Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه خانه ملت، «اسدالله عباسی»  در حاشیه جلسه روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جلسه امروز، گفت: درباره نحوه تشکیل جلسات علنی مجلس در هفته‌های بعد، در جلسه فردا عصر هیأت رئیسه مجلس تصمیم گیری خواهد شد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، گفت: به‌رغم اینکه حدود ۲۰ نماینده مجلس تست مثبت کرونا داشتند، امروز با اهتمام همکاران با حضور ۲۰۸ نفر جلسه علنی را آغاز کردیم که البته به علت تأخیر ورود وزرای بهداشت و کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه جلسه ما نیز با تأخیر شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی در ادامه با بیان اینکه رؤسای کمیسیون های تخصصی مجلس در جلسه امروز درباره انتظارات مجلس به ایراد نطق پرداختند، اظهار داشت: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره مسائل مربوط به تعطیلی آموزش عالی و مدارس و همچنین ضرورت تعیین دقیق زمان بازگشایی و برگزاری کنکور گزارشی ارائه کرد همچنین رئیس کمیسیون اقتصادی درباره کم و کیف رسیدگی به معیشت کسانی که فرصت شغلی خود را از دست داده و بیکار شدند، صحبت کرد.

وی افزود: رییس کمیسیون صنایع در خصوص ضروریات بخش خودروسازی، قطعه سازی و صنایع کوچک صحبت کرد، رییس کمیسیون کشاورزی نیز درباره تولیدات کشاورزی و نحوه واردات و صادرات و رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی نیز در خصوص شعار جهش تولید که امسال مقام معظم رهبری نام گذاری کرده و ریاست مجلس نیز در نامه ای در ۱۰ بند بر آن تأکید کرد، گزارشی از ۵ جلسه‌ای که تا کنون تشکیل داده اند، ارائه کرد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین رییس کمیسیون اجتماعی و نایب رییس کمیسیون بهداشت نیز درباره موضوعات مربوط به کمیسیون خود گزارشی ارائه کردند.

عباسی در ادامه با اشاره به نطق وزرای کشور و بهداشت و رییس سازمان برنامه، عنوان کرد: نوبخت درباره بودجه کافی برای حمایت و بسته های حمایتی از اقشار آسیب پذیر جامعه و ضرورت شناسایی آنها و جامعه هدف گزارش دادند و وزیر کشور و وزیر بهداشت نیز در خصوص روند رسیدگی به درمان افراد بیمار و چگونگی قطع زنجیره ارتباط میان کسانی که مبتلا به ویروس بوده اند و افراد سالم گزارشی ارائه کردند و در ادامه نیز نقطه نظرات نمایندگان گفته شد.

وی در ادامه درباره جلسه فردا با موضوع رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی عنوان کرد: فردا این جلسه برگزار می شود که البته هنوز حضور رییس جمهوری در آن قطعی نیست و ممکن است معاون اول رییس جمهوری برای دفاع از برنامه های وزیر پیشنهادی در جلسه حضور یابد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره وضعیت جسمانی رییس مجلس خاطرنشان کرد: خوشبختانه لاریجانی در منزل تحت مراقبت های پزشکی بوده و حال وی رو به بهبود است لذا امید داریم تا هفته آینده در جلسات حضور یابند؛ چگونگی تشکیل جلسات هفته آینده نیز در جلسه هیأت رئیسه که بعد از صحن علنی فردا و با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار می شود، تعیین تکلیف خواهد شد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مقام معظم رهبری اسدالله عباسی املش پروندهٔ خبری کرونا و قشرهای آسیب پذیر کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مقام معظم رهبری اسدالله عباسی املش مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مقام معظم رهبری اسدالله عباسی املش مجلس شورای اسلامی رییس کمیسیون هیأت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: نشاط سیاسی لازم است، اما نزاع سیاسی هرگز

رییس‌جمهور گفت: تکریم مردم و کرامت انسانی در معطلی کار نیست، تکریم مردم در انداختن کار امروز به فردا نیست، تسهیل و تسریع و تکریم امر مردم باید در سازمان‌های اداری صورت گیرد، مردم باید از سازمان‌های اداری رضایت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رییسی روز دوشنبه - ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ - در گردهمایی مدیران و کارگزاران دولت مردمی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: باید نگاه تحولگرا داشته باشیم و از وضع موجود به وضع مطلوب حرکت کنیم. ما برای انجام خدمت باید به نیاز‌هایی که امروز کشور دارد و به ظرفیت‌هایی که برای رفع نیاز‌ها وجود دارد، نگاه کنیم.

وی با طرح این سوال که آیا به میزان آنچه باید تلاش شده باید این تلاش مضاف شود؟ گفت: باید به آنچه در مقابل ما قرار گرفته و نمی‌خواهد کشور رشد کند، نگاه کنیم. آن‌ها نمی‌خواهند کشور رشد کند و به قله برسد. با نگاه به این موارد باید بازنگاهی در خود و تلاش خود داشته باشیم؛ بنابراین این همان نگاه تحولی است، نگاه به وضع موجود و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب.

رییس‌جمهور تاکید کرد: تکریم مردم و کرامت انسانی در معطلی کار نیست، تکریم مردم در انداختن کار امروز به فردا نیست، تسهیل و تسریع و تکریم امر مردم باید در سازمان‌های اداری صورت گیرد، مردم باید از سازمان‌های اداری رضایت داشته باشند.

زمان‌شناسی و شناخت ظرفیت‌ها از اولویت‌های کشور است

وی در ادامه گفت: شرط تحول آن است که شرایط سنجیده شود. ظرفیت‌ها مورد توجه قرار گیرد تا فردا دچار "ای کاش" نشویم. نگاه دقیق و ژرفی می‌طلبد که اکنون به همه شرایط توجه کنیم که آنچه که باید انجام بگیرد در زمان خود انجام شود.

رییس جمهور با بیان اینکه زمان‌شناسی، نیازشناسی و شناخت ظرفیت‌ها برای یک مسئول بسیار مهم است، افزود: اتمام طرح‌های نیمه تمام که یکی از اولویت‌های دولت است، در همین راستا است تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

مردمی سازی یعنی تسهیل و تسریع زمینه حضور مردم

رییسی در ادامه گفت: حرکت باید جهادی باشد، لازمه حرکت جهادی به سامان رسیدن سریع کارهاست. باید ببینیم که نمی‌خواهند ما ارتقا پیدا کنیم و رشد کنیم.

وی افزود: دشمن در تمام عرصه‌ها تلاش می‌کند که جمهوری اسلامی موفق نشود، اما خداوند به برکت اخلاص مردم، نفس خانواده شهدا و هدایت‌های رهبر فرزانه، تفضل کرده که کشور به پیش رود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه رضایت پروردگار بسیار مهم است، ادامه داد: رضایت مردم زمینه رضایت پروردگار است. باید کار‌ها به گونه‌ای باشد که رضایت مردم فراهم شود بنابراین مردمی سازی یعنی آسان کردن و تسریع زمینه حضور مردم در عرصه‌های مختلف است.

یکی از زمینه‌های قرب الی الله خدمت به مردم است

رییسی ادامه داد: یکی از سکو‌های پرش و قرب الی الله خدمت به مردم است. خداوند متعال این زمینه را فراهم کرده است که با خدمت به مردم به قرب الی الله دست یابیم. در روایات هیچ امری بعد از انجام واجبات و ترک‌محرمات برای قرب به پروردگار بهتر از گره گشایی از زندگی مردم وجود ندارد.

رمز موفقیت در کار‌ها پیگیری است

وی افزود: رمز موفقیت در کار‌ها پیگیری است، از پیگیری غفلت نکنید با یک دستور تنها مساله حل نمی‌شود، تا کار اتفاق نیفتد یعنی کاری انجام نشده است.

رییس جمهور ادامه داد: رهبر انقلاب در سخنرانی آغاز سال به تفاهم نامه‌ها اشاره داشتند و فرمودند تفاهم نامه‌های بسیاری منعقد شده، ولی این تا به اقدام و عمل تبدیل نشود فایده‌ای ندارد، این نکته حکیمانه باید چراغ راه دولت‌ها باشد.

حرکت جهادی با نگاه به حل مساله، باید در اولویت همه دستگاه‌ها باشد

رییسی گفت: در جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی، حرکت جهادی با نگاه به حل مساله همه دستگاه‌ها و دست‌اندکاران را می‌طلبد. آنچه آقای مخبر مطرح کردند، در سفر‌های استانی حتما جلسه‌ای را به حل مساله اختصاص می‌دهم. این کار به صورت نمادین انجام می‌شود که معلوم شود دستگاه‌ها هم باید به همین شکل حرکت کنند و حل مساله کنند.

وی با بیان اینکه مساله را پیدا کنید، راه‌حل آن را بیابید و با همکاری و هم‌اندیشی آن را حل کنید، افزود: به سلسله مراتب اداری اعتقاد دارم، همه باید برای انجام درست کار‌ها به آن اعتقاد داشته باشیم، اما اینکه در استان‌ها کار بر زمین بماند تا از مرکز جواب بیاید درست نیست. استان‌ها اختیار بسیاری دارند که مسائل را حل کنند.

شعار سال مبتنی بر نیاز‌های کشور نامگذاری می‌شود

رییس جمهور ادامه داد: آنچه که امروز پیش روی ما قرار دارد شعار سال و فرمان رهبری است، شعار سال مبتنی بر نیاز جدی کشور است و شعار‌ها با توجه به نیاز کشور نسبت به یک اولویت اعلام می‌شود و امروز اقتصاد مسئله محوری است و در اقتصاد محور تولید است و تولید باید جهشی دنبال شود. به هر اقدامی کار جهشی نمی‌گویند باید حرکت پرشتاب انجام شود و یک ارتقا قابل توجهی صورت گیرد.

وی گفت: تولید باید جهشی باشد و باید از ناحیه همه بخش‌ها حمایت شود. با توجه به ظرفیت‌های کشور و نیروی انسانی کارآمد حتما این کار امکان پذیر است و نیاز به اداره جدی و حرکت جهادی دارد.

وظیفه دولت برداشتن موانع از سر راه فعالان اقتصادی است

رییسی افزود: باید تمام موانع تولید رفع شود. قوانین لازم هم وجود دارد. قوانینی داریم که در جهت شتاب اقتصادی به کشور کمک می‌کند. یکی از قوانین خوب، قانون رفع موانع تولید است که باید اجرایی شود.

رییس جمهور ادامه داد: باید کار را برای بخش خصوصی و مردم آسان کرد. مردم برای تلاش آمادگی دارند و دولت باید موانع را از سر راه تولید، فعالان اقتصادی و بخش خصوصی بردارد.

مردمی سازی باید به صورت جدی دنبال شود

وی در ادامه خطاب به مسئولان دستگاه‌های مختلف تاکید کرد: از همین امروز باید بازنگاهی در ماموریت سازمانی خود داشته باشید که چه راهکار‌هایی برای نقش دادن به مردم در سازمان وماموریت شما وجود دارد. مردمی سازی و مشارکت مردم در حوزه اقتصادی باید به صورت جد دنبال شود و باید در واقعیت به آن جامه تحقق پوشاند، باید به مردم میدان داد.

توسعه سامانه‌های اطلاعاتی می‌تواند در مبارزه با فساد کمک کند

رییسی گفت: ارتباط با نخبگان همواره مورد تاکید بوده، ولی مجدد می‌گویم همه مدیران در سطوح مختلف بایک جامعه نخبگانی در حوزه ماموریت خود ارتباط داشته باشند. نشست با نخبگان و صاحب نظران بسیار حائز اهمیت است، زیرا نظراتشان می‌تواند موثر باشد.

وی با بیان اینکه فعال کردن سامانه‌های جامع اطلاعاتی به دسترسی آسان به آمار و اطلاعات و ارقام وجمع بندی‌ها کمک می‌کند، افزود: توسعه دولت هوشمند به سرعت کار کمک می‌کند و در شفافیت و پیشگیری از وقوع فساد کمک کننده است. یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند در مبارزه با فساد کمک کند توسعه سامانه‌های اطلاعاتی است.

سیاست داخلی و سیاست خارجی دوبال برای کمک به جهش تولید هستند

رییس جمهور ادامه داد: سیاست داخلی و سیاست خارجی به عنوان دوبال برای کمک به جهش تولید هستند، سیاست داخلی و سیاست خارجی باید برای به ثمر نشست جهش تولید کمک کنند و تمام بخش‌ها در خارج از کشور باید در خدمت به ثمر نشستن این شعار باشند. هر کشوری به رتبه‌ای در اقتصاد رسیده بخش‌های خارجی آن به بخش داخلی کمک کرده اند.

مدیران کوچکترین رابطه ناسالم را در دستگاه‌ها برنتابند

وی با اشاره به اینکه ارتقای سلامت اداری بسیار مهم است؛ از این رو مسئولان باید برای حفظ و ارتقای سلامت اداری در دستگاه‌ها تلاش کنند، گفت: با هر گونه رابطه ناسالم بجنگید و اجازه ندهید کوچکترین فساد در مجموعه اداری رخنه کند چرا که اگر فساد فساد از دری وارد شد، بدانید که کارآمدی، جهش تولید و به سامان رسیدن کار‌ها از در دیگر خارج می‌شود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه مصرانه پیگیری کنید و کوچکترین رابطه ناسالم را در دستگاه‌ها برنتابید، گفت: مجوز‌ها و امضا‌ها باید با دقت نظر همراه باشد، اثرات آن را درنظر داشته باشید چرا که بسیار مهم و حساس است.

از برگزاری همایش‌های پرخرج پرهیز کنید

رییسی در ادامه افزود: برگزاری نشست ضروری است، ولی حتما از برگزاری همایش‌های پرخرج وکم اثر جلوگیری شود و پرهیز کنید، همایش‌هایی که نتیجه‌ای برای مردم ندارد.

وی ادامه داد: در کنار تولید و جهش تولید باید باقاچاق کالا مبارزه شود، قاچاق خنجری است که از پشت بر پیکره تولید ضربه می‌زند. سازوکار‌های موجود باید با جدیت دنبال شود. قاچاق سازمان یافته یا موردی برای مسائل ارزی و ریالی و تولید و اشتغال در کشور ضرر دارد.

باید نظارت دقیقی بر زنجیره تامین، تولید و مصرف صورت گیرد

رییس جمهور گفت: تامین مالی و سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی، یکی از الزامات و نیاز‌های جدی برای فعال شدن تولید است که این متوجه دولت است.

وی افزود: برای جهش تولید باید جلوی کار‌های غیرمولد و دلالی گرفته شود؛ مسئولیت همه دستگاه‌ها در سراسر کشور است که از کار‌های غیرمولد جلوگیری کنند. باید بر زنجیره تامین و تولید تا مصرف نظارت شود. نباید در هیچ کجای آن از نظارت ناظران غفلت شود.

رییسی با بیان این که به عنوان دولت باید هم حامی تولیدکننده باشیم و هم اجازه ندهیم به مصرف‌کننده اجحاف شود، ادامه داد: قیمت و سود تمام شده کالا باید مشخص باشد، اینکه هر روز یک قیمت داشته باشیم معنا ندارد! این نیاز به نظارت دارد و همه بخش‌ها باید نظارت کنند.

کار اقتصاد دریا محور به سرعت باید فعال شود

رییس جمهور با تاکید بر اینکه سیاست‌های دریامحور را رهبر معظم انقلاب در سال گذشته ابلاغ فرمودند، که باید باسرعت بیشتری دنبال شود، گفت: برخی کشور‌ها ارتباط کمتری با دریا دارند، ولی تولید ناخالص ملی آن‌ها تا ۵۰ درصد محصول اقتصاد دریا می‌رسد. ارتباط ایران با دریا ۳۷۰۰ کیلومتر و با احتساب جزایر به ۵ هزار کیلومتر می‌رسد، ولی چقدر از این بهره مند می‌شویم؟ در خوشبینانه‌ترین حالت ۵ درصد.

وی افزود: کار‌های زیادی در این زمینه می‌توان انجام داد. کار اقتصاد دریا محور به سرعت باید فعال شود و انتطار من از استان‌های ساحلی این است که این کار را با جدیت دنبال کنند و بخش‌های ستادی همکاری و هماهنگی را برای تحقق این سیاست مجدانه انجام دهند.

رییسی ادامه داد: در کشور شاهد رشد اقتصادی و رشد تولید هستیم، رشد نقدینگی کنترل شده وتورم کاهش یافته است. باید خدا را شکر و تلاش کنیم این روند تثبیت شود و باید تورم کاهشی‌تر شود؛ گام‌های خوبی در بخش معدن برداشته شده و لازم است که تکمیل ارزش افزوده در معدن صورت گیرد و باید امکان آن فراهم شود.

نشاط سیاسی لازم است، اما نزاع سیاسی هرگز

وی با بیان این که وحدت و انسجام در دولت، مجلس و تمام دستگاه‌ها بسیار مهم است، گفت: تلاش کنیم که وحدت و انسجام خود را حفظ کنیم و مطلقا دچار حاشیه‌سازی نشوید. نشاط سیاسی لازم است، اما نزاع سیاسی هرگز. نزاع، تخریب، اتهام شایسته نظام اسلامی نیست و به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب برکت کار را از بین می‌برد.

رییس جمهور افزود: معتقدیم که با همکاری تمام قوا، همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها می‌توانیم در زمینه ارتقای کشور فعالیت کنیم. صمیمانه از همه قوا، دستگاه‌ها و نیرو‌های مسلح، برادران سپاه، بسیج و ارتش و همه کسانی که به نحوی در جهت ارتقای کشور تلاش می‌کنند، تقدیر می‌کنم.

کار‌های انجام شده باید پیوست فرهنگی و رسانه‌ای داشته باشد

رییسی ادامه داد: توصیه می‌کنم کار‌هایی که انجام می‌شود باید پیوست فرهنگی و رسانه‌ای داشته باشد. بعضی اقدامات را دولت انجام می‌دهد، کار خوبی است، ولی برای مردم درست تبیین نمی‌شود. در همه تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها پیوست فرهنگی و تبیینی و رسانه‌ای باید انجام گیرد.

وی گفت: دولت باید در جلوگیری از اسراف، توجه به قانون و قانون مداری و جلوگیری از بی انضباطی اجتماعی پیش قدم باشد. نمی‌شود دولت به مردم بگوید اسراف نکنید، ولی خود اسراف کند، نمی‌توان به مردم گفت قانون را رعایت کنید، ولی خود بی قانونی کند.

رییس جمهور افزود: هرچه برای همه مردم خوب است برای ما احسن و هرچه برای همه مردم بد است برای ما اقدح تلقی می‌شود این نگاه درستی است. اصلاح امور اینگونه صورت می‌گیرد.

همه بخش‌ها در جهت رفع آسیب‌های اجتماعی تلاش کنند

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی زیبنده نظام اسلامی و کشور ما نیست، گفت: رهبر انقلاب برای مساله آسیب‌های اجتماعی چندین جلسه گذاشتند. در میدان باید تلاش کرد که آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد. فقر، اعتیاد و طلاق، آسیب‌هایی است که امروز مردم ما را رنج می‌دهد و نباید شاهد آن باشیم.

رییس جمهور تصریح کرد: از همین سخنگاه تقدیر می‌کنم از استان‌هایی که در این زمینه تلاش کردند، این حرکت جمعی شایسته تقدیر است. همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی موظف هستند در رفع آسیب‌های اجتماعی تلاش کنند.

ابر پروژه دولت ارتقای امید مردم است

رییسی یادآورشد: ابر پروژه و طرح دولت ایجاد و ارتقای اعتماد و امید در مردم است، و مردم متشکل از تمام آحاد جامعه است. وظیفه داریم اعتماد و امید مردم را روز به روز ارتقا دهیم از این رو همه دستگاه‌ها و بخش‌ها در این زمینه باید نقش آفرینی کنند.

وی افزود:گام‌های خوبی در بخش معدن برداشته شده است و لازم است که تکمیل ارزش افزوده در معدن صورت گیرد و باید امکان آن فراهم شود. در کشور رشد اقتصادی و رشد تولید داریم، رشد نقدینگی کنترل شده و‌تورم کاهش شده است و باید خدارا شکر کنیم و باید تلاش کنیم این روند تثبیت شود و باید تورم‌کاهشی‌تر شود.

دیگر خبرها

  • تدبیر اهالی رسانه برای برگزاری هر چه باشکوهتر روز قدس
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • اقتصاد موفق با مشارکت همه اقشار امکان‌پذیر است
  • ۸ اشتباهی که ایمیل شما در برابر هکرها آسیب‌پذیر می‌کند
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد
  • رسیدگی به افزایش تعطیلات پایان هفته پس از بازگشایی مجدد مجلس
  • اقبال شاکری: قانون نهضت ملی مسکن مختص به یک دولت و مجلس خاص نیست !/ هیچ اقدام بلندمدت در مورد مسکن اجاره‌ای انجام نشده + فیلم
  • اقبال شاکری : قانون نهضت ملی مسکن، مختص به یک دولت یا مجلس خاص نیست ! / هیچ اقدامی در مورد مسکن اجاره‌ای بلندمدت انجام نشده است + فیلم
  • رییسی: تسهیل، تسریع و تکریم مردم، وظیفه همه مدیران کشور است
  • رئیسی: نشاط سیاسی لازم است، اما نزاع سیاسی هرگز