Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرزاد زارعی معاون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان به پذیرش و ترخیص چهار هزار نفر در مراکز ترک اعتیاد استان در سال ۹۸ اشاره کرد و اظهار داشت: متادون درمانی راهی برای ترک اعتیاد نیست بلکه آسیب ناشی از مصرف مواد مخدر را کاهش می‌دهد، اما استقبال از آن در میان افراد معتاد زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ممکن است افراد معتاد به متادون نیز اعتیاد پیدا کنند، افزود: تنها راه حل کمک به درمان اعتیاد مراجعه به کمپ‌هاست چرا که در مراکز متادون درمانی سم‌زدایی بدن انجام نمی‌شود.

معاون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با اشاره به اینکه ۹۰ درصد درمان اعتیاد روحی، روانی است، یادآور شد: در مراکز متادون درمانی باید خدمات مددکاری اجتماعی و روان درمانی به معتادان ارائه شود که این خدمات در کشور و این استان ضعیف است.

زارعی اضافه کرد: امروز در جهان ثابت شده فقط ۱۰ درصد افراد معتاد می‌توانند بعد از خروج از کمپ و سم زدایی درمان شوند چرا که اغلب به دلیل عدم حمایت و نبود اشتغال به چرخه اعتیاد باز می‌گردند.

او آمار معتادان متجاهر جمع‌آوری شده استان در سال گذشته را حدود ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: بیشتر این افراد برای چند مرحله و به صورت تکراری دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد انتقال داده شدند.

معاون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با اشاره به اینکه مصرف شیشه و هروئین در استان بیشتر از دیگر مواد مخدر صنعتی است، افزود: در مجموع حدود ۲۵۰ معتاد متجاهر در استان وجود دارند که ۲۰ نفر آنان زن هستند.

زارعی تاکید کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته، پذیرش معتادان متجاهر در کمپ‌ها صورت نمی‌گیرد و این افراد بعد از جمع‌آوری و رعایت موارد بهداشتی در گرم‌خانه شهرداری‌ها نگهداری می‌شوند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موادمخدر مراجع قضایی متادون درمانی مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان

عین علی کیا با بیان اینکه مراکز درمان اقامتی ترک اعتیاد خصوصی هستند افزود: دو مرکز درمان وبازتوانی اعتیاد جهت معتادان متجاهر در استان فعال بوده که یکی از آنها واقع در توسکستان گرگان مربوط به مردان و دیگری نیز مربوط به زنان در گنبدکاووس بوده که خدمات درمانی واقامتی آن رایگان است.

کیا در مورد خدمات بهزیستی به این مراکز گفت:تعرفه برای هر فرد مددجو در کمپ هی ترک اعتبیاد ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که برای افراد بی بضاعت ۵۰ درصد یارانه درمان در قالب یاری برگ تعلق می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه دوره درمان مدد جویان در مراکز اقامتی ترک اعتیاد از یک تا ۳ ماه است افزود: در گام اول به مدت یک هفته بیماران دوره سم زدایی را زیر نظر پزشک مرکر طی می کنند سپس تیم روانشناسی و مددیاری مراحل بازتوانی روانی اجتماعی را برای مددجو در مرکز انجام می دهند.

کیا ادامه داد: مددجویان پس از درمان نیز حمایت می‌شوند به طوری که با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای به حرفه آموزی می‌پردازند و پس از آن نیز از تسهیلات اشتغال با بهره ۴ درصد و باز پرداخت ۵ ساله بهره مند می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر