Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، بهمن داراب‌زاده با اشاره به اینکه صنعت برق، صنعتی استراتژیک، زیرساختی و تخصصی است، اظهار کرد: این صنعت در سال‌های گذشته موفقیت‌های بسیاری کسب کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه صنعت برق موفقیت‌های فراوانی داشته و توانسته نیازهای خود را تأمین کند، گفت: بسیاری از وابستگی‌های این صنعت در قبل از انقلاب به خارج از کشور از بین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر صنعت برق در بسیاری از زمینه‌ها به مرز خودکفایی رسیده است.

سرپرست شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به خودکفایی صنعت برق در بسیاری از بخش‌ها، افزود: شرکت برق منطقه‌ای گیلان در زمینه مدیریت مصرف طی چهار سال متوالی به عنوان شرکت برتر، الگو و نمونه در سطح کشور انتخاب شده است.

وی اجرای طرح ابتکاری «بکارگیری و استفاده از ظرفیت آزاد تجهیزات منصوبه و در حال بهره برداری و موجود شبکه» در استان گیلان را یکی دیگر از دستاوردها و موفقیت این شرکت عنوان و تصریح کرد: توانستیم با کمترین هزینه و با استفاده از امکانات و تجهیزات موجود، ظرفیت پست‌ها و خطوط را به نحوه چشمگیری افزایش دهیم. با توجه به موفقیت اجرا، این طرح در سطح کشور به عنوان یک طرح نمونه و شرکت برق منطقه‌ای گیلان به عنوان متولی تدوین دستورالعمل‌ها در این خصوص انتخاب شد.

وجود ۳۰۰۰ مگاوات انرژی بادی در منطقه جنوب گیلان

داراب زاده با اشاره به پتانسیل انرژی بادی در استان گیلان نیز گفت: استان گیلان به لحاظ برخورداری از موهبت الهی انرژی‌های نو و تجدید پذیر وضعیت بسیار مطلوبی دارد. بیش از ۳۰۰۰ مگاوات پتانسیل انرژی بادی در منطقه منجیل و مناطق اطراف آن وجود دارد که در حال حاضر ۹۲ مگاوات انرژی تجدید پذیر در گیلان در حال بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: در استان گیلان بیش از ۳۲ برابر ظرفیت منصوبه فعلی انرژی بادی، پتانسیل تولید انرژی بادی وجود دارد.

سرپرست شرکت برق منطقه‌ای گیلان در ادامه با اشاره به پتانسیل‌های انرژی خورشیدی در این استان، بیان کرد: علی رغم تصور موجود، در بخش جنوبی استان گیلان از شهر منجیل به سمت لوشان پتانسیل بسیار خوبی برای بهره گیری از نیروگاه‌های خورشیدی نیز وجود دارد. این پتانسیل مورد تأیید سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) است.

وی تأکید کرد: وجود این پتانسیل فوق العاده و فقدان ریزگردها در منطقه و تونل باد موجود در منطقه که می‌تواند نقش مؤثری در خنک کردن پنل‌های خورشیدی داشته باشد می‌تواند راندمان پنل‌های خورشیدی را افزایش و دو چندان کند.

داراب زاده با بیان اینکه پتانسیل انرژی خورشیدی استان گیلان از بسیاری از استان‌های آفتابی مانند کرمان و یزد، به مراتب بیشتر است، گفت: اگر از تمامی ظرفیت‌های استان گیلان در زمینه انرژی خورشیدی استفاده شود، استان گیلان می‌تواند قطب تولید انرژی برق از انرژی خورشیدی در کشور و حتی در منطقه غرب آسیا شود.

وی در ادامه به اقدامات شرکت برق منطقه‌ای گیلان در زمینه مقابله با ویروس کرونا نیز اشاره کرد و افزود: ضد عفونی کردن محوطه شرکت، اتاق‌ها، تعطیل کردن فعالیت استخر شنا و سالن ورزشی و سالن غذاخوری، خرید یک دستگاه تب سنج و تب سنجی همکاران و ارباب رجوع از اقدامات پیشگیرانه شرکت است.

داراب زاده با بیان اینکه فعالیت‌های صنعت برق تعطیل ناپذیر است، گفت: تأمین برق مراکز حساس مثل بیمارستان‌ها در این برهه از زمان به مراتب مهم‌تر و حساس‌تر از گذشته است و شرکت برق منطقه‌ای گیلان با تمام توان خود و با بسیج همه امکانات نسبت به تأمین انرژی برق مطمئن و پایدار این مراکز حساس و سایر مشترکین در بخش‌های صنعتی، تجاری و خانگی اقدام خواهد کرد تا هیچ دغدغه‌ای در این خصوص وجود نداشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی انرژی خورشیدی برق یزد منطقه ای شرکت برق منطقه ای گیلان پتانسیل انرژی انرژی خورشیدی انرژی بادی داراب زاده استان گیلان صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر گفت: با هدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اقلیمی با بیان اینکه با احداث و بهره برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، خاطرنشان ساخت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ١٥٥ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی یادآور شد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش از این احداث و تکمیل شده است.
مدیر کل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر در همین زمینه اضافه کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشورهای ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشورهای همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود. در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

کد خبر 6087463 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی