Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی طرح فاصله‌گذاری هوشمند و آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در ۵ استان در گفت‌وگوی ویدیو کنفرانسی رئیس‌جمهور مورد بررسی قرار گرفت. ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، روز سه شنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری ضمن گفتگو با استانداران، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی این استان‌ها و مسئولان برخی مراکز درمانی و تولیدی در این مناطق، در جریان آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا و چگونگی مقابله با این بیماری و روند درمان بیماران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور همچنین در این ارتباط تصویری با شماری از پزشکان و پرستاران بیمارستان‌های ولی‌عصر(عج) بیرجند در استان خراسان جنوبی و شهید مصطفی خمینی در ایلام، نیز گفتگو و روند ارائه خدمات بهداشتی و بستری، درمان و ترخیص بیماران مبتلا به کرونا و کمبودها و نیازمندی‌های این مراکز را برای ارائه خدمات بهتر به مردم بررسی کرد.

حجت‌الاسلام روحانی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان خراسان شمالی با مدیر و برخی کارگران شرکت پاک‌شیمی اترک در زمینه تولید انواع محلول‌های ضدعفونی وچگونگی تأمین حفاظت و امنیت کارگران، برای جلوگیری از ابتلاء آنها به بیماری گفتگوکرد.

وی همچنین در گفتگو با مدیر عامل سایت طرح ملی فناوری سامانه پرتودهی گاما در استان چهارمحال بختیاری که به منظور استریلیزه ماسک و تجهیزات پزشکی و محصولات کشاورزی در منطقه اقتصادی شهرکرد فعالیت می‌کند با روند فعالیت این مجموعه آشنا و از تلاش‌های انجام شده در این مرکز و سایر سایت‌هایی که با رعایت اصول بهداشتی در راستای کمک به بخش بهداشت و درمان تلاش می‌کنند قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور در این ارتباط‌های ویدئو کنفرانسی با اشاره به اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند و آغاز بکار مشاغل کم‌ریسک از 23 فروردین براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، خطاب به استانداران و مسئولان بهداشت و درمان استان‌ها، گفت: بازگشایی تدریجی مشاغل باید با دقت و رعایت کامل تمام دستورالعمل‌ها و اصول بهداشتی انجام شود، چرا که اگر اصول بهداشتی به خوبی مراعات نشود ممکن است این اقدام نه تنها مفید نبوده، بلکه خطرناک هم باشد.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به اینکه  نباید تصور شود که این بیماری و گسترش آن به پایان رسیده است، افزود: مردم، کسبه و کارمندانی که از 23 فروردین سر کار می‌روند، باید اصول بهداشتی را با دقت وحساسیت رعایت کنند و مطمئناً مراقبت فردی بهترین راه برای جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه موفقیت اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند مبتنی بر رعایت اصول از سوی مردم است، خاطر نشان کرد: مسئولان و دستگاه‌های ذیربط در زمینه آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم بویژه صدا و سیما هم باید با در نظر گرفتن برنامه‌های مناسب، اصول و نکات بهداشتی مدنظر از سوی بخش بهداشت و درمان را برای مردم توضیح دهند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اعلام آمادگی استانداران برای اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان‌ها و ایجاد شرایط مناسب برای تحقق این کار، گفت: می‌خواهیم هم مردم از زندگی اجتماعی و کسب و کار خود دور نمانند و هم روندی که بخش بهداشت و درمان برای توقف ابتلا وشیوع کرونا در کشور داشته، دچار آسیب نشود.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: هنوز این بیماری پیش روی ما قرار دارد و مشخص نیست که تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و لذا باید تلاش کنیم تا توأم با حفظ سلامت مردم بتوانیم شرایط را برای تأمین زندگی آنان نیز فراهم کنیم.

وی در این ارتباط ویدئو کنفرانسی در پاسخ به درخواست استانداران درزمینه اعمال حساسیت بیشتر درامر بازگشایی مدارس  تا زمانی که اطمینان از شرایط حاصل نشده، گفت: در بخش آموزش هیچ عجله‌ای برای راه‌اندازی مدارس و دانشگاه‌ها وجود ندارد، ضمن اینکه باید شرایط برای بازگشایی مدارس به گونه‌ای باشد که هم از اجرای کامل دستورالعمل‌های بهداشتی اطمینان داشته باشیم و هم بتوانیم دغدغه خانواده‌ها را در این راستا از بین ببریم.

دکتر محمودی‌راد رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) بیرجند ضمن ارائه گزارشی از روند شیوع بیماری و ارائه خدمات درمانی به بیماران در این مرکز درمانی نیازها وکاستی‌ها در امر تجهیزات بهداشتی را برای کادر درمانی و تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاهی بیان کرد.

آقای محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی نیز با قدردانی از توجه دولت به وضعیت معیشتی مردم در دوره شیوع بیماری کرونا، گزارشی از وضعیت استان در مواجهه با بیماری کرونا، چگونگی ترددها و حضور مسافران در ایام نوروز در این استان و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های دولت در این استان ارائه کرد.

وی در پاسخ به سوال رئیس‌جمهور درباره چگونگی توجه مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اظهار داشت: خوشبختانه همراهی و همکاری بسیار خوبی از سوی مردم با کمک دستگاه‌های مختلف بویژه صدا و سیما با پخش برنامه‌های آموزشی مناسب در این استان داشته‌ایم و به واسطه همین همراهی و رعایت توصیه‌های بهداشتی، کمترین آسیب به کسب و کار مردم وارد آمده و آماده اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در این استان هستیم.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به گزارش استاندار خراسان جنوبی درباره وضعیت مرزها و اینکه تبادل کالا در مرز مشترک با افغانستان در حال انجام است، گفت: باید در مرزها نیز پروتکل‌های بهداشتی با دقت رعایت شود و اگر برادران و خواهران افغانی در ایران به کرونا مبتلا شده‌اند، براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درمان آنان به صورت رایگان انجام شود. چرا که ما و همسایگان‌مان بهم پیوسته‌ایم و باید در این شرایط یکدیگر را یاری کنیم.

دکتر دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان جنوبی نیز در این ارتباط گزارشی از وضعیت گسترش بیماری کرونا در این استان، میزان امکانات در مراکز بهداشتی و درمانی و وضعیت کادر درمانی، پرستاری و تخت بستری در بیمارستان‌های استان ارایه کرد.

آقای محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی و دکتر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز در ارتباط ویدئو کنفرانس با رئیس جمهور گزارشی از وضعیت استان در زمینه اجرای مصوبات و سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، اجرای پروتکل‌های بهداشتی در بخش‌های مختلف، چگونگی همراهی مردم با مسئولان در زمینه رعایت اصول و توصیه‌های بهداشتی، اجرای طرح‌های دولت در بخش‌های گوناگون، چگونگی ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران مبتلا و وضعیت، پرستاران، پزشکان و کادر درمانی در خراسان شمالی ارائه کردند.

رئیس‌جمهور اقدامات انجام شده در خراسان شمالی و آمارهای ارایه شده از سوی مسئولان در مقابله با گسترش این بیماری را امیدوارکننده دانست و از تلاش‌های همه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و توجه مردم به رعایت اصول و توصیه‌های بهداشتی در این استان تقدیر کرد.

حجت‌الاسلام روحانی همچنین پس از گفتگو با غلامی مدیرعامل شرکت پاک شیمی اترک که در زمینه تولید انواع محلول‌های ضدعفونی فعالیت می‌کند و نیز یکی از کارکنان این واحد تولیدی درباره چگونگی شرایط کار و ساعت‌های کاری، بر ضرورت رعایت پروتکل‌ها و اهمیت سلامت کارگران و کارکنان در واحدهای تولیدی بویژه آن واحدهایی که در زمینه تولید مواد بهداشتی و ضدعفونی تلاش می‌کنند، تأکید کرد.

قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و دکتر کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز در ارتباط ویدئوکنفرانسی رئیس‌جمهور ضمن بیان گزارشی از وضعیت این استان در مقابله با کرونا و اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و مشکلات پیش رو در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم پرداختند.

درگزارش‌های استانداران و همچنین مقامات بهداشتی استان‌های خراسان وشمالی، ایلام، کهگیلویه وبویر احمد و چهارمحال وبختیاری ازهمکاری بسیار خوب مردم این استان‌ها و ماندن درخانه بویژه در روز طبیعت و رعایت فاصله اجتماعی قدردانی کردند وآن را از نشانه های اعتماد مردم به نظام و دولت خدمتگزار خواندند.

تکمیل می‌شود...

انتهای پیام/

R1531/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا دولت دوازدهم رئیس جمهور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا دولت دوازدهم رئیس جمهور ویروس کرونا دولت دوازدهم رئیس جمهور اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند ستاد ملی مقابله با کرونا حجت الاسلام روحانی گزارشی از وضعیت ارتباط ویدئو ویدئو کنفرانسی بهداشت و درمان اصول بهداشتی بیماری کرونا خراسان شمالی خراسان جنوبی شیوع بیماری ارائه خدمات کادر درمانی رئیس جمهور علوم پزشکی رعایت اصول پروتکل ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.   محمد علی نعمت‌نژاد افزود: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهر امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.   نعمت نژاد گفت: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.   او افزود: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.   خراسان رضوی هفت درصد گستره کشور را داراست که ۷۶ درصد آن خشک و بقیه دارای اقلیم نیمه خشک است، ۳۷ حوضه آبریز در خراسان رضوی وجود دارد که به دلیل برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، این آبخوانها دچار افت شدید شده و ۳۴ محدوده از ۳۷ محدوده در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • پلیس به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات هنجاری و ارزشی نیست/ طرح نور هوشمند می‌شود
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا