Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در مورد تغییر وضعیت شغلی افراد، اولویت با کسانی است که در بخش‌های کرونا مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در ارتباط روزانه ویدئویی که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد به سوالات پیرامون وضعیت شیوع کرونا در کشور و نحوه ارائه خدمات بیمارستانی در کشور پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اورژانس‌های بیمارستانی خلوت شده و بیش از 50 درصد از تخت‌های بیمارستانی خلوت شده است اما ظرفیت تخت‌های آی سی یو ما پر است. 4000 هزار تخت بیمارستانی برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته‌ایم که تقریبا پر است و میزان ماندگاری بیماران در آی سی یو افزایش یافته است در کنار مراجعه نسبی به بیمارستان‌ها روند ترخیص افزایش یافته است که این موضوع به دلیل تعطیلی مدارس، بازار و در خانه ماندن مردم و ایجاد طرح فاصله‌گذاری اجتماعی بوده است.

وی ادامه داد: با مهار کامل بیماری فاصله داریم اما نگرانی که کشورهای اروپایی برای بستری بیماران وجود دارد در کشور ما وجود ندارد و طی 40 روز گذشته 300 تخت آی سی یو به تخت‌های بیمارستانی ما افزوده شده است و با کمک خیرین و دولت نگرانی برای تامین تجهیزات پزشکی نداریم.

جان بابایی گفت: در اکثر بیمارستانی خیرین مستقر شده‌اند و کارهایی از قبیل تجهیزات سرمایه‌ای و توزیع مواد غذایی انجام می‌دهند و در برخی بیمارستان‌ها شاهد حضور گروه‌های جهادی هستیم که به این موضوع افتخار می‌کنیم.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: با درس آموخته‌هایی که از بحران گرفتیم در جاهایی که نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری است با کمک صندوق ذخیره ارزی این اقدام انجام خواهد گرفت، توسعه زیرساخت تاسیساتی، افزایش تخت بیمارستانی و آی سی یو نیز مد نظر قرار خواهد گرفت و بالغ بر 6 هزار تخت بیمارستانی نیز به زودی افتتاح خواهد شد تا مردم در شرایط بحرانی نگرانی نداشته باشند.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به انتقادی درباره رعایت نکردن نکات بهداشتی توسط نمایندگان مجلس گفت: مهر بیماری به معنای آن این نیست که زیرساخت‌های بهداشت و درمان را اضافه کنیم. ما زیرساخت‌ها را توسعه داده‌ایم. اینکه بخواهیم به نقطه مهار بیماری بیماری تا پایان اردیبهشت برسیم مشروط به اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی است.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره برخی اخبار منتشر شده درباره تعدیل نیروهای بیمارستانی گفت: در مورد بخش خصوصی هنوز گزارش مکتوبی از تعدیل نیروها به ما نرسیده است و ما هم خبر تعدیل را به همین شکل شنیدیم. ممکن است برخی افراد خودشان نتوانند در این شرایط فعالیت کنند. در مورد کادر خودمان هنوز اعداد به شکل رسمی اعلام نشده اما برای تغییر وضعیت شغلی افراد، اولویت با کسانی است که در بخش‌های کرونا مشغول به فعالیت هستند. ظرفیت استخدامی امسال، همان ۵۰ درصدی است که سال گذشته احصا نشد.

وی ادامه داد: آنچه مصوبه شورای ملی کرونا بود، افرادی که تا کنون بیمه شده نیستند قرار شد بیمه سلامت بر بالین بیمار این افراد را بیمه کند و از افرادی که بیمه تکمیلی هستند از بیمه تکمیلی استفاده کنند، افرادی که توانایی پرداخت ندارند کمک از طریق مددکاری بیمارستانی انجام شود. در بخش بستری 90 درصد پوشش بیمه‌ای داریم.

جان بابایی افزود: در شرایطی اقدام به تاسیس نقاهتگاه کردیم که تعداد مراجعات ما بسیار بالا بود، در آن زمان تصمیم گرفتیم با کمک سایر دستگاه‌ها اماکنی مشخص شوند که دوره بدحالی را در بیمارستان سپری کردند در نقاهتگاه با استاندارد طراحی شده مراقبت شوند، ما به نقطه‌ای نرسیدیم که بیمارستان پاسخگو نباشند و قطعا بیماران تمایل ندارند وقتی در بیمارستان تخت خالی وجود دارد در نقاهتگاه بمانند.

وی افزود: افرادی که تست آنها مثبت می‌شود و شرایط قرنطینه در منزل را نداشته باشند در نقاهتگاه این دوران را سپری کنند، برخی دانشگاه‌ها با هتل‌ها قرارداد بستند تا امکانات کافی در اختیار بیماران قرار داشته باشد، برخی نیز با آموزش و پرورش قرارداد بستند، قرنطینه در این مراکز اجباری نیست و به این مراکز باید به عنوان پشتوانه نگاه کنیم.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ما همه آمارها را داریم. همه جای دنیا آماری را که می‌دهند در خصوص فوتی مثبت است. ما تعداد زیادی از افراد داریم که از بیماری‌های دیگر در آی‌سی‌یو فوت می‌کنند. در همه جای دنیا میزان فوتی مثبت به موارد مشکوک به کرونا اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فوت کرونا کرونا ویروس تخت آی سی یو قرطینه معاون درمان وزارت بهداشت آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه مشارکت مردم برای تحقق تاکیدات رهبر معظم انقلاب تدوین شود

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی  نماینده ولی فقیه در استان سمنان در شورای اداری استان سمنان با حضور رییس جمهور ضمن تحسین اقدام مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در انجام وعده صادق، گفت: یکی از بخش‌هایی که می‌تواند زمان رسیدن به این اهداف را کوتاه‌تر کند، استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها است که در گام نخست باید مشکلات آنان رفع شود.

امام جمعه سمنان اظهار کرد: جهش به معنای تسریع در اقدام است و باید این مهم برای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردمی» مدنظر باشد.

وی در ادامه به ظرفیت‌های استان سمنان اشاره کرد و گفت: این استان دارای روزهای آفتابی زیادی در طول سال است که می‌توان از این ظرفیت برای افزایش ظرفیت تولید برق و رفع کمبودها استفاده کرد.

وی اضافه کرد: استان سمنان همچنین ضعف‌های در حوزه بهداشت و درمان دارد و مرکز استان با کمبود تخت بیمارستانی مواجه است که انتظار می‌رود برطرف‌شدن این کمبودها و توسعه تخت بیمارستانی بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • پیگیری انعطاف شغلی بانوان و مادران شاغل مدنظر دولت سیزدهم است
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • شیوه‌نامه مشارکت مردم برای تحقق تاکیدات رهبر معظم انقلاب تدوین شود
  • ایجاد ۴۵۰۰ فرصت شغلی در استان سمنان
  • هنر موجب توسعه و ماندگاری فرهنگ می‌شود
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد