Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: خیران سلامت شهرستان شیروان، برای مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا کمک های خود را اهدا کردند.

«علی آرمیده» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: خیران با اهدای کمک‌های خود، زمینه خرید دو دستگاه کمک‌ تنفسی (BIPAP) برای بیماران کرونایی و ماسک‌های مخصوص آن را فراهم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان بیان کرد: در چند روز اخیر به همت خانم دکتر ملیحه سودانه، متخصص قلب در شهرستان، ۴۲۰ میلیون ریال کمک خیران سلامت برای خرید اقلام کمکی و بهداشتی مورد نیاز بیماران کرونایی این شهرستان جمع آوری شده است.

 

آرمیده بیان داشت:  این دو دستگاه کمک تنفسی با هزینه ۲۹۰ میلیون ریال از همین محل خریداری شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر آن ۴۰۰ عدد ماسک اف اف پی ۲ برای پرستاران بخش کرونا و ۶۰ دست لباس مخصوص برای حفاظت پرستاران بخش های کرونا در بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان تهیه شده و ۱۰ عدد پالس اکسیمتری انگشتی نیز از همین محل سفارش داده شده که تا چند روز آینده وارد شهرستان خواهد شد.

 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان از شهروندان نوعدوست و خیر این شهرستان درخواست کرد که در حد توان به مجمع خیرین سلامت برای تهیه محلول ضدعفونی رایگان به منظور مقابله با ویروس کرونا و توزیع آن در محلات مختلف شهر شیروان و روستاها، کمک های خود را به شمار کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۸۹۶۲۰  به نام شورای خیرین سلامت شیروان واریز کنند.

 

وی از جمله اقلام پر مصرف برای مقابله با بیماری کرونا را انواع ماسک‌های N۹۵، سه لایه و جراحی، انواع لباس‌های حفاظتی، کفش و کلاه استاندارد، کاوِر، عینک، گان یک بار مصرف و جراحی و مواد ضد عفونی کننده و شوینده عنوان کرد.

 

وی با قدردانی از همراهی مردم که حوزه سلامت را یاری کردند، گفت: اتحاد، یکپارچگی و مشارکت در این مقطع زمانی بیش از پیش در بین مردم باید نهادینه شود.

 

آرمیده، بیشترین کمکی که مردم در این شرایط می‌توانند داشته باشند را عمل به توصیه‌های بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا خواند و تاکید کرد: این کار باعث کاهش تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها می شود که در خدمات رسانی بهتر و بیشتر به مردم موثر است.

 

شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک اهدایی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خیرین کمک های خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • باید، حول محور وحدت از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • خیران سیستانی یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال در جشن گلریزان کمک کردند
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر