Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@00:51:42 GMT

تکذیب شد: شبکه ۵G مقصر گسترش کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۰۰۵۶

تکذیب شد: شبکه ۵G مقصر گسترش کرونا

همزمان با شیوع گسترده ویروس خطرناک کرونا بسیاری از افراد و کارشناسان که پیشتر از منتقدان توسعه و راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه موسوم به شبکه ۵G بودند، از نقش این نسل از شبکه در تقویت ویروس کرونا و همه گیری آن در کشورهای مختلف جهان سخن گفتند. خبری که شبکه های مجازی نیز به آن دامن زدند و با انتشار اخباری نادرست و کذب در این باره به فضاسازی و هجمه آفرینی پرداختند و این در حالی است که مسوولان فعال در حوزه فناوری این خبر را شایعه ای کذب دانسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایعه: شبکه ۵G مقصر گسترش کرونا 

پاسخ به شایعه: شبکه۵G در یکی ۲ سال اخیر به شدت جنجال آفرین و دردسر ساز بوده است زیرا بسیاری از دانشمندان و منتقدان بر این باورند که توسعه شبکه ۵G تاثیرات منفی متعددی بر سلامت انسان، حیوان و محیط زیست ایجاد می کند و احتمال سرطان زایی و بسیاری دیگر از بیماری‌های خطرناک را برای انسان افزایش می دهد. آنها بر این باورند که دولت های مختلف در سراسر جهان نیز به علت سودآوری و درآمدزایی بسیار بالایی که توسعه و راه اندازی این نسل از شبکه اینترنت پرسرعت برایشان به ارمغان می آورد، همچنان به همکاری با اپراتورهای مخابراتی و شرکت‌های تکنولوژی فعال در این حوزه ادامه می دهند. این در حالی است که بسیاری دیگر از کارشناسان نظر و عقیده این دسته از منتقدان را قبول نداشته و با فرض اینکه فرکانس های شبکه ۵G نیز همچون نسل های قبل از آن، تنها فرکانس های رادیویی هستند و وارد بافت های بدن انسان نمی شوند این تئوری ها را رد می‌کنند. حالا به نظر می رسد که در یکی دو ماه گذشته با شیوع و همه گیری ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای مختلف به خصوص اروپا و آمریکا، باری دیگر جنجال های ناشی از توسعه شبکه  سر و صداهای زیادی را در جهان به راه انداخته است زیرا بسیاری از افراد با انتشار پیام هایی در صفحات توییتر خود از ارتباط بروز ویروس کرونا یا بیماری کوئید ۱۹ با شبکه ۵G سخن گفتند و بر این باورند که از آنجایی که چین به واسطه شرکت هواوی نخستین و بزرگترین کشور پیشگام در توسعه و راه‌اندازی شبکه‌ ۵G بوده است، ویروس کرونا نیز از همان کشور نشأت گرفته است و بعد از آن نیز در بسیاری دیگر از کشورهایی که اقدام به توسعه زیرساخت‌های لازم برای برقراری آن کرده بودند شیوع پیدا کرد. از جمله این کشورها می توان به کره جنوبی،  ایالات متحده آمریکا و بریتانیا اشاره کرد.

برخی دیگر از کشورها همچون ایران، مالزی، سنگاپور، فرانسه و نیجریه نیز که هنوز اقدام به توسعه شبکه  ۵G نکرده‌اند ‌، نیز نباید گرفتار این ویروس می شدند اما هم اکنون به شدت درگیر آن شده و شمار مبتلایان به آنها نیز بسیار بالا گزارش شده است. بنابراین تئوری های ارتباط و نقش شبکه ۵G در بروز و گسترش ویروس کرونا در جهان همگی رد می شود. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود. بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری برخی از تئوری های جدید مبنی بر نقش شبکه ۵G در گسترش و همه گیری ویروس خطرناک کرونا را رد و تکذیب کرده‌اند.

برچسب‌ها کرونا اخبار جعلی چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اخبار جعلی چین ایالات متحده آمریکا کرونا اخبار جعلی چین ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا شبکه ۵G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟

نیروی سپاه پاسداران کشورمان در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک کشورمان در دمشق، عملیات ترکیبی را با استفاده از موشک‌ها و پهپادها به اراضی اشغالی انجام داد و اثبات کرد تنبیه متجاوز وعده‌ای صادق و در عین حال مشروع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عملیات غرورآفرین «وعده صادق» بامداد ۲۶ فرودین در پی سکوت مرگ‌بار رسانه‌ای و عدم واکنش نهادهای حقوقی و حقوق بشری جهان به حملات پی‌درپی رژیم منحوس و مجعول صهیونیستی به مردم مظلوم غزّه و ترور ناجوانمردانه نخبگان و عزیزان این سرزمین و دست آخر تجاوز آشکار به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و به شهادت رساندن فرماندهان راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به وقوع پیوست. این عملیات که نشان از درایت، مدیریت، دقّت، هوشیاری و عزم راسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دارد.

این عملیات بازتاب گسترده‌ای در سطح جهان داشت و نشان داد تنبیه متجاوز وعده‌ای صادق و در عین حال مشروع است.

در ادامه در با اشاره به مشروعیت عملیات تنبیهی «وعده صادق» به فهرستی طولانی از جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه کشورمان در ۴۵ سال گذشته پرداختیم:

۱- تیر ۱۳۶۱ ربودن احمد متوسلیان
۲- خرداد ۱۳۷۳ انفجار حرم امام‌رضا (ع)
۳- دی ۱۳۸۸ ترور مسعود علیمحمدی
۴- خرداد ۱۳۸۹ حمله ویروس استاکس نت
۵- آذر ۱۳۸۹ ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی
۶- فروردین ۱۳۹۰ حمله ویروس ستارگان
۷- مرداد ۱۳۹۰ ترور داریوش رضایی نژاد
۸- آبان ۱۳۹۰ ترور تهرانی مقدم
۹- آذر ۱۳۹۰ ترور مصطفی احمدی روشن
۱۰- فروردین ۱۳۹۱ ویروس وایپر
۱۱- اردیبهشت ۱۳۹۱ ویروس فیلم
۱۲- آبان ۱۳۹۷ ویروس جدیداستاکس نت
۱۳- اردیبهشت ۱۳۹۹ حمله سایبری
۱۴- تیر ۱۳۹۹ انفجار نطنز
۱۵- آذر ۱۳۹۹ ترور شهید فخری‌زاده
۱۶- فروردین ۱۴۰۰ انفجار در نطنز
۱۷- آبان ۱۴۰۰ هک پمپ بنزین‌ها
۱۸- خرداد ۱۴۰۱ ترور احسان قدبیگی
۱۹- خرداد ۱۴۰۱ ترور مهدی عبدوس و علی کمانی
۲۰- بهمن ۱۴۰۱ پهپاد انتحاری
۱۳- فروردین ۱۴۰۳ حمله به کنسولگری ایران

کد خبر 745668

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • اگر اپراتورها پولی دارند خرج توسعه شبکه کنند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • تکذیب خبر مرگ دختر جوان در وزرا / پشت پرده خبر مرگ دختری در طرح نور چه بود؟
  • زیرساخت‌های شبکه‌های سیار مبتنی بر توسعه فیبر نوری است
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی  ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی