Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رییس سازمان انرژی اتمی کشور در پیامی به مناسبت فراسیدن روز ملی فناوری هسته‌ای تاکید کرد: با افتخار اعلام می کنم که ۱۲۲ دستاوردِ جدیدِ این سازمان در طول یکسال گذشته که رهاورد کوشش‌های خستگی‌ناپذیرِ خیل عظیمی از پژوهشگران و محققانِ سازمان انرژی اتمی ایران می‌باشد، نوید بخش آغاز فصلی جدید در توسعة همه جانبه فعالیت‌های غرورآفرینِ سازمان انرژی اتمی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، در متن پیام علی اکبر صالحی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران آمده است: در این ایّام پر مخاطره و به رغم مبارزة سلحشورانۀ شیرزنان و دلاورمردان حوزة سلامت جهت کاستن از درد و رنج بیماران و نیازمندان، ضمن ابراز همدردی با بازماندگانِ جانباختگان و آسیب دیدگان سوانح و حوادث اخیر، بر خود فرض می‌دانم تا بدین‌وسیله فرا رسیدنِ بیستم فروردین ماه، روز ملّی فنّاوری هسته‌ای را که امسال با لیله‌القدرِ میلادِ فرخندة جانِ جهان و قطب عالمِ امکان، حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه) مقارن گشته است، گرامی بدارم و از تلاش مستمر و در خور تحسینِ یکایک اعضای خانوادة بزرگ و افتخارآفرین صنعت هسته‌ای کشور قدردانی کنم.

صالی در این پیام تاکید کرد: لازم می‌دانم تا با افتخار اعلام نمایم که ۱۲۲ دستاوردِ جدیدِ این سازمان در طول یکسال گذشته که رهاورد کوشش‌های خستگی‌ناپذیرِ خیل عظیمی از پژوهشگران و محققانِ سازمان انرژی اتمی ایران می‌باشد، نوید بخش آغاز فصلی جدید در توسعة همه جانبه فعالیت‌های غرورآفرینِ سازمان انرژی اتمی ایران است.

در ادامه پیام رییس سازمان انرژی اتمی آمده است: در این میان، به طور اجمالی به استحضار می رساند که گسترشِ بیش از پیش تولیدات و خدماتِ مربوط به بخش پزشکی هسته‌ای و تأمین نیازهای دارویی مراکز درمانی و بهداشتی کشور در حجم گسترده و فراگیر و با سرعتی قابل قبول در حال انجام می‌باشد.

وی در این پیام افزود: بدیهی است در شرایط خطیرِ کنونی که ایران اسلامی تحت تأثیرِ تحریم‌های ظالمانة استکبار جهانی قرار گرفته است، تأمین نیازهای جامعة پزشکی کشور به عنوان وظیفه‌ای ملّی و اخلاقی تلقّی شده و برای ما از اهمیّت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. همچنین پیشبردِ اهدافِ کلانِ تعیین شده در بخش چرخة سوخت هسته‌ای - از جمله گسترشِ فعالیت‌های مربوط به اکتشاف و استخراجِ مواد اولیة صنعت هسته ای، شتاب بخشیدن به فعالیت‌های بخش تحقیق و توسعه و غنی سازی اورانیوم - و نیز پیشرفتِ برنامة احداث واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه‌ اتمی بوشهر و توسعة فنّاوری‌های نوین هسته‌ای با جدیّت و همّتِ مضاعف دنبال می‌شود.

صالحی در این پیام تاکید کرد: نوسازی و تکمیل راکتور آب سنگین خنداب(اراک) براساس مفاد مندرج در برنامة جامع اقدام مشترک (برجام) در حال انجام می باشد. لازم به توضیح است که تلاشگران صنعت هسته‌ای با عطف توجّه به چشم‌اندازِ ترسیم شده از سوی رهبر فرزانۀ انقلاب اسلامی (مدظلّه العالی) و تدابیر رییس جمهوری، توسعة روزافزونِ دستاوردهای این صنعت راهبردی را با تمام توان و در حوزه های مختلف در دستور کار قرار داده‌اند.

در پیام رییس سازمان انرژی اتمی آمده است: براساس برنامه ریزی انجام شده، اقدامات مقتضی جهت برگزاری مراسم با شکوه روز ملّی فنّاوریِ هسته‌ای همچون سالهای گذشته با حضور دکتر روحانی، ریاست جمهوری و سایر میهمانان داخلی و خارجی از جمله مقاماتِ کشوری و لشکریِ جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرفت تا همزمان با افتتاح نمایشگاه دستاوردهای این سازمان، آیینِ رونمایی از گزیده‌ای از دستاوردهای جدید در محضر ریاست جمهوری برگزار شود، امّا به واسطة شیوع ویروس کووید ۱۹ و به منظور ممانعت از بروز مخاطرات احتمالی و براساس تأکیدات و مقررّاتِ وضع شده از سوی ستاد ملّی مبارزه با کرونا، تقدیر با تدبیرِ ما همراه نشد و پس از کسبِ تکلیف از دکتر روحانی، مقرّر شد تا جشن این روز ملّی، در فرصت و فضایی مناسب برگزارشود.

وی ابراز امیدواری کرد در پرتو الطاف خداوندی و در سایة عنایات و توجّهات خاصّه حضرت ولی عصر (عج) در کوتاهترین زمان ممکن، شرایط مناسب برای ارائة مستقیم دستاوردها و تشریح جزئیات آن به پیشگاه عموم مردم شریف کشورمان فراهم آید. امّا در حال حاضر، این سازمان در نظر دارد تا از طریق همکاری و همراهی همدلانة رسانه‌ها و وسائط ارتباط جمعی کشور، نسبت به اطلاع‌رسانی در خصوص این دستاوردها اقدام نماید.

صالحی در این پیام تاکید کرد: یقین دارم که در سایة اتحّاد، همیاری و همدلیِ آحاد ملّت بزرگ ایران و از رهگذر مدیریت هوشمندانۀ مسئولان نظام مقدّس اسلامی به ویژه مدیران ارشد حوزة سلامت و به برکتِ جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های فراموش ناشدنیِ مدافعان حریم سلامت، این روزگارِ محنت و مرارت خواهد گذشت و ملّت بزرگ ایران با سربلندی و موفقیّت این آزمونِ دشوار را پشت سر نهاده و به ساحل صحّت و سعادتِ روزافزون قدم خواهد نهاد.

رییس سازمان انرژی اتمی در پایان نوشت: 

رسید مژده که ایّام غم نخواهد مانـــد                    

چُنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند

براین رواقِ زبرجد نوشته اند به  زر                    

که جز نکویی اهل کَرَم نخواهد مانــد

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا سازمان انرژی اتمی علی اکبر صالحی کرونا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان انرژی اتمی ایران رییس سازمان انرژی اتمی هسته ای روز مل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۶۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در پاسخ به پرسشی درباره ادعاهای رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه ایران چند هفته تا دستیابی به اورانیوم با غنای لازم برای تولید سلام هسته ای فاصله دارد، گفت: ما از تلاش های گسترده آژانس بین المللی انرژی اتمی برای تعامل با ایران در مورد مسائل دیرینه مربوط به تعهدات پادمانی ایران قدردانی می کنیم.

این مقام وزارت خارجه آمریکا افزود: ما به حمایت از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تلاش‌هایشان ادامه خواهیم داد. ما همچنین به مشورت نزدیک با تروئیکای اروپا و سایر شرکا در این مورد ادامه خواهیم داد.

پاتل تصریح کرد: رئیس جمهور آمریکا به وضوح گفته است که ما تمام تلاش خود را می کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که ایران به سلاح هسته ای دست پیدا نمی کند. اما ارزیابی‌ای درباره اظهارات گروسی ندارم که ارائه کنم.

وی بار دیگر گفت: اما مطمئناً از تلاش‌های او (گروسی) برای تعامل با حکومت ایران در رابطه با تعهدات پادمانی آنها قدردانی می‌کنیم.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تازگی در گفتگو با شبکه آلمانی دوویچه وله با تکرار ادعاهای سیاسی و تحریک‌آمیز درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان مدعی شد که ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی، چند هفته فاصله دارد.

رافائل گروسی در گفت‌وگو با دویچه‌وله افزود: این بدان معنا نیست که ایران در این مدت زمان، سلاح هسته‌ای خواهد داشت. هرچند غنی‌سازی اورانیوم در سطح بالا مایه نگرانی است، اما نمی‌توان به این نتیجه مستقیم رسید که ایران دارای سلاح هسته‌ای است. "یک کلاهک هسته‌ای فعال، به چیزهای دیگری به‌غیر از تولید مواد شکافت پذیر نیاز دارد."

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی تصریح کرد: همچنین به تدابیر جبرانی ایران تحت برجام اشاره و ادعای کاهش دسترسی‌های آژانس به مراکز اتمی ایران را تکرار کرد. وی مدعی شد: «من بارها به همتایان ایرانی خود گفته‌ام که ما دسترسی و دید لازم را که به اعتقاد من باید ضروری باشد، نداریم و این مساله باعث گمانه‌زنی (درباره برنامه اتمی ایران) می‌شود.»

او مدعی شد: "وقتی همه اینها را کنار هم می گذارید، مطمئناً با علامت سوال های زیادی روبرو می شوید." گروسی همچنین با تکرار ادعاهای سیاسی پادمانی درباره فعالیت‌های اتمی کشورمان افزود که این مساله محور مذاکرات وی با مقام های ایران است.

گروسی نزدیک به پنج سال است که ادعاهایی را به واسطه اطلاعات و ادعاهای غیرمستند علیه برنامه هسته‌ای کشورمان مطرح می‌کند. این ادعاها ریشه در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی دارد که با هدف امنیتی سازی پرونده هسته‌ای ایران در اختیار رسانه‌ها و مقامات آژانس قرار می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای مطرح شده همواره تاکید کرده است که تعهدات کشورها در حوزه پادمان نامحدود نیست؛ با این حال اسفند گذشته در جریان سفر دو روزه رافائل گروسی مدیرکل آژانس به تهران، به صورت داوطلبانه با فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت بیشتر بازرسان این سازمان، در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران) موافقت کرد.

در پی این توافق (موسوم به بیانیه ۴ مارس) جلساتی در سطح کارشناسی برگزار شد و با تعاملات انجام شده از ابتدای سال جاری تاکنون، ایران و آژانس پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در ارتقاء همکاری‌های خود طبق بیانیه مشترک اسفند ۱۴۰۱ داشته‌اند. در نتیجه این روند چندین موضوع فنی بین ایران و آژانس حل و فصل شده، گفت وگوها و تعاملات ایران و آژانس افزایش یافته و گفت وگو در مورد حل و فصل موضوعات فنی دیگری در جریان است.

مدیرکل آژانس درباره تهدید ادعایی اسرائیل برای تجاوز به تاسیسات اتمی ایران تصریح کرد که چنین اقدامی «خلاف مقررات بین‌المللی» و «ممنوع» است. وی با اشاره به ادبیات مشابه وزیر کابینه رژیم صهیونیستی درباره حمله اتمی به غزه افزود: من معتقدم عادی سازی ادبیات در مورد سلاح های هسته‌ای، کاملاً تاسف بار است. ما پیمانی تحت عنوان عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای داریم که از بروز جنگ اتمی و شرایطی که غیرقابل کنترل باشد جلوگیری می‌کند.

او درباره برخی گزارش‌های ادعایی پیرامون مذاکرات پشت پرده میان ایران و آمریکا برای از سرگیری اجرای توافق سال ۹۴ هم گفت: این سووال را باید ایالات متحده و ایران پاسخ دهند اما آژانس همواره بر لزوم گفت‌وگو تاکید کرده است.

گروسی ادامه داد: چیزی که من به آن علاقه دارم گفت‌وگوی میان ما، یعنی آژانس و ایران است، زیرا موارد زیادی وجود دارد که باید روشن شود و به همین دلیل است که به زودی به تهران سفر خواهیم کرد. او با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه اتمی کشورمان مدعی شد که پیام او در این سفر، این است که ایران باید برای حل وفصل مسائل پادمانی بیشتر همکاری کند.

به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران تاکید که دارد که همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب توافقنامه‌ جامع پادمانی جریان دارد و این سازمان باید بدون جانبداری، مسائل باقیمانده را حل و فصل کند.

دیگر خبرها

  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • گروسی به تهران سفر می‌کند
  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی اعلام کرد: گام‌های اساسی ایران برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی
  • گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد