Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@23:33:55 GMT

همراهی توزیع برق شیراز در تامین برق پایدار مراکز خاص

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۳۹۳۶

همراهی توزیع برق شیراز در تامین برق پایدار مراکز خاص

ایسنا/فارس مدیر برق امور سه شرکت توزیع نیروی برق شیراز تاکید کرد که این شرکت طی هفته‌های اخیر، اقدامات ویژه‌ای را حتی خارج از چارچوب وظایف اداری، با هدف تامین برق مطمئن و پایدار همه مشترکان خصوصان مشترکان مراکز خاص، اجرایی کرده است.

مولودیان، سه‌شنبه 19 فروردین به خبرنگاران گفت: طی روزهای اخیر برق نقاهتگاه بیماران مبتلا به کووید 19 در شیراز با مشکل مواجه شده بود که ماموران عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق شیراز با حضور به موقع، نسبت به شناسایی مشکل اقدام کردند و علیرغم اینکه ایراد فنی مربوط به سیم‌کشی بعد از کنتور و سیستم برقرسانی داخلی نقاهتگاه بود، مشکل را رفع و جریان برق مطمئن را برقرار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: براساس قانون، شرکت‌های توزیع برق، وظیفه تامین انرژی تا پشت کنتور مشترک را عهده‌دارند و مسئولیتی نسبت به مشکلات سیستم برقرسانی و سیم‌کشی داخلی اماکن متوجه این شرکت‌ها نیست.

مولودیان اضافه کرد: شرکت توزیع نیروی برق شیراز، همزمان با شیوع کروناویروس، در راستای تامین برق مطمئن و پایدار مشترکان خصوصا مشترکان ویژه و مراکز بهداشتی و درمانی و تولیدی و خدمات رسان در حوزه مبارزه با این بیماری، اقداماتی را در دستور کار قرار داده و اجرایی کرده است.

او با اشاره به اینکه تمام مراکز حساس و خاص مرتبط با موضوع کروناویروس، به شکل ۲۴ ساعته توسط مرکز دیسپاچینگ شرکت رصد می شود، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده، امکان تامین برق مطمئن و پایدار این مراکز و ممانعت از بروز هرگونه خاموشی ناشی از مشکلات فنی قبل از کنتور، فراهم شده است.

مدیر برق منطقه سه شیراز اعلام کرد با توجه به اینکه اکثر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در محدوده عملکرد این امور قرار دارد از همان ابتدا گروه‌های ویژه‌ای برای پایش و نظارت مستمر وضعیت تامین برق این مراکز مستقر شده‌اند و به شکل شبانه‌روزی انجام وظیفه می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس برق شیراز تامین برق برق مطمئن برق شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تامین برق پایدار حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری در استان یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • استاندار سمنان: تامین آب پایدار یکی از مشکلات اصلی استان است
  • آمادگی نیروگاه نکا برای تامین برق در فصل گرم سال
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • خدمت‌رسانی گردان نانوایان خانوک کرمان با همراهی گروه‌های خادم یاران از ۸ استان کشور در دهه کرامت
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • تأمین برق پایدار برای همه مراکز برگزاری کنکور در فارس