Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس سازمان مالیاتی گفت: آن بخش از فعالیت اقتصادی استان قدس رضوی و بنگاه ها و ستاد اجرایی فرمان امام و نیروهای مسلح که مشمول مالیات است در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در نامه محمد مسیحی معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور خطاب به امور مالیاتی شهر و استان تهران و ادارات کل امور مالیاتی آمده است: نظر به اینکه مطابق بند (ط) تبصره (۹) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور مقرر شده است: "در راستای تحقق ماده (۷۸) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) و در جهت اجرای اصل سی ام (۳۰) قانون اساسی، آستان قدس رضوی و آن دسته از مؤسسات و بنگاههای اقتصادی زیر مجموعه نیروهای مسلح و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به استثنای مواردی که اذن ولی فقیه مبنی بر عدم پرداخت مالیات و یا نحوه تسویه آن را دارند، موظفند نسبت به واریز مالیات خود به خزانه موضوع ردیف ۱۱۰۱۱۲ اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معادل درآمد واریزی از محل ردیف های هزینه ای مربوط به منظور توسعه عدالت آموزشی، نوسازی، مقاوم سازی و خرید تجهیزات برای مدارس روستایی و مناطق محروم و خوابگاههای دانش آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره) در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می گیرد."

لذا به منظور اجرای حکم بند مذکور، ترتیبی اتخاذ گردد تا مالیات موسسات و بنگاه های مشمول وصول و به ردیف های درآمدی مشخص شده در قانون بودجه واریز گردد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: مالیات آستان قدس سازمان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح جدید دولت درباره مالیات مهریه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی موحدی سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص مالیات مهریه گفت: سازمان امور مالیاتی یک سازمان مجری قانون است و طبق اصل ۵۱ قانون اساسی مکلف است که به قوانینی که مجلس وضع می‌کند و در قالب پایه‌های جدید مالیاتی یا نرخ‌های جدید مالیاتی تصویب می‌کند، عمل کند. تا این لحظه قانون جدیدی که تحت عنوان قانون جدید مهریه باشد، تصویب نشده است، بنابراین قوانین گذشته حاکم خواهد بود.

وی افزود: طبق ماده ۱۴۴ جهیزیه منقول و مهریه اعم از منقول و غیرمنقول و الی آخر معاف از مالیات خواهد بود، کما این که این ماده اصلاح نشود و یا تغییری پیدا نکند طبیعتاً مهریه هم معاف از مالیات خواهد بود.

موحدی در خصوص احتمال تغییر قانون در آینده نیز گفت: در زمان حاضر طرحی از سوی سازمان امور مالیاتی ارائه نشده است. اگر قرار باشد لایحه‌ای ارائه شود، این لایحه باید از سمت سازمان امور مالیاتی یا از سمت وزارت اقتصاد به دولت و سپس مجلس برود، هم‌اکنون در مرحله پیش از تصویب قانون هستیم. اگر چنین قانونی تصویب شود طبیعتاً سازمان امور مالیاتی به‌عنوان مجری قانون خواهد بود، باید وصول مالیات از مهریه را داشته باشد اما تا قبل از آن ما طبق ماده ۱۴۴ حق وصول مالیات از مهریه را نخواهیم داشت.

معافیت مالیات مهریه سقفی ندارد

وی در پاسخ به سؤالی در مورد پرداخت مالیات خودرو، سکه یا املاک که به‌عنوان مهریه در نظر گرفته می‌شود، در زمان خرید کالا گفت: ما قواعد عمومی پیرامون حوزه مالیات داریم. قوانین عمومی ناظر به نقل و انتقال هر ملک یا نقل و انتقال خودرویی بخواهد باشد طبیعتاً طبق آن قواعد عمومی حوزه مالیات بر آن هم حاکم خواهد بود، پس طبیعتاً صرفاً شامل مهریه نخواهد بود، اما اگر به‌طور خاص مهریه را در نظر بگیریم، انتقال در قالب مهریه قرار است صورت بگیرد، در نتیجه هر انتقال مالکیتی و یا هر انتقال دارایی اعم از منقول و غیرمنقول که در قالب مهریه می‌خواهد رخ دهد، مقننین این را در ماده ۱۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات دانسته‌اند.

در زمان حاضر از طرح، لایحه و یا بحثی صحبت می‌کنیم که جزئیاتی از آن را در اختیار ندارم، اما مهریه لزوماً زمانی که منجر به طلاق شود، طبیعتاً وصول نمی‌شود بلکه قبل‌تر از آن ممکن است به‌هرشکل ممکن صورت بگیرد ولی هر انتقالی که بخواهد صورت بگیرد ناظر به آن قواعد عمومی‌اش مشمول مالیات است اما خود این دارایی مشمول مالیات نخواهد بود.

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی در ادامه گفت: بابت مهریه، بابت خود عنوان مهریه یعنی دارایی که به‌عنوان مهریه دارد اتفاق می‌افتد اساساً مشمول مالیات نیست، معاف از مالیات است فقط صرفاً برای آن انتقالی که در واقع دارد صورت می‌گیرد طبق قواعد عمومی این انتقال مشمول مالیات خواهد بود.

وی در خصوص سقف تعیین‌شده برای مهریه گفت: حکم قانون ۱۴۴ مالیات مستقیم یک حکم عام است یعنی هیچ آستانه‌ای و هیچ میزانی را به‌عنوان میزان معافیت برایش لحاظ نمی‌کند بلکه به‌طور کلی همه آن اموال منقول و غیرمنقولی که در قالب مهریه قرار است که به همسر برسد مشمول معافیت می‌داند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895407

دیگر خبرها

  • پرداخت مالیات باید به فرهنگ تبدیل شود
  • جهیزیه و مهریه معاف از مالیات
  • میزان مالیات خودرو اعلام شد
  • مالیات خودرو‌های لوکس اعلام شد/ مالکان ابن خودرو‌ها باید مالیات بدهند
  • مالیات خودروهای لوکس اعلام شد/ مالکان ابن خودروها باید مالیات بدهند
  • توضیح جدید دولت درباره مالیات مهریه
  • مالیات خودروهای لوکس در سال جدید چگونه محاسبه می شود؟
  • مالیات خودروهای لوکس اعلام شد + جزییات
  • مالیات خودروهای لوکس اعلام شد
  • کدام خودروها مشمول مالیات شدند؟