Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به پهلوگیری 61 هزار فروند شناور در بنادر تجاری هرمزگان، از تخلیه و بارگیری 94 میلیون تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی در بنادر تجاری این استان در یک سال گذشته خبر داد.

الله مراد عفیفی پور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان راهبری بیش از 70 بندر بزرگ و کوچک را بر عهده دارد که بندر شهید رجایی، بندر شهید باهنر، قشم و بندر لنگه از جمله مهم ترین بنادر تجاری این استان به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا تحریم ها تاثیری در عملکرد تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان خصوصا بندر کانتینری ایران گذاشته است؟ به ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه کل بنادر تجاری و مسافری استان هرمزگان در سال 98 که سال رونق تولید نامیده شده بود، پرداخت. 

وی اظهار داشت: در سال گذشته، در مجموع 94 میلیون و 758 هزار و 403 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد که در همسنجی با مدت مشابه سال پیش از آن 1.2 درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: از مجموع کالاهای جابه جا شده در این بنادر، 62 میلیون و 369 هزار و 916 تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و 32 میلیون و 388 هزار و 487 تن به فرآورده های نفتی اختصاص دارد.

* صادرات 35 میلیون تن کالای غیرنفتی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان حجم صادرات کالاهای غیرنفتی از طریق بنادر تجاری این استان در سال 98 را 35 میلیون و 977 هزار و 312 تن اعلام کرد.

وی اظهار کرد: بیش از 3 میلیون و 751 هزار و 130 تن کالای غیرنفتی از طریق این بنادر ترانشیپ شد که 17.9 درصد افزایش را شاهد بودیم.

* ترانزیت بیش از 3 میلیون تن انواع کالای غیرنفتی

عفیفی پور بیان کرد: طی مدت یاد شده، 3 میلیون و 952 هزار و 693 تن انواع کالای غیر نفتی از طریق بنادر تجاری استان ترانزیت شده است. 

وی اضافه کرد: در 12 ماهه سال گذشته، بیش از 8 میلیون و 943 هزار و 488 تن کالای غیر نفتی وارد بنادر استان هرمزگان شد. 

* صادرات نفتی 4.8 درصد افزایش یافت

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان حجم کالاهای صادر شده در بخش نفتی را 12 میلیون و 304 هزار و 455 تن اعلام کرد و از افزایش 4.8 درصدی این بخش از عملیات بندری خبر داد.  
 
وی از ترانزیت 89 هزار و 304 تن انواع فرآورده های نفتی از طریق پایانه های بنادر این استان طی دوازده ماهه سال گذشته و ثبت کابوتاژ بیش از 19 میلیون و 994 هزار و 556 تن از این گونه محموله های تجاری خبر داد.

* جابجایی 1.6میلیونTEU کانتینر

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار داشت: در 12 ماهه سال گذشته، یک میلیون و 670 هزار و 288 TEU کانتینر در پایانه های بنادر تجاری استان تخلیه و بارگیری شد. 

* پهلوگیری 61 هزار فروند شناور در بنادر تجاری

وی تعداد شناورهای ورودی به بنادر تجاری این استان را 61 هزار و 654 فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان، 4 هزار و 991 فروند شناور بالای هزار تن و 56 هزار و 663 فروند از شناورهای پهلو گرفته، زیر هزار تن وزن داشته اند.

* ثبت 18 میلیون نفر سفر در بنادر مسافری هرمزگان

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در دوازده ماهه سال گذشته، 18 میلیون و 501 هزار و 195 نفر سفر در بنادر این استان به ثبت رسید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم هرمزگان شهید تخلیه مدیرکل بنادر و دریانوردی بنادر تجاری این استان تخلیه و بارگیری ماهه سال گذشته بنادر تجاری استان هرمزگان نفتی از طریق کالای غیر میلیون تن غیر نفتی تن کالای تن انواع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی حاصل از گسترش تجارت نفتی ایران در شرایط تحریمی

رشد اقتصادی 5.4 درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول آن را اعلام کرد، نشان دهنده حرکت رو به رشد کشورمان است. بر کسی پوشیده نیست که بار اصلی این رشد را بخش نفت و گاز کشور به دوش می کشد.

کارشناسان معتقدند که باید سیاست هایی در راستای رشد اقتصادی متوازن کشور به اجرا بگذاریم تا در نهایت در تمامی صنایع و بخش های اقتصاد کشور شاهد رشد باشیم.

رشد اقتصادی کشورمان در شرایطی به دست آمد که به شدت تحت تحریم و برای فروش نفت و گاز با مشکل مواجه بودیم. با وجود این شرایط، رشد اقتصادی در دولت فعلی به میزان دو و نیم برابر نسبت به دولت قبلی رشد کرد و به 5.4 درصد رسید.

در این شرایط، دولت سیزدهم و وزارت نفت به اعمال سیاست های مختلف از جمله سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی به این کشورها، فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و افزایش صادرات گاز از طریق خطوط لوله به کشورهای همسایه روی آورد.

شواهد نشان می دهد که بازطراحی تجارت انرژی کشور نتیجه داد. به نحوی که فروش نفت و گاز کشور تقریباً به میزان قبل از تحریم ها رسیده است. نظرات جمشید عدالتیان، کارشناس اقتصادی را در خصوص فروش نفت و گازمان در شرایط تحریمی و رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور در ادامه می خوانید.

عدالتیان در مورد گزارش صندوق بین المللی پول در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان در سال گذشته تصریح کرد: این موضوع باعث خوش حالی است که کشور از رشد اقتصادی منفی در دوران کرونا خارج شده است و عملکرد خوبی را در این زمینه داشته ایم. در دوران همه گیری، رشد اقتصادی کشور منفی شده بود، جبران این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: با ادامه روند فعلی و افزایش رشد اقتصادی کشور می توانیم امیدوار باشیم که به رشد اقتصادی 8 درصدی که هدف گذاری کرده ایم، دست پیدا کنیم. ما طی سال های گذشته تحت تحریم های شدید بوده ایم. بنابراین، یاد گرفته ایم که چه طور با این مشکلات کنار بیاییم و اقتصاد کشور را پیش ببریم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: تحریم ها مشکلات فراوانی برایمان ایجاد کرده است و فشار زیادی بر جامعه تحمیل می شود. اما به هر حال، سیستم یاد گرفته است که چه طور با وجود تحریم ها به پیش برود. فروش نفت و گاز در این شرایط اهمیت بالایی دارد و قابل توجه است.

عدالتیان گفت: فروش نفت کشور در شرایط تحریمی که بر اثر خنثی سازی تحریم ها و استفاده از دیپلماسی فعال انرژی و راهکارهایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا محقق شد، نشان می دهد که توانسته ایم بر تحریم ها غلبه کنیم.

وی ادامه داد: بازار بین المللی انرژی نمی تواند همزمان از نقش ونزوئلا، روسیه و ایران چشم پوشی کند. ونزوئلا ذخایر عظیم نفتی را در اختیار دارد و روسیه به لحاظ ذخایر گازی بسیار حائز اهمیت است. ایران نیز از نظر منابع نفت و گاز وضعیت خوبی دارد. کنار گذاشتن منابع این کشورها باعث بالا رفتن شدید قیمت ها در بازار جهانی انرژی خواهد شد. این موضوع نیز به کمک مان آمد تا بتوانیم نفت خود را به فروش برسانیم و از درآمدهایش استفاده کنیم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: استفاده از ظرفیت های موجود و سیاست گذاری های صحیح بستری برای فروش نفت و گاز کشور به وجود آورد و رشد اقتصادی خوبی را رقم زد.

عدالتیان گفت: سیاست هایی در پیش بگیریم که سرریز رشد اقتصادی در حوزه نفت و گاز به دیگر بخش ها سرایت کند و رونق اقتصادی را در تمامی حوزه ها شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • جهش تولید و رونق حمل‌ ونقل دریایی ارتباط مستقیم دارند
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر
  • افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندر امام خمینی
  • نفت روی کشتی و آب نداریم؛ از درآمد‌های نفتی برای پرداخت حقوق استفاده نمی‌کنیم
  • رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است
  • وضع تحریم جدید نفتی علیه ایران توسط کنگره امریکا؟
  • راه‌اندازی دهکده لجستیک برای تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر
  • تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
  • توقف رفت و آمد از بنادر مسافربری هرمزگان
  • رشد اقتصادی حاصل از گسترش تجارت نفتی ایران در شرایط تحریمی