Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@11:26:54 GMT

جنجال جدید دپای با انتشار یک عکس در فضای مجازی + عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۰۱۹۰

جنجال جدید دپای با انتشار یک عکس در فضای مجازی + عکس

تصویری که بازیکن هلندی تیم فوتبال لیون از خود در کنار یک حیوان وحشی منتشر کرده، جنجال‌ساز شده است. ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴ ورزشی فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هواداران فوتبال به حواشی زندگی شخصی ممفیس دپای عادت دارند اما حرکت جدید او برای یک گروه خاص قابل تحمل نبوده است؛ گروه‌های حمایت از حقوق حیوانات.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روز پیش بود که بازیکن هلندی سابق منچستریونایتد در صفحه اینستاگرامش عکسی از خود در کنار یک بچه لایگر (شیببر) منتشر کرد تا نشان دهد که علاقه‌اش به گربه‌هاسانان تنها به خالکوبی تصویر سر بزرگ یک شیر روی کمرش محدود نمی‌شود. او عکس جنجال‌سازش را در شهر دبی جایی که برای سپری کردن دوره ریکاوری مصدومیت زانویش سفر کرده، منتشر کرد. (لایگر یا شیببر جانوری وحشی است که خصوصیت هر دو گونه شیر و ببر را دارد و جثه آن به شکل قابل توجهی از هر دو گونه بزرگتر می‌شود).

به دنبال انتشار این پست در صفحه شخصی دپای، دو سازمان فرانسوی حمایت از حقوق حیوانات به نام‌های «30 میلیون دآمیس» و «کُد انیمال»اقدام ملی‌پوش هلندیلیون برای عکس گرفتن با این حویان را غیرقابل پذیرش و فاجعه‌آمیز دانسته‌اند.  در این میان شبکه خبری ESPN‌ با استناد به برخی منابع نزدیک به این دو سازمان از دست به کار شدن آنها برای شکایت علیه دپای خبر داده است.

درگیری هواداران لیون با بازیکنان پس از صعود در لیگ قهرمانان اروپا + عکس

در همین حال دفتر سازمان جهانی حفاظت از حیوانات در هلند نیز با انتقاد شدید از دپای این حرکت او را یک الگوی بد قلمداد کرده و خواهان حذف این عکس از صفحه شخصی او شده است.

دپای هم به انتقادات پاسخ تندی داده و نوشت: خطاب به آنهایی که هیچ چیزی از واقعیت نمی‌دانند؛ دهان‌تان را ببیندید! لایگر‌ها حتی جزو حیوانات وحشی محسوب نمی‌شوند. آنها در طبیعت وجود ندارند بلکه به واسطه انسان‌ها به وجود می‌آیند. من فکر نمی‌کنم که آنها بتوانند در طبیعت وحشی دوام بیاورند.

واکنش دپای بی‌جواب نماند و گروه‌های حمایت از حقوق حیوانات وحشی این بار از باشگاه لیون خواهان نشان دادن حرکتی برای برخورد با بازیکن خود کردند اما باشگاه فرانسوی ترجیح داده در این موضوع مداخله نکند.

دپای 26 ساله سال 2017 از منچستریونایتد به لیون پیوست و پارگی رباط صلیبی‌اش در ماه دسامبر سال گذشته فصل را برای او به پایان رساند.

انتهای پیام/

R1015163/P/S3,1410/CT12 واژه های کاربردی مرتبط فوتبال فرانسه لیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال فرانسه لیون فوتبال فرانسه لیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری هولناک از حیوان گزیدگی در کشور

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بیماری هاری گفت: «بیماری هاری یک بیماری ویروسی است و اصولاً گوشت‌خواران وحشی و اهلی به‌عنوان مخزن بیماری تلقی می‌شود و این گوشت‌خواران بیماری را به سایر پستانداران منتقل می‌کنند و متأسفانه با افزایش جمعیت سگ‌ها در حاشیه شهر‌ها این بیماری از پستانداران وحشی به سگ‌ها منتقل و در بین سگ‌ها گسترش پیدا کرده و حتی دام‌ها هم به این بیماری مبتلا می‌شوند.»

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: این ویروس پس از ورود به بدن معمولا به طور متوسط در کمتر از سه ماه از طریق اعصاب محیطی به سیستم اعصاب مرکزی وارد می‌شود و باعث بروز علائم در فرد می‌شود. بعد از بروز علائم، بیمار به کما رفته و حداکثر در طی ۲ هفته فوت می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان وزارت بهداشت تصریح کرد: تعداد موارد حیوان‌گزیدگی در سال قبل افزایش پیدا کرده و به حدود ۳۷۰ هزار نفر رسیده است. این در حالی است که در سال ۱۴۰۱ این تعداد حدود ۳۲۰ هزار نفر بوده است.

شیرزادی ادامه داد: در سال گذشته متاسفانه موارد هاری هم به ۱۸ مورد افزایش پیدا کرده است. این افراد هم از کسانی بوده‌اند که بعد از حیوان گزیدگی برای دریافت واکسن هاری به موقع به مرکز درمانی مراجعه نکرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: افراد باید توجه داشته باشند که در تماس با حیوانات به ویژه حیوانات ولگرد یا وحشی مورد گزش قرار نگیرند و در صورت گزش نیز حتما برای دریافت واکسن هاری و درمان به مرکز درمانی مراجعه کنند.

۷۵ درصد از گزش‌ها مربوط به سگ‌گزیدگی است

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: از ۳۷۰ هزار مورد گزش ۷۵ درصد سگ گزیدگی است و مابقی موارد گزش گربه و سایر حیوانات مانند حیوانات اهلی مانند گاو، گوسفند و حیوانات وحشی در مناطق روستایی است، اما عمده‌ترین قسمت حیوان‌گزیدگی مربوط به سگ‌گزیدگی است و این مهم است که مراقب باشیم تا مورد گزش قرار نگیریم.

شیرزادی با اشاره به مراکز واکسیناسیون گفت: در کشور بالغ بر ۷۰۰ واحد مراقبت و پیشگیری از حیوان گزیدگی و هاری داریم که در مراکز خدمات جامع سلامت به صورت ۲۴ ساعته خدمات ارائه می‌دهند. افرادی که مورد گزش قرار گرفته‌اند نیز به این مراکز مراجعه کرده و سرم و واکسن دریافت می‌کنند.

به گفته وی افرادی که حیوان خانگی دارند باید متوجه بیماری‌هایی که از آن‌ها به انسان منتقل می‌شوند باشند که یکی از مهمترین آن‌ها هاری است و این حیوانات باید به طور دوره‌ای توسط دامپزشک معاینه و واکسن‌ها و دارو‌های ضد انگلی لازم برای آن‌ها تزریق شود.

وی درباره واکسیناسیون حیوانات رها شده گفت: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و مسئول کنترل بیماری در این حیوانات هستند. همچنین جمعیت سگ‌ها را باید کنترل کرده و حیوانات رها شده را مورد واکسیناسیون قرار دهد. در مراکز نگهداری سگ‌های ولگرد، واکسیناسیون این حیوانات دنبال می‌شود. نگهداری حیوانات و یا غذا دادن به حیوانات باعث می‌شود احتمال گزش توسط حیوانات بیشتر شود.

دیگر خبرها

  • کشف شیر وحشی از یک ویلا + جزئیات
  • حیوانات وحشی در تهران؛ روباه و شغال و گرگ در پایتخت چه می‌کنند؟
  • کشف و ضبط یک قلاده توله شیر در ساری
  • مدیرعامل استقلال خوزستان: در فضای مجازی به ما فحاشی کردند؛ ما زمین نداریم
  • ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی
  • جنجال حراج کتاب‌های کتابخانه تربیت تبریز در فضای مجازی
  • پیگیری قضایی محیط زیست مازندران از قاچاقچی حیات وحش در فضای مجازی
  • جنجال ادعای عکس دختر نیمه‌برهنه در خیابان‌های تهـران!
  • آماری هولناک از حیوان گزیدگی در کشور
  • فیلم منتسب به شهردار فردیس تکذیب شد