Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادمان موکب نورالزهرا(س) گیلان با تولید و توزیع روزانه ۷ هزار نان رایگان بین محله‌های شهر رشت و سایر اقدامات جهادی درحال خدمتگزاری به مردم هستند. ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، خادمان موکب نور‌الزهرا(س) گیلان که هرساله در ایام اربعین اقدام به برپایی خیمه‌های پذیرایی و اسکان زائران امام حسین(ع) در نجف و کربلا می‌کنند این روزها با توجه به شیوع ویروس کرونا با تولید و توزیع روزانه 7 هزار نان رایگان در محله‌های شهر رشت درحال خدمتگزاری به مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خادمان حسینی موکب نور‌الزهرا(س) زمان وقوع سیل در برخی استان‌ها و مناطق کشور نیز برای خدمات‌رسانی به مردم سیل‌زده عازم این مناطق می‌شدند و موکب‌هایی که در ایام اربعین برای زائران امام حسین(ع) برپا می‌کردند را به مناطق سیل‌زده انتقال می‌دادند تا برای مردم آسیب‌دیده غذای گرم تهیه کنند.

ویروس کرونا مشکلات متعددی برای مردم به ارمغان آورد اما خادمان حسینی موکب نور‌الزهرا(س) از روزهای نخست شیوع این ویروس، همگام با سایر گروه‌های جهادی و مردمی بار دیگر به میدان آمدند و با اقدامات مختلف از جمله ضدعفونی معابر و محلات رشت، تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و بیمارستانی نظیر ماسک و گان و توزیع نان رایگان در محلات محروم رشت مشغول خدمت شدند.

گروه‌های جهادی در خدمت مردم / ایجاد ایستگاه ضدعفونی خودروی‌های عبوری در خرم‌آباد + فیلمارتش برای بیماران کرونایی در اراک نقاهتگاه 100 تخت‌خوابی ‌راه‌اندازی کرد + فیلمموشن‌گرافیک|«پزشکان بدون مرز» این بار چه خوابی برایمان دیده بودند؟+ فیلم

مسئول موکب اربعین نورالزهرا(س) گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: خادمان موکب نورالزهرا(س) گیلان پس از شیوع ویروس کرونا در استان طبق وظیفه‌ای که داشتند و با تمام امکاناتی که در واقع متعلق به مردم است خدمتگزاری به مردم را در بخش‌های مختلف آغاز کردند.

مجید ذاتی با اشاره به نانوایی سیار این موکب که همه‌ساله در مراسم اربعین مورد استفاده قرار می‌گرفت گفت: پس از شیوع ویروس کرونا، نانوایی موکب را در محله معلولین رشت راه‌اندازی کردیم و روزانه 3 تا 7 هزار عدد نان در این نانوایی پخت می‌شود و بخشی از نان‌ها نیز توسط گروه‌های جهادی در محلات مختلف شهر رشت به‌صورت رایگان توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه تعدادی از خادمان در کارگاه‌های تولید ماسک مربوط به موکب نورالزهرا(س) مشغول تهیه ماسک‌ بهداشتی و گان‌های بیمارستانی هستند عنوان کرد: هم‌اکنون 2 کارگاه فعال هستند و ماسک‌ها و گان‌های بیمارستانی پس از تولید توسط گروه‌های جهادی و خادمان موکب در محلات شهر رشت و گان‌ها نیز در بیمارستان‌ها توزیع می‌شوند.

یکی از نانوایان زحمتکش موکب اربعین نورالزهرا(س) گیلان نیز از آمادگی خادمان این موکب برای حضور در عرصه‌های خدمت‌رسانی به مردم سخن گفت و بیان داشت: خادمان این موکب هرجا که مشکلی برای مردم پیش آمد همواره برای کاهش بار مشکلات مردم در عرصه حضور دارند.

پس از آن، در یکی از کارگاه‌های تولید ماسک و اقلام بهداشتی موکب نورالزهرا(س) حضور پیدا کردیم و با بانوان جهادگری که با انرژی بسیار خوبی مشغول دوخت گان‌های بیمارستانی بودند مشغول صحبت شدیم.

