Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوآوی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در جهان فناوری، برنامه‌های ویژه‌ای برای استفاده از تکنولوژی‌ و ابزارهای پیشرفته در مبارزه با ویروس کرونا دارد. مدیران این برند تصمیم گرفته‌اند، ابزارهای تشخیصی پیشرفته خود که بر پایه هوش‌مصنوعی فعالیت می‌کنند را در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خارج از کشور چین نیز قرار دهند تا مبارزه با این ویروس به صورت هوشمند و با دقت بالاتری ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فناوری‌ها شامل هوش‌مصنوعی، بینایی‌کامپیوتری، قابلیت شناسایی تصویر و البته پلتفرم‌های ابری می‌شود.

مهمترین سلاح هوآوی برای مبارزه با ویروس COVID-19، سرویس ابری این شرکت یا همان Huawei Cloud است. سرویس محاسباتی ابری هوآوی از ابزارهایی است که در اختیار کادر درمانی بیمارستان‌‌ها قرار خواهد گرفت. هم‌اکنون بیمارستان‌ها، مراکز پزشکی و درمانی فیلیپین سرویس‌های مجهز به هوش‌مصنوعی را در اختیار دارند. این پروژه با همکاری شرکت Huiying Medical Technology اجرا شده است. 

در فاز اول، ابزار تشخیصی هوآوی در بیمارستان «باگویو» (Baguio) کشور فیلیپین استفاده می‌شود و در فاز بعدی، بیمارستانی در اکوادور هم به این فناوری مجهز خواهد شد تا فرایند تشخیص مبتلایان به ویروس کرونا و درمان آنها با دقت‌ بالاتری ادامه یابد. برای نصب و بهره‌برداری از این تجهیزات مدرن در بیمارستان‌ها تنها به ۱۴ ساعت زمان نیاز است. پس از اجرای این طرح، ده‌ها کشور دیگر جهان نیز خواستار استفاده از Huawei Cloud شده‌اند تا بتوانند در زمینه مقابله با ویروس کرونا از آن بهره‌ ببرند. 

با استفاده از این فناوری پزشکان می‌توانند بیماران آلوده‌شده را با استفاده از اسکن CT شناسایی کنند. بنا بر گزارش‌های منتشر شده، به کمک این سیستم جدید که مجهز به هوش مصنوعی است می‌توان دقت نتایج را تا نرخ 98 درصد افزایش داد.

علاوه بر خود بیماری، به کمک این فناوری جدید پزشکان می‌توانند مرحله‌ای از بیماری که بیمار در آن قرار دارد را نیز تشخیص دهند. این جزئیات دقیق به تیم پزشکی کمک می‌کند تا راهکار درمانی بهتر و مناسب‌تری برای بیمار انتخاب کنند. همچنین امکان رهگیری میزان پیشرفت بیماری یا بررسی میزان پاسخگویی بدن بیمار به راهکارها و داروهای استفاده شده نیز وجود دارد.

سیستم جدید از بینایی‌کامپیوتری و فناوری‌های پردازش تصویر برای ارزیابی وضعیت ریه‌های فرد بیمار استفاده می‌کند. انتظار می‌رود ابزار هوش مصنوعی هوآوی بتواند روند تشخیص و درمان بیماری کرونا را تسریع کند.

منبع: الف

کلیدواژه: هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • جادوی ویرایش تصاویر؛ قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید فتوشاپ معرفی شد
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد
  • چالش داده‌ها در عصر ابزارهای پوشیدنی/ هوش مصنوعی زمین بازی را تغییر می‌دهد
  • هیچ فناوری بدون مبنای هستی‌شناسانه نیست
  • دیوارنگاره‌ها به تابلوی گفتمان انقلاب اسلامی تبدیل شدند
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی