Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-18@13:33:00 GMT

آغاز تدوین ضوابط روش‌های غیرسازه‌ای کنترل سیلاب

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۲۰۸۳

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، ابوالقاسم حسین پور با اعلام این مطلب، اظهار کرد: حفاظت آبخیزها و عرصه‌های طبیعی، حفظ کاربری اراضی، احیای پوشش گیاهی به کمک عملیات بیولوژیک و بیومکانیک، ارتقای آگاهی‌های عمومی در خصوص سیل و هم‌زیستی با سیلاب، به رسمیت شناختن حریم سیلاب، عدم دخل و تصرف در مسیل‌ها و آب‌روها و رعایت اصول آبخیزداری در بهره‌برداری از اراضی بویژه در مناطق سیل‌خیز از جمله روش‌های مهم مدیریتی و غیرسازه‌ای در کاهش سیل‌خیزی حوزه‌های آبخیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر سیلاب سازمان جنگل ها با اشاره به تشدید وقوع سیلاب‌های مخرب در سنوات اخیر و ضرورت پرداختن بیشتر به روش های پیشگیرانه مدیریتی، حفاظتی و غیرسازه‌ای برای کاهش خسارات سیل و همچنین نقش برجسته مردم و مشارکت آبخیزنشینان در این خصوص، گفت: با جامع‌نگری در قالب حوزه‌های آبخیز و توجه بیشتر به این گونه روش‌های نرم‌افزاری می توان با حداقل دستکاری در اکوسیستم‌های طبیعی، گام بلندی در جهت مدیریت سیل از منشاء در سطح حوزه های آبخیز در راستای ایمن‌سازی مناطق در مواجهه با مخاطرات سیل و همچنین بهره‌برداری از فرصت سیلاب، همسو با اهداف پایداری آب در چرخه طبیعت، احیای عرصه‌های طبیعی و افزایش تولید برداشت.

وی ابراز امیدواری کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، تدوین ضابطه معیار یادشده با مشارکت پژوهشکده آبخیزداری کشور ظرف مدت سه ماه انجام و پس از بررسی و تصویب از طریق امور نظام فنی اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ و به صورت رسمی انتشار خواهد یافت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پوشش جنگل سازمان برنامه و بودجه سیل وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده در جمع رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاستگذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

وی در ادامه اظهار کرد: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان این که حمایت از معلمان، حمایت از مؤسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

محمودزاده با بیان اینکه بررسی و بازنگری آئین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش دهیم و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و اگر مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفهوم درست شروع کنند، افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استان‌ها شروع کنید.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

کد خبر 6081812 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • هدر رفت باران در روزگار کم‌آبی
  • تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • دامداران ضوابط قرق مراتع را رعایت کنند
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • جان‌باختگان سیل در افغانستان به بیش از ۷۰ نفر رسید
  • افزایش شمار جان‌باختگان سیلاب در افغانستان
  • تغییر نگرش از رویکرد کنترل سیلاب به سمت مدیریت سیلاب
  • لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام
  • از بین بردن امضاهای طلایی و بسترسازی برای تحقق شعار سال با اصلاح حرایم بهداشتی دامپروری
  • اطلس دانش سنتی محیط‌زیست کشور تدوین می‌شود