Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس اداره بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز از تبدیل دانشکده فرش هریس به نقاهتگاه درمان تکمیلی بیماران کرونایی، خبر داد.

شهلا کریمی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر، گفت: دانشکده فرش هریس واقع در این شهرستان در سال‌های گذشته به دلیل کاهش تعداد دانشجویان به حالت غیرفعال درآمده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اضافه کرد: دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای عمل به رسالت خود برای کمک به ریشه کن کردن ویروس کرونا، این دانشکده را در اختیار فرمانداری شهرستان هریس قرار داده شده است.

وی از تبدیل این دانشکده غیرفعال به نقاهتگاه 60 تخت خوابی برای تکمیل دوره درمان بیماران مبتلا به کرونا، خبر داد و گفت: این دانشکده توسط فرمانداری هریس در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار داده شده است.

رییس اداره بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خاتمه بیان کرد: دانشگاه هنر اسلامی تبریز در حوزه طراحی پوستر و موشن گرافیک و توزیع آن‌ها نیز فعال بوده و پوسترها طراحی و توزیع شده و موشن گرافی‌ها در اختیار وزارت علوم قرار گرفته‌اند تا به پیشگیری از کرونا کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز کروناویروس نقاهتگاه دانشگاه هنر اسلامی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون

ایتنا - پس از کشف روشی جدید برای جلوگیری از پیشرفت سرطان خون، محققان امیدوارند پیشرفت فزاینده‌ای در درمان این نوع سرطان حاصل شود.
در لوسمی حاد میلوئید یا اِی‌ام‌ال (Acute myeloid leukaemia) مغز استخوان تعداد زیادی سلول خونی غیرطبیعی تولید می‌کند که درمان آن بسیار دشوار است. برای مثال، در دوره ۵ ساله این بیماری تنها حدود ۳۰ درصد از آن جان سالم به در می‌برند. این سرطان کشنده است و اغلب افراد بالای ۷۰ سال به آن مبتلا می‌شوند.

به رغم آنکه نرخ ابتلا به این سرطان در جهان رو به افزایش است، اما عامل آن هنوز مشخص نیست. طبق گزارش سازمات بهداشت و سلامت ملی بریتانیا، سرطان خون (لوسمی) دوازدهمین سرطان شایع در این کشور است و سالانه حدود ۳ هزار و ۱۰۰ نفر در بریتانیا به آن مبتلا می‌شوند.

در امارات متحده عربی نیز این نوع سرطان چهارمین سرطان رایج در زنان و دومین سرطان رایج در مردان است. همچنین زنان اماراتی ۲ برابر مردان در معرض ابتلا به آن قرار دارند.

طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته، معمولا  برای درمان این بیماری از روش شیمی‌درمانی استفاده می‌کردند. این روش عوارض جانبی بسیاری دارد و به رغم آنکه کارساز است اما سرطان پس از درمان معمولا عود می‌‌کند.

در حال حاضر محققان بریتانیایی موفق به کشف روشی شده‌اند که مانع پیشرفت این بیماری می‌شود. آنها به ترکیب جدیدی به نام «آی‌ اُ اکس ۵» (IOX5) دست یافته‌اند. به گفته محققان، این دارو مسیر واکنش سلول‌ به اکسیژن را هدف قرار می‌دهد بدون اینکه بر تولید طبیعی سلول‌های خونی در مغز استخوان تاثیر بگذارد، و به این ترتیب مانع پیشرفت بیماری می‌شود و راه تازه‌ای برای درمان سرطان خون می‌گشاید.

پروفسور کمیل کرانک، متخصص سرطان‌ خون، می‌گوید که برای کشف درمان‌های جدید این بیماری نیاز فوری وجود دارد. او می‌گوید: «ما داروی جدیدی به نام آی‌ اُ اکس ۵ را کشف کردیم و موفق شدیم عملکرد داروهای مشابه را نیز تغییر دهیم. این داروی جدید سمی نیست و می‌تواند سرطان خون را از بین ببرد.»

پروفسور کرانک می‌گوید که مرحله بعدی تحقیقات، آزمایش آی‌ اُ اکس ۵ در ترکیب با سایر درمان‌های مشابه است.

ممکن است این درمان برای سایر سرطان ها نیز به کار رود.

محققان در حال بررسی قابلیت‌‌های این دارو برای درمان سرطان سینه، پروستات، تخمدان و برخی سرطان‌های دیگرند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • گردشگری غذا در تبریز امسال برجسته می‌شود
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره های فرهنگی تبریز
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا
  • اجرای ۵ آیتم عمرانی برای تکمیل پروژه تقاطع غیر همسطح آذربایجان
  • تکمیل تقاطع غیرهمسطح آذربایجان در دستور کار مدیریت شهری تبریز
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون
  • راه‌اندازی ۳ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد