Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، این هفته در طرح «سه شنبه ها با پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی» خبرگزاری مهر، کارشناس این مرکز درباره این سوال مخاطبان که به چه دلیل قرائت زیارت عاشورا برای درمان بیماری ها (به ویژه در دوران کنونی شیوع کرونا در کشور) و برای رفع غمها توسط بزرگان دینی و علما سفارش می شود و اینکه آیا رفع مشکلات با خواندن این زیارت در روایات داری سند معتبر هست، توضیحاتی ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثم یاسا در این ارتباط در گفت و گو با خبرنگارمهر، با توجه بر سفارش ائمه اطهار به خواندن زیارت امام حسین (ع) (زیارت عاشورا) برای درمان بیماری‌ها و رفع مشکلات و غم‌ها اظهار داشت: به یقین یکی از راههای ایجاد ارتباط با هر یک از ائمه هدی زیارت آن بزرگواران از نزدیک یا دور است و در ضمن آن زیارت می‌توان به ذکر حوائج مشروع خود از جمله شفای بیماری پرداخت و آن معصوم را واسطه بین خود و خدا قرار داد و طلب شفاعت نمود.

تاکید ویژه ائمه بر مداومت بر خواندن زیارت عاشورا

وی با اشاره به تاکید بر قرائت زیارت عاشورا در روایات مختلف تاکید کرد: در روایات نسبت به مداومت بر خواندن زیارت عاشورا تاکید خاصی شده و آثارو برکات بسیاری برای آن ذکر شده است.

کارشناس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) در این ارتباط بیان داشت: در این روایت امام صادق (ع) خطاب به صفوان می فرماید که زیارت عاشورا را بخوان و بر آن مواظبت کن، به درستی که من چند خیر را برای خواننده آن تضمین می کنم، اول زیارتش قبول شود، دوم سعی و کوشش او مشکور باشد، سوم حاجات او هرچه باشد از طرف خداوند بزرگ برآورده شود و ناامید از درگاه او برنگردد زیرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد.

خواندن زیارت عاشورا به قصد شفای مریض و رسیدن به حاجت مفید و موثر

وی با تاکید بر این مطلب که خواندن زیارت عاشورا به قصد شفای مریض و رسیدن به حاجت مفید و موثر است، ابراز داشت: یکی از روش های ختم زیارت عاشورا برای رفع حوائج مانند شفای مریض، چله زیارت عاشورایی است که مرحوم آیت‌الله میرزا عبدالکریم حق‌شناس آن را توصیه نموده اند و با جستجویی ساده در اینترنت خواهید توانست دستورالعمل ایشان را به دست بیاورید.

یاسا با تصریح بر این نکته مهم که در کنار زیارت امام حسین (ع)، استفاده از تربت قبر شریف ایشان برای شفا یافتن بسیار مورد تاکید است، ابراز داشت: پیامبر اکرم (ص) در این ارتباط می‌فرمایند که بدانید که اجابت دعا، زیر گنبد حرم او (امام حسین (ع)) و شفاء در تربت او قرار داده شده است.

آداب استفاده از تربت امام حسین (ع)

وی با اشاره به اینکه آداب استفاده از تربت در کتاب آثار و برکات تربت امام حسین (ع) نوشته سیدحسن سیدی و مفاتیح الجنان نقل شده است، بیان داشت: در این ارتباط باید دقت کنیم که فرد باید اعتقاد به شفاء بودن تربت داشته باشد، و به قصد شفا تربت را بخورد؛ تربت را با وضو بردارد و آن را سبک نشمارد و در ظروف یا مکان های نامناسب نگذارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا امام حسین امام صادق پیامبر اکرم درمان بیماری عاشورا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خواندن زیارت عاشورا امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد (ع) قرائت می‌کردند
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد(ع) قرائت می کردند
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • جواز توسل و زیارت قبور برگزیدگان در قرآن و روایات شیعه و سنی
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم