Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: اگر برادران و خواهران افغانی در ایران به کرونا مبتلا شده‌اند، براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درمان آنان به صورت رایگان انجام شود چرا که ما و همسایگان‌مان بهم پیوسته‌ایم و باید در این شرایط یکدیگر را یاری کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری ضمن گفتگو با استانداران، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی این استان‌ها و مسئولان برخی مراکز درمانی و تولیدی در این مناطق، در جریان آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا و چگونگی مقابله با این بیماری و روند درمان بیماران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی همچنین در این ارتباط تصویری با شماری از پزشکان و پرستاران بیمارستان‌های ولی‌عصر(عج) بیرجند دراستان خراسان جنوبی و شهید مصطفی خمینی در ایلام، نیز گفتگو و روند ارایه خدمات بهداشتی و بستری، درمان و ترخیص بیماران مبتلا به کرونا و کمبودها و نیازمندی‌های این مراکز را برای ارایه خدمات بهتر به مردم بررسی کرد.

رئیس جمهور در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان خراسان شمالی با مدیر و برخی کارگران شرکت پاک‌شیمی اترک در زمینه تولید انواع محلول‌های ضدعفونی وچگونگی تأمین حفاظت و امنیت کارگران، برای جلوگیری از ابتلاء آنها به بیماری گفتگوکرد

روحانی همچنین در گفتگو با مدیر عامل سایت طرح ملی فناوری سامانه پرتودهی گاما در استان چهارمحال بختیاری که به منظور استریلیزه ماسک و تجهیزات پزشکی و محصولات کشاورزی در منطقه اقتصادی شهرکرد فعالیت می‌کند با روند فعالیت این مجموعه آشنا و از تلاش‌های انجام شده در این مرکز و سایر سایت‌هایی که با رعایت اصول بهداشتی در راستای کمک به بخش بهداشت و درمان تلاش می‌کنند قدردانی کرد.

روحانی در این ارتباط‌های ویدئو کنفرانسی با اشاره به اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند و آغاز بکار مشاغل کم‌ریسک از 23 فروردین براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، خطاب به استانداران و مسئولان بهداشت و درمان استان‌ها، گفت: بازگشایی تدریجی مشاغل باید با دقت و رعایت کامل تمام دستورالعمل ها و اصول بهداشتی انجام شود، چرا که اگر اصول بهداشتی به خوبی مراعات نشود ممکن است این اقدام نه تنها مفید نبوده، بلکه خطرناک هم باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه  نباید تصور شود که این بیماری و گسترش آن به پایان رسیده است، افزود: مردم، کسبه و کارمندانی که از 23 فروردین سر کار می‌روند، باید اصول بهداشتی را با دقت وحساسیت رعایت کنند و مطمئناً مراقبت فردی بهترین راه برای جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری خواهد بود.

روحانی با تأکید بر اینکه موفقیت اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند مبتنی بر رعایت اصول از سوی مردم است، خاطر نشان کرد: مسئولان و دستگاه‌های ذیربط در زمینه آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم بویژه صدا و سیما هم باید با در نظر گرفتن برنامه‌های مناسب، اصول و نکات بهداشتی مدنظر از سوی بخش بهداشت و درمان را برای مردم توضیح دهند.

رئیس جمهور با اشاره به اعلام آمادگی استانداران برای اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان‌ها و ایجاد شرایط مناسب برای تحقق این کار، گفت: می‌خواهیم هم مردم از زندگی اجتماعی و کسب و کار خود دور نمانند و هم روندی که بخش بهداشت و درمان برای توقف ابتلا وشیوع کرونا در کشور داشته، دچار آسیب نشود.

روحانی افزود: هنوز این بیماری پیش روی ما قرار دارد و مشخص نیست که تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و لذا باید تلاش کنیم تا توأم با حفظ سلامت مردم بتوانیم شرایط را برای تأمین زندگی آنان نیز فراهم کنیم.

رئیس جمهور در این ارتباط ویدئو کنفرانسی در پاسخ به درخواست استانداران درزمینه اعمال حساسیت بیشتر درامر بازگشایی مدارس  تا زمانی که اطمینان از شرایط حاصل نشده، گفت: در بخش آموزش هیچ عجله‌ای برای راه‌اندازی مدارس و دانشگاه‌ها وجود ندارد، ضمن اینکه باید شرایط برای بازگشایی مدارس به گونه‌ای باشد که هم از اجرای کامل دستورالعمل های بهداشتی اطمینان داشته باشیم و هم بتوانیم دغدغه خانواده‌ها را در این راستا از بین ببریم.

محمودی‌راد رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) بیرجند ضمن ارایه گزارشی از روند شیوع بیماری و ارایه خدمات درمانی به بیماران در این مرکز درمانی نیازها وکاستی ها در امر تجهیزات بهداشتی را برای کادر درمانی و تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاهی بیان کرد.

محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی نیز با قدردانی از توجه دولت به وضعیت معیشتی مردم در دوره شیوع بیماری کرونا، گزارشی از وضعیت استان در مواجهه با بیماری کرونا، چگونگی ترددها و حضور مسافران در ایام نوروز در این استان و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های دولت در این استان ارایه کرد.

وی در پاسخ به سوال رئیس جمهور درباره چگونگی توجه مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اظهار داشت: خوشبختانه همراهی و همکاری بسیار خوبی از سوی مردم با کمک دستگاه‌های مختلف بویژه صدا و سیما با پخش برنامه‌های آموزشی مناسب در این استان داشته‌ایم و به واسطه همین همراهی و رعایت توصیه‌های بهداشتی، کمترین آسیب به کسب و کار مردم وارد آمده و آماده اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در این استان هستیم.

روحانی با اشاره به گزارش استاندار خراسان جنوبی درباره وضعیت مرزها و اینکه تبادل کالا در مرز مشترک با افغانستان در حال انجام است، گفت: باید در مرزها نیز پروتکل‌های بهداشتی با دقت رعایت شود و اگر برادران و خواهران افغانی در ایران به کرونا مبتلا شده‌اند، براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درمان آنان به صورت رایگان انجام شود. چرا که ما و همسایگان‌مان بهم پیوسته‌ایم و باید در این شرایط یکدیگر را یاری کنیم.

دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان جنوبی نیز در این ارتباط گزارشی از وضعیت گسترش بیماری کرونا در این استان، میزان امکانات در مراکز بهداشتی و درمانی و وضعیت کادر درمانی، پرستاری و تخت بستری در بیمارستان‌های استان ارایه کرد.

محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی و هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز در ارتباط ویدئو کنفرانس با رئیس جمهور گزارشی از وضعیت استان در زمینه اجرای مصوبات و سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، اجرای پروتکل‌های بهداشتی در بخش‌های مختلف، چگونگی همراهی مردم با مسئولان در زمینه رعایت اصول و توصیه‌های بهداشتی، اجرای طرح‌های دولت در بخش‌های گوناگون، چگونگی ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران مبتلا و وضعیت، پرستاران، پزشکان و کادر درمانی در خراسان شمالی ارایه کردند.

رئیس جمهور اقدامات انجام شده در خراسان شمالی و آمارهای ارایه شده از سوی مسئولان در مقابله با گسترش این بیماری را امیدوارکننده دانست و از تلاش‌های همه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و توجه مردم به رعایت اصول و توصیه‌های بهداشتی در این استان تقدیر کرد.

روحانی همچنین پس از گفتگو با غلامی مدیرعامل شرکت پاک شیمی اترک که در زمینه تولید انواع محلول‌های ضدعفونی فعالیت می‌کند و نیز یکی از کارکنان این واحد تولیدی درباره چگونگی شرایط کار و ساعت‌های کاری، بر ضرورت رعایت پروتکل‌ها و اهمیت سلامت کارگران و کارکنان در واحدهای تولیدی بویژه آن واحدهایی که در زمینه تولید مواد بهداشتی و ضدعفونی تلاش می‌کنند، تأکید کرد.

قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز در ارتباط ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور ضمن بیان گزارشی از وضعیت این استان در مقابله با کرونا و اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و مشکلات پیش رو در زمینه ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم پرداختند.

درگزارش های استانداران وهمچنین مقامات بهداشتی استان های خراسان وشمالی ، ایلام، کهگیلویه وبویر احمد و چهارمحال وبختیاری  ازهمکاری بسیار خوب مردم این استان ها و ماندن درخانه بویژه در روز طبیعت و رعایت فاصله اجتماعی قدردانی کردند وآن را از نشانه های اعتماد مردم به نظام و دولت خدمتگزار خواندند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روحانی درمان رئیس جمهور خراسان جنوبی اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند ستاد ملی مقابله با کرونا ارتباط ویدئو گزارشی از وضعیت ویدئو کنفرانسی بهداشت و درمان خراسان شمالی خراسان جنوبی اصول بهداشتی بیماری کرونا ارایه خدمات کادر درمانی علوم پزشکی رئیس جمهور رعایت اصول پروتکل ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است