بیمه کارفرما تا پایان اردیبهشت را موجب ترغیب کارفرمایان برای حفظ کارگرانشان و عدم اخراج آنان خواند و اظهار داشت: تأمین بیمه بیکاری از دیگر تمهیداتی است که دولت در جریان بحران کرونا اندیشیده و با هدف حمایت از چرخه تولید، کارفرمایان و کارگران تصمیماتی را در مورد آن اتخاذ کرده است.

وی در تشریح بیشتر موضوع تأمین حق بیمه بیکاری کارگران اظهار داشت: کارگران و افرادی که در اثر عوارض ناشی از کرونا بیکار و یا اخراج شده‌اند باید در سامانه وزارت کار ثبت‌نام کنند و پس از آن تا سه ماه دولت از محل منابع صندوق، حق بیمه بیکاری آنان را تأمین می‌کند بنابراین انتظار این است که در پایان بحران، همه این کارگران به محل کار خود برگردند.

انتهای پیام/614/ی

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحدهای تولید تا پایان حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رضایی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تسهیلات کشاورزان و تولید کنندگان بخش کشاورزی که در اثر حوادث غیر مترقبه از ابتدای سال ۱۳۹۴ تا پایان سال ۱۴۰۲ دچار خسارت شده‌اند تا سقف ۲ میلیارد ریال معادل ۲۰۰ میلیون تومان مشمول امهال از محل بند (د) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور می‌شوند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همه کشاورزان و تولید کنندگان بخش کشاورزی خسارت دیده می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل و یا جهاد کشاورزی در خواست کتبی ارائه کنند.

وی تاکید کرد: پس از بررسی‌های لازم و تأیید نهایی، اصل تسهیلات دریافتی به مدت سه سال امهال و سود و جرایم دیر کرد آن توسط دولت تأمین و پرداخت می‌شود.

کد خبر 6087491

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • اعزام جامعه کارگری گیلان به دیدار با مقام معظم رهبری
  • دیدار ۴۶ کارگر استان گیلان با رهبر انقلاب
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • تحقق شعار سال در گرو نقش آفرینی کارگران و کارفرمایان