Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این تجهیزات بیمارستانی شامل یک دستگاه ونتیلاتور به همراه متعلقات، دو دستگاه بای پپ، یک دستگاه اتوکلاو بیمارستانی، یک مانیتور علائم حیاتی پرتابل، یک دستگاه اکسیژن ساز، سه هزار عدد ماسک نانوی میتال و مقادیری حوله بیمارستانی از جمله اقلام اهداء شده این واحد تولیدی به این بیمارستان هاست.

تغییر خط تولید و تولید روزانه چهار هزار ماسک

رییس هیات مدیره و مدیرعامل صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب روز سه شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: از زمان شروع بحران کرونا در کشور، ما نیز وظیفه خود دانستیم تا تمام تلاش خود را در راستای کمک به مردم بکار گیریم؛  از همین رو خط تولید حوله را به طور موقت تعطیل و اقدام به تولید ماسک های نخی آنتی باکتریال میتال با استفاده از فناوری نانو ذرات کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کاظم مادرشاهی با بیان اینکه با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان موفق شدیم به سرعت مراحل اخذ مجوز این محصول را بگیریم، افزود: در حال حاضر روزانه چهار هزار ماسک در این واحد تولید می کنیم.

وی اضافه کرد : البته توان تولید پارچه آنتی باکتریال مناسب ماسک به تعداد روزانه ۸۰ هزار ماسک نیز در کارخانه وجود دارد که به استان های مختلف کشور ارسال می شود.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی تنها شرکت صنعتی حوله بافی در گیلان می باشد، ادامه داد : در طول ماه گذشته نیز بیش از ۱۰ هزار ماسک میتال با قیمتی پایین تر از قیمت کارخانه در اختیار یکی از چهره های سرشناس ورزش کشورمان قرار گرفت تا دربیمارستان های رشت توزیع کند.

مادرشاهی ادامه داد: همچنین روز گذشته نیز سه هزار ماسک میتال بطور رایگان در اختیار دو بیمارستان و یکی از سازمان های مردم نهاد شهرستان رودبار قرار گرفت تا اقدام به توزیع آن در بیمارستان های شهر نماید.
وی بیان کرد: همزمان با این بحران، با جذب چندین دوزنده و نیروی انسانی جدید اقدام به فعالیت شبانه روزی در شرکت کرده ایم تا توان تولید را بالا ببریم و بیشتر  بتوانیم در این شرایط خدمت کنیم.
فرماندار صومعه سرا نیز با قدردانی از تمامی خیران گفت: متاسفانه تمام توان استان در این روزها به سمت تهیه ملزومات بیمارستانی معطوف شده بود و کمتر توجهی به سمت تکمیل تجهیزات بیمارستانی می شد اما خیران مثل همیشه پیشقدم شدند و درصد قابل توجهی از تجهیزات بیمارستانی را به بیمارستان اهدا کردند که جای قدردانی دارد.
سید جلال سیدمحمدی افزود: بحران کرونا با همه ویژگی های منفی اش، نشان داد مردم ما در سختی ها کنار هم هستند و این بیماری را نیز شکست خواهند داد.
 روز گذشته علاوه بر اهدای این اقلام به بیمارستانهای رضوانشهر و صومعه سرا در غرب گیلان،   یک هزار ماسک به گروه جهادی حامیان سلامت رستم آباد نیز اهدا شد.

تاکنون سه میلیارد و ٢٠٠ میلیون تومان از سوی خیران به مجمع خیران سلامت گیلان کمک شده است.

 تعداد واحدهای صنعتی اقلام بهداشتی مرتبط با تولید اقلام بهداشتی مرتبط با مقابله به کرونا در گیلان از ۲ واحد در قبل از شیوع ویروس کرونا به ۱۴ واحد صنعتی در استان رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه علاوه بر حضور در جمع هیئت رئیسه، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران پس از زیارت مزار شهدای گمنام در نشست صمیمانه با جامعه دانشگاهیان شرکت کرده و به سؤالات و موضوعات مطرح شده پاسخ داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست ضمن قدردانی از حضور استاندار کرمانشاه در این دانشگاه و تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران و حماسه‌آفرینی آنان در عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که در تمامی مسائل و موضوعات پای کار است، متکی به بودجه نفت نیست و در برهه‌های مختلف با توجه به چالش‌های متعدد همیشه سربلند بوده و با حداقل هزینه بیشترین بهره‌وری را کسب کرده و موجب افتخار کشور در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بوده است.

افشین غنی‌زاده اضافه کرد: با مدیریت توانمند دکتر طهرانچی تغییرات جدید و ارزشمندی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده؛ ازجمله تنظیم سند تحول
پنج ساله این دانشگاه که برگرفته از فرمایش مقام معظم رهبری در ۱۰ بسته کاری از جمله سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پژوهشی تنظیم شده
و طی آن تکالیفی برعهده واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی گذاشته شده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این مسیر تاکنون موفق عمل کرده است.

وی، گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ارائه کرد و افزود: این دانشگاه با چهار واحد و پنج مرکز، ۲۰ هزار دانشجو در سطح استان کرمانشاه، ۴۶۰ کارمند و نزدیک به ۴۰۰ عضو هیئت علمی تمام‌وقت توانمند و همچنین اعضای هیئت علمی وابسته و دستیار آموزشی در مجموع با یک‌هزار و ۵۰۰ همکار اداری و علمی به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ استان در حال انجام وظیفه است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه متذکر شد: باید خیلی بیشتر از گذشته در مدیریت شهری استان کرمانشاه از دانشگاه آزاد اسلامی و توانمندی‌های آن استفاده شود، البته در وهله نخست مهم‌ترین منبع درآمد ما به‌عنوان یک دانشگاه غیردولتی شهریه دانشجویی است که با توجه به سیاست‌های جدید سازمان مرکزی به مرور در امر فناوری و تکنولوژی‌های نوین ورود کرده‌ایم و در پیش‌بینی بودجه این دانشگاه متعهد شده‌ایم ۳۴ میلیارد تومان درآمدزایی غیرشهریه‌ای کسب کنیم که با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه‌مدت، بهره‌وری از امکانات و توانمندی‌های آزمایشگاهی با ۹۴ آزمایشگاه به‌روز و مجهز در دستیابی به این درآمد قرار داریم.

غنی‌زاده توضیح داد: تنها دانشگاه استان و شاید غرب کشور هستیم که مجوز آزمایشگاه استاندارد بین‌المللی ۱۷۰۲۵ را در بخش صنایع غذایی در ۶۰ مورد مختلف کسب کرده‌ایم، از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی با دستگاه‌های پیشرفته بهره‌ می‌بریم، در دغدغه‌های فرهنگی و بخش‌های علمی و تحقیقاتی حضور فعال داریم و در حال حاضر بزرگ‌ترین دغدغه کارکنان مسکن است که انتظار داریم استاندار کرمانشاه در رفع این مشکل با نظر مساعد برخورد کنند.

وی افزود: علاوه بر دانشکده‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از ۱۴ مدرسه سما با ۳۰۰ همکار سمایی و ۲ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز بهره‌مند است؛ با این تذکر که مدارس سمای ما از مقبول‌ترین مدارس نزد خانواده‌ها هستند و هر بار عده زیادی از خانواده‌ها درخواست ثبت‌نام در این مدارس دارند که با محدودیت مکان مواجه هستیم و ما از این امکان برخورداریم که تا ۲۰ مدرسه با کیفیت مناسب ارتقا پیدا کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: از دیگر مشکلات ما محل دانشگاه مرکز قصرشیرین است که پس از زلزله سرپل ذهای کیفیت و استحکام مناسبی ندارد و باید با مساعدت فرمانداری مکان مناسبی برای این دانشگاه در اختیار ما قرار داده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به مشکل بیمارستان سینای این دانشگاه اشاره کرد که از دانشگاه علوم پزشکی توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه خریداری شده بود و گفت: به‌دلیل عدم ارائه سند توسط دانشگاه علوم پزشکی و پس از آن وقوع کرونا و به بهانه این بیماری این بیمارستان که به‌واسطه آن‌ می‌توانستیم رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی را ایجاد کنیم را از ما گرفتند و خواهان بازپس‌گیری آن هستیم.

غنی‌زاده اضافه کرد: از دیگر مطالبات ما نیز حضور استاندار کرمانشاه در جلسات هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و مساعدت در راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در منطقه عین‌الکش و استفاده دانشگاه از تسهیلات وام‌های کم‌بهره برای رفع مشکلات است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران