Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@16:54:05 GMT

از خیاطی لباس تا تولید ماسک+ فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۴۱۸۷

از خیاطی لباس تا تولید ماسک+ فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

خیاط گناوه‌ای پس از شیوع ویروس کرونا خیاطی خود را به تولید ماسک تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان گناوه، با شیوع ویروس کرونا ماسک که یکی از وسایل پیشگیری از این ویروس است به دلیل کمبود تولید و وجود دلالان و سودجویان کمیاب شد و با هزینه بسیار زیادی به دست مردم می‌رسید.

کم‌کم اقشار و اصناف مختلف، گروه‌های جهادی و بسیجی پا به عرصه تولید ماسک گذاشتند و مانند تمام بحران‌ها با همکاری و همدلی به کمک اقشار نیازمند و دیگر شهروندان شتافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه تعطیلات نوروز ۱۳۹۹ به پایان رسیده است، در تمام ایام این تعطیلات برخلاف سال‌های گذشته بیماری کرونا بسیاری از ذهنها را مشغول به خود کرد، در چنین شرایطی دوخت ماسک و سایر لوازم بهداشتی که از جمله اقلام ضروری این روزهاست، چند خیاط گناوه‌ای را وارد میدان کرد.

این روزها در مناطق مختلف استان بوشهر به ویژه شهرستان گناوه افرادی مشغول به تولید ماسک هستند و صدای چرخ خیاطی آن‌ها در کارگاه‌های تولیدی و خانگی پیام دوستی و همبستگی را زمزمه می‌کند، یکی برش می‌زند، دیگری کار زیر چرخ  را انجام می‌دهد، یکی ضدعفونی و  دیگری هم سریع ماسک‌های تولیدی را بسته‌بندی می‌کند.

با اینکه دل بسیاری به خاطر ابتلای برخی افراد به کرونا ناراحت است، اما در کارگاه‌های تولید ماسک، خستگی معنا ندارد و همه با عشق کار می‌کنند.

به این بهانه به مغازه خیاطی، خیاط گناوه‌ای سرزدیم که خیاطی خود را به تولید و دوخت ماسک تغییر داد تا سهم خود را در مهار کرونا ایفا کند.

از حیدر فاریابی مسؤول خیاطی دوزندگی جنوب (جزیره) که مشغول دوخت ماسک بود، در مورد انگیزه تغییر از دوخت لباس به ماسک بهداشتی سؤال کردم، در پاسخ گفت: اسفندماه سال ۹۸ بود که با گسترش ویروس کرونا در کشور من برای جلوگیری از گسترش ویروس مغازه خیاطی خود را تعطیل کردم. تا یک هفته ابتدایی تعطیل بودیم تا گروه جهادی پایگاه بسیج عمار یاسر اقدام به تولید ماسک کرد و من نیز چون علاقه داشتم در این اقدام خداپسندانه شرکت کنم و سهمی در این جهاد فی‌سبیل الله داشته باشم با توجه به امکانات و وسایل خیاطی که در مغازه داشتم قسمتی از کار این گروه جهادی را برعهده گرفتم.

مسؤول دوزندگی جنوب که علاوه بر کارخیاطی مسؤول باشگاه فوتبال نیز هست، افزود: پس از مدتی بازیکنان باشگاه و دیگر همسایه‌های مغازه و دوستانم نیز جهت تولید بیشتر و دوخت سریع‌تر ماسک‌ها نیز به من ملحق شدند و هر یک گوشه‌ای از برش، دوخت، بسته‌بندی و توزیع ماسک به شهروندان را برعهده گرفتند.

وی ضمن قدردانی از خیرین گناوه‌ای گفت: چند نفر از خیرین شهرستان گناوه با دیدن تولید ماسک توسط خیاطی بنده، لوازم اولیه چند هزار ماسک را فراهم کردند که به لطف خدا توانستیم پس از اتوکلاو، ضدعفونی کردن و بسته بندی بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند و مستضعف به طور کاملا رایگان تقسیم کنیم و جا دارد از این خیرین بزرگوار که در حدتوان خود و در این شرایط و وضعیت اقتصادی به کمک همشهریان خود شتافتند تشکر کنم.

وی بیان داشت: مدتی نیز با همکاری اداره فنی‌و حرفه‌ای چند هزار ماسک تولید و به آن اداره جهت توزیع بین مردم دادیم، اکنون و پس از یک‌ماه کارجهادی با توجه به اینکه مشخص نیست این ویروس تا کی ادامه پیدا کند و تداوم تولید ماسک به تعداد بالا، احتیاج به هزینه‌های بالایی دارد تصمیم گرفتیم با مشورت دوستان از امروز، با توجه به اینکه در بعضی از موارد ماسک‌های یکبار مصرف با قیمت بالایی به دست مردم می‌رسد با خرید بهترین جنس پارچه که کمتر کارگاهی می‌توان گفت در سطح استان از این نوع پارچه استفاده می‌کند و این پارچه به دلیل الیاف به کار رفته در آن آبگریز، قابل شست‌وشو و چندبار مصرف است ماسک با کیفیت و تیراژ بالا با کمک دوستان، تولید و با قیمت بسیار ارزان که تنها هزینه اولیه خرید و تداوم تولید این نوع ماسک است، به دست مردم نیازمند جهت پیشگیری از ویروس کرونا برسانیم که البته در صورت مشارکت خیرین آمادگی داریم تا ماسک‌ها را رایگان بین مردم توزیع کنیم.


فاریابی گفت: با توجه به اعلام آمادگی دیگر دوستان بنده، آمادگی دوخت با کیفیت‌ترین ماسک و توزیع آن در سطح استان و کشور را داریم و امیدوارم فرمانداری، فنی وحرفه‌ای، اداره بهداشت، داروخانه‌ها و خیرین جهت خرید و توزیع این ماسک‌های تولید شده همکاری کنند تا بتوانیم در شرایطی که بعضی از سودجویان ماسک‌هایی با پارچه‌های ضعیف را با قیمت گزاف به مردم تحمیل می‌کنند بتوانیم این ماسک‌های باکیفیت را پس از ضدعفونی و اتوکلاو، بسته‌بندی و به قیمت مصوب دولتی به مردم نیازمندی که در این شرایط از وضع مالی چندان مساعدی برخوردار نیستند، برسانیم و قدم خیری در این راه درحد توان خود برداریم.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید ماسک ویروس کرونا لباس گناوه ویروس کرونا تولید ماسک بسته بندی گناوه ای ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • اصناف و بازاریان لباس‌هایی با پوشش مناسب در اختیار مردم قرار دهند
  • پارلمان استرالیا ایلان ماسک را یک گاوچران خودشیفته توصیف کرد!