یکی از بانوان با اشاره به خدمات موکب نورالزهرا(س) گیلان از جمله تهیه و توزیع نان رایگان بین محلات محروم شهر رشت ابراز داشت: ما نیز در این کارگاه با پارچه‌هایی که اعضای موکب‌الزهرا(س) با مشارکت خیران تهیه کردند، ماسک‌ و گان‌های بیمارستانی می‌دوزیم تا در مراکز درمانی شهر توزیع شود.

یکی دیگر از بانوان، ویروس کرونا را یک جنگ دانست که برای ریشه کن کردن آن باید به مبارزه ادامه داد و گفت: من نیز با هدف خدمت در این کارگاه حضور پیدا کردم تا مانند بانوانی که در دوران دفاع مقدس، پشت جبهه‌ها مشغول فعالیت بودند، اثر یا خدمتی هرچند کوچک انجام داده باشم و کمک‌حال پرستاران و بیمارانی که در عرصه جنگ با کرونا حضور دارند باشم.

انتهای پیام/612/ش

R7877/P1018188/S6,71/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موکب نورالزهرا س گروه های جهادی ویروس کرونا خادمان موکب نان رایگان الزهرا س گان ها شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کاظم وطن خواه به مناسبت 30 فروردین روز آزمایشگاهیان اظهار کرد: این روز فرصتی است که از همکاران آزمایشگاهی در حوزه های بهداشت، درمان، بیمارستان ها، کلینیک ها و سایر بخش های آزمایشگاهی تقدیر کنیم زیرا خدمات این بخش در حوزه سلامت کمتر دیده می شود، هرچند حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تشخیص های حوزه سلامت منتج از آزمایش‌هاست که نشان دهنده جایگاه و اهمیت آزمایشگاه است.

وطن خواه با بیان اینکه بیش از هشت هزار آزمایشگاه در سطوح مختلف در کشور داریم که باید دسترسی به موقع و خدمات منصفانه و باکیفیتی را برای مردم فراهم کنند، ادامه داد: در این زمینه برنامه ایجاد شبکه آزمایشگاهی را از سال گذشته دنبال کرده ایم، به این منظور که در اقصی نقاط کشور حتی مکان های صعب العبور آزمایشگاه های نمونه حضور داشته باشند و نمونه های آزمایشگاهی به سطوح بالاتر تخصصی ارجاع داده شوند.

به گفته وی، به عبارت دیگر در این طرح هیچ فردی به خاطر یک کیت تخصصی لازم نیست از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگتر و مراکز استان ها سفر کند. خدمات باید در دسترس مردم باشد و در قالب این طرح نمونه گیری از آن ها انجام می شود و پس از ارجاع آزمایش، نتایج نیز به موقع در دسترس آنها قرار می گیرد. ‌

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان این که این طرح از سال گذشته در دانشگاه های علوم پزشکی منتخب شروع شده و نتایج خوبی به همراه داشته است، ادامه داد: امسال بقیه دانشگاه ها نیز به این برنامه پیوسته و طرح به صورت سراسری اجرا می شود.

وطن خواه تصریح کرد: به جز ایجاد دسترسی برای مردم، این طرح با توجه به تحریم ها و محدودیت منابع ارزی در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، موجب بازآرایی و بهره برداری بهینه از منابع نیز خواهد شد و از موازی‌کاری‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

به گزارش آنا، 30 فروردین زادروز حکیم اسماعیل جرجانی، پدر دانش آزمایشگاهی ایران روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی نامیده شده است؛ بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در پیامی به مناسبت این روز، «تشخیص طبی» پیش شرط خدمات درمانی و نیز اولویت پژوهش‌ های آزمایشگاهی را به مثابه یکی از درگاه‌ های ورود به عرصه پیشرفت‌ های دانش و فناوری پزشکی، عنوان کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • ایجاد آزمایشگاه پزشکی در مناطق صعب‌العبور
  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌ و بلوچستان شد
  • پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیس‌جمهور
  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌وبلوچستان شد
  • رئیسی پیگیر‌ وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌وبلوچستان شد
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم