Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس کمیسیون اروپا بحران کرونا را بحرانی بی‌سابقه در اتحادیه اروپا دانسته و اقتصاد این اتحادیه را در این شرایط در خواب زمستانی ارزیابی کرد. ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "مارگارت وستاگر"، کمیسر اروپا در امور رقابت‌های بازرگانی و معاون رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در گفتگو با "آر ان دی" آلمان گفت: ما امروز (در دوران کرونا) نسبت به بحران مالی جهانی مقررات بیشتری را حذف کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه چیزی اتفاق می‌افتد که قبلا هرگز وجود نداشته است. اما به محض پایان یافتن بحران کرونا باید هر چه سریع تر به قوانین بازار داخلی برگردیم. تنها در این صورت اتحادیه اروپا قادر به کاهش پیامدهای اقتصادی این بحران خواهد بود.

لاهوتی:اوضاع بحرانی در گیلان بر اثر کرونا رو به بهبودی استقاسمی: در دوران پساکرونا با تلاقی بحران سیاسی، اقتصادی و اجتماعی روبه‌رو خواهیم بودژاپن در شرایط کرونایی مراسم فارغ التحصیلی آنلاین را با کمک ربات‌ها برگزار کرددریادار خانزادی: کنار مردم پای‌‌‌کار مقابله با کرونا هستیم

وی درباره همبستگی بیشتر اروپایی برای مقابله با عواقب بحران کرونا ابراز امیدواری کرده و گفت: تفاوت اصلی بحران فعلی با بحران مالی سابق این است که ما نمی‌توانیم هیچ کشور عضو این اتحادیه را سرزنش کنیم که ریسک‌های غیرضروری را به بازار داخلی وارد کرده است که منجر به مسائل اقتصادی شده است. ما همه در برابر این ویروس برابریم. ما امروز بیش از هر زمان دیگری به یکدیگر نیاز داریم.

این مقام اروپایی در ادامه سخنانش تصریح کرد: ما نباید اشتباه کنیم و درباره اقدامات فردی صحبت کنیم. این رویکرد تنها خطر سقوط به استدلال‌های قدیمی را ایجاد می‌کند که در بحران کرونا کمکی به ما نمی‌کند. ما باید در شرایط فعلی بدون استثناء از همه ابزارهایی که در اختیار داریم استفاده کنیم. هیچ ممنوعیتی نباید وجود داشته باشد و ما به راه حل نیاز داریم.

معاون کمیسیون اروپایی در بخش دیگری از این مطلب تصریح کرد که اقتصاد اتحادیه اروپا در یک خواب زمستانی فرو رفته است. اکنون ما باید شرایطی را ایجاد کنیم که شرکت‌ها و کارمندان با پایان یافتن روزهای سرد بتوانند دوباره شروع به کار کنند.

وی همچنین گفت که در این بحران ما نباید اهداف بلند مدت خود را از نظر دور داریم.

معاون کمیسیون اروپایی بحران فعلی را محرکی برای بخش‌های تکنولوژیک دانسته و گفت: شرکت‌های تکنولوژیک در اروپا بیشتر با هم همکاری می‌کنند. وابستگی اروپا به آمریکا در این بخش مطمئنا کاهش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درباره عواقب خواب زمستانی اقتصاد اروپا در دوران بحران کرونا هشدار داده و در عین حال گفت: اما ما در اتحادیه اروپا زیر ساخت‌ها، ابزارهای اقتصادی و به اندازه کافی افراد با تحصیلات عالی داریم و می توانیم دوباره اقتصاد را تقویت کنیم.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا اتحادیه اروپا کمیسیون اروپا خواب زمستانی بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین